- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.901
bu arada arkadaslar, geriden beri takip edip geldiğim için sayfaları, dün gece çıktıktan sonra kimler ne yazmış öğlenin bu saatine kadar takipteyim..
en son raginda için 200 almıstım..
ama simdi görüyorum ki, gamyoncu ve yehan arkadas için okunuyormus ve bitti sanırım yetisemedim, ama olsun ben onlar içinde 100 tane okumak istiyorum ..
ve bundan sonra ben yetisemesemde anında, bana her zaman için 100 tane ayırmanızı istiyorum.. hani sonradan duyup bitti diye olmasın isterim..
sizleri hepinizi ayır ayrı seviyorum... sizler iyi ki varsınız, görünmez, kanatsız melekler sizi
umarım anlatabilmisimdir .. Rainbow ablam, duy sesimi
arkadaşlar bugün yaptırdığım dişimde sorun çıktı.Yükseklik var(Tekrar gitmem gerekiyor.Akşama anca gelebilirim .
iden arkadaşımıza gelince alıırm inşAllah.
selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.
aslm hsg reannımm... ne büyük mutluluktur Allahımm insaAllah tamamına erdirsin cnmm..
amin cnm amin darısı bizlerin basına
umutcum benim dualarım bitti
yehanın 15:15 te doktor randevusu var
eğer yanlış anlamazsan bana okuyacağın duayı ona verelim olur mu tatlımm
yehan umudumun bana okuduğu dualarıda sana yazalım
canım çok sağol :) gamyoncunun bitti ama benim hala devam ediyor. bugün 15.15 te ilk kontrolüm var, sorunsuz geçmesi için dua ediyor arkadaşlarım ALLAH razı olsun hepsinden. Senin sayını kayıt edeyim ama 50 - 50 mi istedin yoksa 100-100 mü anlayamadım.. 1 kişiye 50 mi 100 mü yani :)) ona göre kayıt edeceğim..
umutcum benim dualarım bitti
yehanın 15:15 te doktor randevusu var
eğer yanlış anlamazsan bana okuyacağın duayı ona verelim olur mu tatlımm
yehan umudumun bana okuduğu dualarıda sana yazalım
sağol tatlım.. Umutcum nasıl isterse öyle olsun. İçinden ne kadar geliyorsa o kadar okusun :) Önemli olan kalpten gelen niyet ne de olsa :) saati de ezberlemiş ba ba ba 15.15
amin canım.
her birimiz teker teker bu pıt pıtları duyucaz.kaçarı yok.
içimden herkese okuyabileyim diye geçmisti hak geçmesin diye ama, sen nasıl istersen artık
Allah' ımmm şu reann kulunun pıtpıtlarından banada duyması nasip et..
ve o rüyasının kisisi ben miyim kisöylemiyo cadı
yehancım kalan 130un 100ü umuttan 30da benden.Rabbim kabul etsin inşAllah...
Duasıda reandann olsun :)))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
size daha bişi sölemicem
pişman ediyonuz insanı
ben rüya gördüm kalktım namaz kıldım gerçek olmasını diledim.dualar ettim.bi bişiler ettim.bozcanız.bi sus.
konuyu değiştiriyim.
belirtiler ne durumda ?
1 kisiye 100 demek istedim cnm :)
hadi hayırlısınla kontrolun iyi geçer cnm.. Rabbim yardımcın olsun
bizede dua et kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?