- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.861
arkadaşlar iden arkadaşımızın dualarını toplamaya başlıyoruz İnşallah
feryalnur: 100
arkadaşlar iden arkadaşımızın dualarını toplamaya başlıyoruz İnşallah
feryalnur: 100
geline topik arkadaşından 100 adet ayetel kürsi
Allah kabul etsin canım.Konuşamadık Edirne güzel geçmiş galiba şekerim bizde eşimle inş. önümüzdeki ay gidicez tesadüfen o dedi Edirneye gidelim diye bende içimden dedim asbelove giderde ben eksik kalırmıyım hemen kabul ettim :)
yehancım mrb canım ben sabah yazmıştım 50 tane okudum cnmALLAH kabul etsin, inşallah canım inşallahhhh
Kesinlikle öneriyorum balımmm.... Valla bana tekrar namaza başlamama vesile oldu çok utanarak söylüyorum namazımı bırakmıştım Allah kabul ederse başladım bir daha nefsime uymama izin vermesin Allahımmmm...
Çarşıda keçecizadeden kavala kurabiyesi ve badem ezmesi tavsiye ediyorum ancak kavala kurabiyesini antep fıstıklı al bildiğin yemyeşillllll fıstık yiyorsun sanki ve ciğer yemeden gelme eğer seviyorsan tabi bayıldım et gibi mübarek ciğerleri edirne ciğercisi diye bi yerden yedik oranın en meşhuruymuş bayıldım bayıldım
Topic olarak edirneyi de gezeceğiz desene sıralandık maaşallahhh
Ve eskş camiyi muhakkak gör bacımmmmm
arkadaşlar bugün yaptırdığım dişimde sorun çıktı.Yükseklik var(Tekrar gitmem gerekiyor.Akşama anca gelebilirim .
iden arkadaşımıza gelince alıırm inşAllah.
Canım ya bende ciğerini yedim müthişti kesinlikle nasip olursa yeniden yemek isterim.Birde bir arkadaşım önerdi Meriç nehri üzrende kafeler falan varmış oralarıda merak ediyorum.Bir gecede kalırız inşallah yaaa.Namaza başlamanada çok sevindim canım Rabbim devamını getirsin inş.
arkadaşlar bugün yaptırdığım dişimde sorun çıktı.Yükseklik var(Tekrar gitmem gerekiyor.Akşama anca gelebilirim .
iden arkadaşımıza gelince alıırm inşAllah.
yehancım mrb canım ben sabah yazmıştım 50 tane okudum cnm
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...
ben bir yemek yiyip geliyorum şekerlerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?