RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geline topik arkadaşından 100 adet ayetel kürsi

Allah kabul etsin canım.Konuşamadık Edirne güzel geçmiş galiba şekerim bizde eşimle inş. önümüzdeki ay gidicez tesadüfen o dedi Edirneye gidelim diye bende içimden dedim asbelove giderde ben eksik kalırmıyım hemen kabul ettim :)

Kesinlikle öneriyorum balımmm.... Valla bana tekrar namaza başlamama vesile oldu çok utanarak söylüyorum namazımı bırakmıştım Allah kabul ederse başladım bir daha nefsime uymama izin vermesin Allahımmmm...
Çarşıda keçecizadeden kavala kurabiyesi ve badem ezmesi tavsiye ediyorum ancak kavala kurabiyesini antep fıstıklı al bildiğin yemyeşillllll fıstık yiyorsun sanki ve ciğer yemeden gelme eğer seviyorsan tabi bayıldım et gibi mübarek ciğerleri edirne ciğercisi diye bi yerden yedik oranın en meşhuruymuş bayıldım bayıldım
Topic olarak edirneyi de gezeceğiz desene sıralandık maaşallahhh
Ve eskş camiyi muhakkak gör bacımmmmm

arkadaşlar bugün yaptırdığım dişimde sorun çıktı.Yükseklik var (Tekrar gitmem gerekiyor.Akşama anca gelebilirim .

iden arkadaşımıza gelince alıırm inşAllah.

Son düzenleme:

Canım ya bende ciğerini yedim müthişti kesinlikle nasip olursa yeniden yemek isterim.Birde bir arkadaşım önerdi Meriç nehri üzrende kafeler falan varmış oralarıda merak ediyorum.Bir gecede kalırız inşallah yaaa.Namaza başlamanada çok sevindim canım Rabbim devamını getirsin inş.

arkadaşlar bugün yaptırdığım dişimde sorun çıktı.Yükseklik var (Tekrar gitmem gerekiyor.Akşama anca gelebilirim .

iden arkadaşımıza gelince alıırm inşAllah.

hadi yaa üzüldüm canım şimdi tekrar uğraştıracaklar seni desene inşallah çözülür bir an önce seviyorum seniiiii

ben ilk defa gittim çok beğendim valla eşimle bir de yalnız gideceğiz bu turlaydı anıtları camileri gezdik inşallah bireysel gittiğimizde de daha rahat gezeceğiz inşallah
Amin canım arada beni dürtün nolurrr bırakmak istemiyorummmmmm

Yehan

Ayet-l Kürsi

RainbowColors:50

gamyoncu:40

nartanesiiii:160

reann :200

leylam123 : 50

zerbas : 50

8scorpions : 50

lex : 21

asbelove : 100

kiraztepe : 50

nese77 : 50

KALAN : 180

ALLAH kabul etsin...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...

amin canımmmmm Allahım hayırlısıyla girip çıkmayı nasip etsin çok çok geçmiş olsunnnn

amin canım ya inşallah hayırlısıyla gider glirsin dualarım seninle
çok çok çok geçmiş olsun tatlımm

selamlar kızlar .. ben geldimmm... sakın kimse gıpraşmasın, ben bi 20 sayfalık geçmişi okuyum geliyorum.. kimse yazmasın el koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…