RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tüpleri tıkalıymış laporoskopi yapılcakmış

ne üzülüyorsun ya.herkes klavye başında yazıyor.hem ne olmaz denenler oluyor.olur denenler olmuyor.moralini bozma.

bilmiyorum be tatlımmm inşallah olur tabi ama tek sığınağım Allahım ol demeden olmaz hiçbişey

inanç çok önemli.önce inanıcaksın.olucak diceksin.herşeyinle kalbinle inanıcaksın.
sonra allahım hayırlı zamanda ver bana bebeğimi diceksin.
oldu bitti.herşeyin zamanı var.üzülmek yok çok kızarım

Son düzenleme:
our cnm inş kimleri olmaz denen kaç kişinin cocuğu oluyo allah verince oluyo
bilmiyorum.böyle içim kararmış gibi.bu sıpalar beni depresyona mı sokuyolar napıyolar.anlamadım.
bi dönem insan böyle oluyo ben acaba hamile kalmasam diye bile düşündüm insanın içi kararıyo 2 haftaya cinsyet öğrenirsin inş mutluluktan uçarsın

hep uykum oluyo, bitmiyo hiç.bide dengesiz zamanlarda geliyo sorma gitsin.halsizimm, keyfim yok.uf.

Aman kızma sen yeter ki arada bir tutuyor benim böyle kötü haberler alınca bi de bunu yapan tüp bebek uzmanı olunca daha bi hüsran oldu benim için
Amannnn Allahım ol desin yeter ki uzman kimmiş demi

cok üzdüler bugün beni kuyumcuya gittik eski bi arkadaşıyla konuşuyodu kocam bebek varmı dedi kocam yok diyince aaa kaç yıl oldu yokmu daha diyo varda biz sakladık oğlum benm 2. doğacak olsun artık sizinde dedi kocamda biraz problemler var olur inş dedi
öyle işte aslında adam iyi niyetli ama batıyo herşey üzüldüm

Aman kızma sen yeter ki arada bir tutuyor benim böyle kötü haberler alınca bi de bunu yapan tüp bebek uzmanı olunca daha bi hüsran oldu benim için
Amannnn Allahım ol desin yeter ki uzman kimmiş demi

amaaaağn sende.uzman olupta.benim eski doktorda uzmandı.kaç haftalık hamileliği göremedi.sorsan hepsi uzman pff..
allah istesin yeter ki, sen inan yeter ki.gerisi boş anam booğğğş.

üzülcek yer arıyonuz haaaağ.hepinizi sopalıcam az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…