RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

umutcum tamam cnm herkes bitirsin baştan tüm okunan için dualayım senin duaları. Allah kabul etsin inş. gönlündekini eline versin tez zamanda...

Son düzenleme:
Canlar koridorun yolluklarını kaldırdım azcık sancı girdi kasığıma, Allahım hamile miyim yoksa üşüttüm mü ne bu yaaaaa, yoksa psikolojimin oyunu mu ooooooooooooffff offffffff

yaw sende şu günleri bi atlatmadan işe koyuldun heee.ne diyoz sana ya hamişsennn...bebiş tutunmaya çalışıyo sen yolluk kaldırıyonnbirak herşeyi dinlen hemen hemennnn:26:
Scorpioncuğumun 50'sini bitirdim, bi 50 daha okuyacağım...yani toplamda 100 bana...bittikçe alırım daha...scorpiiii dua listeni tutsana, dün benim yaptığım gibi

tutucam cnm yoksa karışacak dimiii:26:

rainbow :100
öz_lem :100
alppin :100
hayatımsınav :200
reann :400

toplam :900
yüreğinize sağlık kızlar şimdiden çok teşekkür ederimmmmm

canım senin için 100 alıyorum , bitirince haber veririm ok balım

Son düzenleme:
tam ben alacaktım umutcum almış 100 tane scirpioncum.bende 1 taneyi alayım 1001 olsun.senin için ayrıca okuyacağım cnmmm

bana yardimci olurmusunuz?
simdi dua sirasi kimde? ben en son umut81 arkadas icin almistim onu okuyorum suan.
ama liste nerde? sira hangi arkadasta onu nerden görüyoruz
ben gecmisi okuymadam bana yardimci olurmusunuz

cnm artık herkes kendi istediği duayı okutuyor ve kendi takip ediyor.rain ablama mesaj at ben 1001 rabli hebli mines salihin mesela yada ayetel kürsi okutmak istiyorum diye.
o sırayla diyecek sıra sende diye.sende senin adına alanları yazıp takip edeceksin.
bitincede dualayacağız.

kızlar ben biraz çıkayım, hem scorpionsuma ayetel kürsiyi okuyım.. abdest, namaz,, yemek molası.. sonrasında ne zsaman gelebilirm bilimyom.. simdilik hepnizi

bende yemek yapayım,bugün iyiyim şükür.kocişim dinlensin.öpüyorum kızlarrrr.özo dikkat et kendineee

kızlar merhaba nasılsnz bakalım Allah dularınızı kabul etsın.bugün cnm sıkkın baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…