- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.161
cevap veriyorum.kutusu dolu siliversin diyo site.usandım.
tüpleri tıkalıymış laporoskopi yapılcakmışBu arada ameliyata giren arkadaşıma 20 tane dua da ben okuyacağım allahım kabul etsin acil şifalar versin..neden ameliyat olduğunu bilmiyorum da bilen warsa söyleyebilir mi.. Ben çalıştığım için her an rahat giremiyorum. Iş hafifleyince hemen girip bakınıt-yorum siteye.
kızma bebişim siler siler
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
tüpleri tıkalıymış laporoskopi yapılcakmış
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
neden canım hayırdır inşaallah
yaa çok geçmiş olsun Allahımın izniyle sonrasında bebişine kavuşacak inşallahhh
ya bende çok kötü hissediyorum bi tüp bebek uzmanı morfoloji %0'sa tüp bebek de döllenme şansı çok düşük yazmış moralim bozuldu yaaa
ne üzülüyorsun ya.herkes klavye başında yazıyor.hem ne olmaz denenler oluyor.olur denenler olmuyor.moralini bozma.
bilmiyorum be tatlımmm inşallah olur tabi ama tek sığınağım Allahım ol demeden olmaz hiçbişey
our cnm inş kimleri olmaz denen kaç kişinin cocuğu oluyo allah verince oluyoyaa çok geçmiş olsun Allahımın izniyle sonrasında bebişine kavuşacak inşallahhh
ya bende çok kötü hissediyorum bi tüp bebek uzmanı morfoloji %0'sa tüp bebek de döllenme şansı çok düşük yazmış moralim bozuldu yaaa
bi dönem insan böyle oluyo ben acaba hamile kalmasam diye bile düşündüm insanın içi kararıyo 2 haftaya cinsyet öğrenirsin inş mutluluktan uçarsınbilmiyorum.böyle içim kararmış gibi.bu sıpalar beni depresyona mı sokuyolar napıyolar.anlamadım.
our cnm inş kimleri olmaz denen kaç kişinin cocuğu oluyo allah verince oluyo
bi dönem insan böyle oluyo ben acaba hamile kalmasam diye bile düşündüm insanın içi kararıyo 2 haftaya cinsyet öğrenirsin inş mutluluktan uçarsın
inanç çok önemli.önce inanıcaksın.olucak diceksin.herşeyinle kalbinle inanıcaksın.
sonra allahım hayırlı zamanda ver bana bebeğimi diceksin.
oldu bitti.herşeyin zamanı var.üzülmek yok çok kızarım
Aman kızma sen yeter ki arada bir tutuyor benim böyle kötü haberler alınca bi de bunu yapan tüp bebek uzmanı olunca daha bi hüsran oldu benim için
Amannnn Allahım ol desin yeter ki uzman kimmiş demi
our cnm inş kimleri olmaz denen kaç kişinin cocuğu oluyo allah verince oluyo
bi dönem insan böyle oluyo ben acaba hamile kalmasam diye bile düşündüm insanın içi kararıyo 2 haftaya cinsyet öğrenirsin inş mutluluktan uçarsın
cok üzdüler bugün beni kuyumcuya gittik eski bi arkadaşıyla konuşuyodu kocam bebek varmı dedi kocam yok diyince aaa kaç yıl oldu yokmu daha diyo varda biz sakladık oğlum benm 2. doğacak olsun artık sizinde dedi kocamda biraz problemler var olur inş dedi
öyle işte aslında adam iyi niyetli ama batıyo herşey üzüldüm
3 can taşımak kolaymı uykuyuda gelnce uyu cünkü vucut eski uykusuz zamanların borcunu ödermiş ihtiyac yani bulantın yoksa gerisi problem değil bencehep uykum oluyo, bitmiyo hiç.bide dengesiz zamanlarda geliyo sorma gitsin.halsizimm, keyfim yok.uf.
amaaaağn sende.uzman olupta.benim eski doktorda uzmandı.kaç haftalık hamileliği göremedi.sorsan hepsi uzman pff..
allah istesin yeter ki, sen inan yeter ki.gerisi boş anam booğğğş.
üzülcek yer arıyonuz haaaağ.hepinizi sopalıcam az kaldı.
3 can taşımak kolaymı uykuyuda gelnce uyu cünkü vucut eski uykusuz zamanların borcunu ödermiş ihtiyac yani bulantın yoksa gerisi problem değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?