- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.541
gulegule git tatlım hiiiiç moralini bozma yaaa inşşş herşeyin bir çaresi var ister doğal ister tupbebek inşş o bebişler göbişlere gelecekler o kadarrrrrr sen içini ferah tut ve sakın umudunu yitirme cnm benimbiz görümceye gidiyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
:)) şekerim ohhooo bende ne hayaller varrr .. hatta listem varhayali de parayla değil ya be gülüm yaptır gitsinnnnn
bende bayılıyorum Osmanlı eserlerineeee
gülüm öyle şeyler okuyupta moralizi bozma bakem... moral çok önemlidir biliosun sakın bu okuduklarınıda eşinle paylaşma onunda moralini bozma.. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? sonra arı sütü filan .. bu arada keçiboynuzu pekmezini içmeli kocan bide ilişkiden 2 saat önce sade türk kahvesini içmeliymiş die okumustum kkdanya kızlar biraz araştırma yaptımm eşimin durumuyla ilgili moralim çok bozuldu
morfoloji sorunu yaşayıp doğal yolla hamile kalabilen kişi sayısı çok az yaa ve dna sorunlarından kaynaklanabiliyormuş bu sorunlar Allahım şu karyotip normal çıkar inşallahhhhh
Senelerdir bekleyen 3-5kere tüp deneyip olmayan insanların hikayelerini okuyunca çok kötü oldum Allahım nolur bekletmeee
hoşgeldın kıss? ne var ne yokSelam kızlar nasılsınız?
kuzum umutun bitti..şimdi bi liste varsa eger rainbow ablamı beklıyosUmut için ben de 30 alayım.
güle güle gidin güle güle gelinnnbiz görümceye gidiyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
:)) şekerim ohhooo bende ne hayaller varrr .. hatta listem varçalışınca insallah alıcam hepsını bırbir :)))
gülüm öyle şeyler okuyupta moralizi bozma bakem... moral çok önemlidir biliosun sakın bu okuduklarınıda eşinle paylaşma onunda moralini bozma.. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? sonra arı sütü filan .. bu arada keçiboynuzu pekmezini içmeli kocan bide ilişkiden 2 saat önce sade türk kahvesini içmeliymiş die okumustum kkdan
hoşgeldın kıss? ne var ne yok
kuzum umutun bitti..şimdi bi liste varsa eger rainbow ablamı beklıyos
güle güle gidin güle güle gelinnn
kıss scorpions (niki doruuu yazdım umarım) okudum 200 sana cicim
başınız sağolsun cnmm..keşke ölümler hep sıraılı olsa da kabullenmek te kolay olsa..Allah rahmet etsin..sagol cnm daha cok genc cok etkılendımmm..
:)) şekerim ohhooo bende ne hayaller varrr .. hatta listem varçalışınca insallah alıcam hepsını bırbir :)))
gülüm öyle şeyler okuyupta moralizi bozma bakem... moral çok önemlidir biliosun sakın bu okuduklarınıda eşinle paylaşma onunda moralini bozma.. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? sonra arı sütü filan .. bu arada keçiboynuzu pekmezini içmeli kocan bide ilişkiden 2 saat önce sade türk kahvesini içmeliymiş die okumustum kkdan
hoşgeldın kıss? ne var ne yok
kuzum umutun bitti..şimdi bi liste varsa eger rainbow ablamı beklıyos
güle güle gidin güle güle gelinnn
kıss scorpions (niki doruuu yazdım umarım) okudum 200 sana cicim
Tam gidiyordum selamını gördüm:) iyiyim canım, tüm gün yemek yapmakla ders çalışmakla geçti.
Bir içimdeki açlık canavarı ile boğuşuyorum :) Sen nasılsın şekerim, neler yaptın?
hoşgeldınız neşe ablacım :) nasılsın?
reann ve leylam selam kızlarrrr
tşk ederim canım benim iyiyim biraz gunduz gezdik yyorgunum sadece
özlemcim şimdi böyle duşunuyorsun ama cnm yarın yeni bir gun yeni umutlar çok şukur sağlıklısınız eşin yanında daha çoook gençsiniz olacak inşşş ama lutfen inancını kaybetme dr git mutlaka canım benim rainbowun dediği o sıpa gelecek sen yeterki iste cnm şimdi yanında olup sana sarılmayı çok isterdimhiç iyi değilim abla hem de hiç..isyan değil, umutsuzluk değil, bilmiyorum işte
özlemcim şimdi böyle duşunuyorsun ama cnm yarın yeni bir gun yeni umutlar çok şukur sağlıklısınız eşin yanında daha çoook gençsiniz olacak inşşş ama lutfen inancını kaybetme dr git mutlaka canım benim rainbowun dediği o sıpa gelecek sen yeterki iste cnm şimdi yanında olup sana sarılmayı çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?