RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

biz görümceye gidiyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
gulegule git tatlım hiiiiç moralini bozma yaaa inşşş herşeyin bir çaresi var ister doğal ister tupbebek inşş o bebişler göbişlere gelecekler o kadarrrrrr sen içini ferah tut ve sakın umudunu yitirme cnm benim

hayali de parayla değil ya be gülüm yaptır gitsinnnnn
bende bayılıyorum Osmanlı eserlerineeee
:)) şekerim ohhooo bende ne hayaller varrr .. hatta listem var çalışınca insallah alıcam hepsını bırbir :)))
gülüm öyle şeyler okuyupta moralizi bozma bakem... moral çok önemlidir biliosun sakın bu okuduklarınıda eşinle paylaşma onunda moralini bozma.. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? sonra arı sütü filan .. bu arada keçiboynuzu pekmezini içmeli kocan bide ilişkiden 2 saat önce sade türk kahvesini içmeliymiş die okumustum kkdan
Selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldın kıss? ne var ne yok
Umut için ben de 30 alayım.
kuzum umutun bitti..şimdi bi liste varsa eger rainbow ablamı beklıyos
biz görümceye gidiyoruz kızlar öpüyorum hepiniziii
güle güle gidin güle güle gelinnn

kıss scorpions (niki doruuu yazdım umarım) okudum 200 sana cicim

özlemimmm canımmm sen birza toparlan..o duyguyu hepimiz iyi biliyoruz tatlım..ama çabuk gel yine de aramıza..burası en güzel terapi merkezi..eğer senin ümitlenmende az da olsa payım varsa hakkını helal et cnmm..ne bileyim heyecanlanmıştım bende..ama Rabbim bilir herşeyin iyisini..inşallah güzel günlerimiz yakınn.seni seviyorummmm

Tam gidiyordum selamını gördüm:) iyiyim canım, tüm gün yemek yapmakla ders çalışmakla geçti.
Bir içimdeki açlık canavarı ile boğuşuyorum :) Sen nasılsın şekerim, neler yaptın?

gönlüne sağlık Allah kabuletsin tatlımmm..teşekkürederimm

lexcim ne calısıyosun hayırdır? Allah zihin açıklığı versin canım..kpss mi ben gibi kpds mi?

bende şu doğalgazcılar bı gelsın gitsin .kaldığım yerden devam edicem çalışmaya

Tam gidiyordum selamını gördüm:) iyiyim canım, tüm gün yemek yapmakla ders çalışmakla geçti.
Bir içimdeki açlık canavarı ile boğuşuyorum :) Sen nasılsın şekerim, neler yaptın?

hehe vaktınde yakalamısım senı ozaman
canım ben açlığımı ; önce 2 kucuk muz yedım ardından yogurt yedımdeeee ölee hizayaaa getirdim keratayıı şimdi normale döndüm neyseki

napıyım canımcım ev temizliği bitti sayılır bı banyo kaldı (hiçte sevmıyorum şu banyoyu yıkamayı oyuzden hep sona kalıo zavallım ) yarın banyo ve camasır yıkanıp serılcek ölee işte...

Özlemciğim sana bir tek şey söyleyeceğim pırlanta kalplim canımm.Ltfen dün konuştuklarımızı hatırla.Bugün gelme kendini dinle hatta ağla ama yarın sabah yeniden başla yeni umutlarla..Sen seni ne kadar iyi anladığımı çok iyi biliyorsun kelimeler anlatamaz şu an hislerimi..Sadece zamann.Bu ay değilmiş ama çok yakında gelecek o sıpa..paşa paşa hemdeeee..Seni seviyorummm

scorpions canım benim duanı yapmamı istemen çok duygulandırdı beni eğer tüm arkadaşlar okunduğunu söylediyse hemen yapayım yada yarını bekleyeyim bitanem nasıl istersen.Rabbim kabul etsin inşAllahh

Abla demiştim sana tahlilleri baştan başlatcaz diye...Hemen harekete geçtim çarşamba gününe devlet hastanesinden randevu aldım, gidip hormon tahlilimi yaptırcam, hsg de çektircem.Ama hsg kaçıncı günden çektiriliyor. Eşim de bi daha baktırsın istiyorum onun için spermiogram teti yapan yerleri araştırıyorum, devlette yapmak istemiyoruz, dışarıda da fiyatları bilmiyorum ne kadar olabilir?

Bi de ben yarın aktara gidecem eşime macun polen molen bişeler alacam, ne alayım kendime neye başlayayım bi deyin bana nolur evde incir var, kuru incir nasıl yapayım ne zaman yapayım?

hiç iyi değilim abla hem de hiç..isyan değil, umutsuzluk değil, bilmiyorum işte
özlemcim şimdi böyle duşunuyorsun ama cnm yarın yeni bir gun yeni umutlar çok şukur sağlıklısınız eşin yanında daha çoook gençsiniz olacak inşşş ama lutfen inancını kaybetme dr git mutlaka canım benim rainbowun dediği o sıpa gelecek sen yeterki iste cnm şimdi yanında olup sana sarılmayı çok isterdim

ahhh neşe ablcım şuan o kadar çok istiyorumki birine sarılıp ağlamayı, zaten şimdi bile gözümdeki yaşlardan yazdıklarımı göremiyorum..ama hissediyorum sıcacık yüreğinizi, bana açılan kollarınızı, iyiki varsınız iyiki

özlemcim aferin sana işte böyle cnm rahimfilmi adetin ilk haftası çekiliyor5-7 gun arası hormonlarına ve eşinin tahlilini de yaptır cnm sonuçlarını bir al ona göre kurlere başlarsın önce dr işlerini hallet cnm rahim filmindende hiç korkma öyle korkulacakbişey değil kendini kasmassan çok rahat atlatırsın cnm

iyi biliyorum Özlemcim tamda şu an umudunun kırıldığı an.Ama tatlım sadece bugün bu kadar umutsuz olacaksın üzüleceksin ağlayacaksın.Ben hiç anne olamayacakmıyım diyeceksin.

Ama yarın sabah öncesindende dimdik kalkacaksın ayağa sağlıklıyız anne-baba olmamız için sadece zamana ihtiyacımız var deyip yeniden o şen kahkahalarını atacaksın.Şimdi atme içine güçlü görünmeye çalışma ağlaaa ağlayabildiğin kadar hemde..Bu çok iyi gelecek sana.

Hayat böyle bir şey ben hiç bir şeyi çabalamadan elde etmedim .Yarın yeni bir yol haritası çizersin kendine.Olcak Özlemimmm olacakkkkkkkkkkkk nolur inancını kaybetmeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…