- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.181
olacak inşallah Allahıma dua etmekten beklemekten başka çaremiz yok
doğru söylüyosun ama yavrularımın acısı hala taze özlüyorum yüreğim sızladı fln diyolar ya bebek lafı açılınca gercekten sol tarafıma biağrı giriyo nefesim daralıyoüzülcek yer arıyonuz haaaağ.hepinizi sopalıcam az kaldı.
doğru söylüyosun ama yavrularımın acısı hala taze özlüyorum yüreğim sızladı fln diyolar ya bebek lafı açılınca gercekten sol tarafıma biağrı giriyo nefesim daralıyoüzülcek yer arıyonuz haaaağ.hepinizi sopalıcam az kaldı.
doğru söylüyosun ama yavrularımın acısı hala taze özlüyorum yüreğim sızladı fln diyolar ya bebek lafı açılınca gercekten sol tarafıma biağrı giriyo nefesim daralıyo
öyle ama insan etkileniyo üzüldümbencede kafaya bile takmamak lazım
bulantı yoksa şükret ayy iğrenc bişey yabulantı yok çok şükür.ama anacım kocamın tam eve geliceği zamanlarda uyuyup kalıyom ben.ondan sebep olmuyo yane.
yok cnm ağlama açıldım ben biraz bu aydan sonra herşey daha güzel olcaksen beni ağlatcan ben gidiyim.
3 can taşımak kolaymı uykuyuda gelnce uyu cünkü vucut eski uykusuz zamanların borcunu ödermiş ihtiyac yani bulantın yoksa gerisi problem değil bence
ben seni çok iyi anlıyorum canım inan bana
çünkü aynısı benim başıma bayramda geldi
eşimin arkadaşları gelmişti
adam patavatsız demez mi çocuk yok mu diye
bende diğer odadayım
eşimde yok dedi olsun artık demez mi kendi çocuklarını söyledi
eşimde biraz problem var deyip geçiştirdi
ama o da bende o kadar üzüldük ki
anlatamam yani demem o ki takmayalım
patavatsız insanları sonuçta herşey yüce rabbimin elinde
ona dua edelim yeterli
ben geldiiiiiiiiimm
biri beni mi andı ben yokken
dengesizler cocuk varda yan odada saklıyoruzben seni çok iyi anlıyorum canım inan bana
çünkü aynısı benim başıma bayramda geldi
eşimin arkadaşları gelmişti
adam patavatsız demez mi çocuk yok mu diye
bende diğer odadayım
eşimde yok dedi olsun artık demez mi kendi çocuklarını söyledi
eşimde biraz problem var deyip geçiştirdi
ama o da bende o kadar üzüldük ki
anlatamam yani demem o ki takmayalım
patavatsız insanları sonuçta herşey yüce rabbimin elinde
ona dua edelim yeterli
kız kendi canı var bide etti 3 can dahada artarsa bilemem3 can mı ikiz değil miydi yaa ne zaman 3 oldu gııııııı
Önceden istemiyorduk bu soruları rahatlıkla savuşturuyordum ama şimdi bir ağır geliyor bir ağır geliyor anlatamam
Canım kusuruma bakmazsan ben kaçırmışım herhalde sizde sorun neydi?
özledik bacım nerelerdeydin
dengesizler cocuk varda yan odada saklıyoruz
kız kendi canı var bide etti 3 can dahada artarsa bilemem
ne kusuru canım olur mu öyle şey birbirimize destek için varız dimi
2,5 yıllık evliyim ben ilk 1 yıl falan istemedikk daha sonra bir arkadaşım bana klomeni tavsiye etti doktora sorup kullandım
ve Allaha şükür o ay hamile kaldım keseyi gördüm ikinci kez kalp atışını duymaya gittiğimde duyamadım
bebeğimin kalbi 1 hafta atıp durmuş ben yetişemedimm ve hemen kürtaj oldumm biraz daha gecikseydim bende zehirlenicek mişim
bebeğim bana sıkı tutunmuştu ama kalbi durmuştu bebeği düşürmek için bana alttan ilaç koydular öyle bir sancıyla kanamam başladı ki anlatamam
tabi ben bunları ilk kez yaşıyordumm ve resmen dağılmıştımm doktor bize 6 ay gebe kelmeyın dedi kalırsan yine düşük olur dedi
mart ayında kürtaj oldumm 6 aydır korunduk ve şimdi iki aydır yeniden başladık ve yine bu ay klomen kullandım
Allahım herşeyin hayırlısını versin çok şükür bir sorunumuz yok bizim sadece hayırlı zamanı bekliyoruz
kızlar uzun yazdım kusura bakmayın lütfennn
hmm öyle mii, bensiz de duramazlarmışş
ya aksamdan davet etmislerdi. buradaki Kur'an Kursu'ndaki hoca bgün için asure günü adı altında bi toplantı varmısta, oraya gtimistim, yeni gledim hemen sizlere bi bakim dedim..
belki özleyen vardır dedim.. ve bildim galiba
ee sizler naaptınız ?
napalım bıraktığın gibiyiz toparlamaya çalışıyoruz kendimizi ama ben hiç mi hiç iyi hissetmiyorum yaa
napalım bıraktığın gibiyiz toparlamaya çalışıyoruz kendimizi ama ben hiç mi hiç iyi hissetmiyorum yaa
hayırdır insaAllah noldu ?
ay aslında bişey olduğu yok ama bi bayanın test sonuçlarına tüp bebek uzmanı morfoloji %0 ise tüp bebeğinde tutmama ihtimali çok yüksek demiş
bizim ki de bi türlü düzelmio ya ona takıldım birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?