RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

nasılsın biz baya bir eski topikten arkadaştık hatırladınmı bilmiyorum sende benim gibi hamile kalmayı başaramadık herşey kısmet tabi şimdiye kadar tedavi süreci geçirdinmi ben hiç bişey yapmadım akışına bıraktım sadece dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez bize dua etmeyi nasip ettiyse gönlümüzde olanıda verecektir günün birinde inşallah canım bu arada topiğin hayırlı olsun umarım sana şans getirir buraya ben hamileeeeyim diye yazarsın öpüyorum çok

Yehan

Ayet-l Kürsi

RainbowColors:50

gamyoncu:40

nartanesiiii:160

reann :200

leylam123 : 50

zerbas : 50

8scorpions : 50

lex : 21

asbelove : 100

kiraztepe : 50

nese77 : 50

feryalnur : 50

KALAN : 130

ALLAH kabul etsin...

selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.

birinizi rüyamda gördüm.
takviminde 14 haftalık yazıyordu.
yukarda da allaha olan şükrünü belirten bir yazı vardı.
ama kim olduğunu söylemicem.

selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.

reannım çok sevindim senin adına
ben diğer hamileliğimde duyamadan kürtaj olmuştum
çok merak ediyorum o yüzdenn
ama şimdi sanki ben duymuş gibi mutlu oldumm
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
bizim için dua etmeyi unutma olur mu

bu arada arkadaslar, geriden beri takip edip geldiğim için sayfaları, dün gece çıktıktan sonra kimler ne yazmış öğlenin bu saatine kadar takipteyim..
en son raginda için 200 almıstım..
ama simdi görüyorum ki, gamyoncu ve yehan arkadas için okunuyormus ve bitti sanırım yetisemedim, ama olsun ben onlar içinde 100 tane okumak istiyorum ..
ve bundan sonra ben yetisemesemde anında, bana her zaman için 100 tane ayırmanızı istiyorum.. hani sonradan duyup bitti diye olmasın isterim..
sizleri hepinizi ayır ayrı seviyorum... sizler iyi ki varsınız, görünmez, kanatsız melekler sizi

umarım anlatabilmisimdir .. Rainbow ablam, duy sesimi

Son düzenleme:

ay canım.inşallah sanada en kısa zamanda nasip eder.kalp atışlarını duymak muhteşem bişi.
allahım nasıl bir mucize bu diyorsun duyduğunda.
böyle düşünüyorsun 3 tane kalp atıyor sende.çok enteresan.çok güzel.müthiş bişi.

hepinize dua ediyorum canım.vallahi günlerim sizlere dua etmekle geçiyor.

ayy çok mersii şekerim napalım birşeyler yapıyoruz artık

Maaşallah maaşallah Allah 70-60ları da göstersin inşallah bebeişimmm

birinizi rüyamda gördüm.

Çatlarım ama meraktannnnnn:26:

birinizi rüyamda gördüm.

yaaa reanncımm bana söyle yaa, yarınım ve önümüzdeki günlerim kaldı bitek, ölüyom burda yaa.. ve içimden hep geçiriyorum sabah beri ya adet olursam diye .. bide ya olmazsam.. burada Allah'ıma sonsuz sükürlerimi belirteciğim bir yazı yazmayı düsünüyodumm.. nolur söyel kuzum yaa, ölücem merakten.. ufak tefek belirtilerle nette aratmadığım kelime kalmadı yaaa

teşekkür ederim tatlım
ağzına ve yüreğine sağlık Allah razı olsun bidenemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…