RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

3
Amin canım inşallah..Hem de nasıl b,r heyecan anlatılamaz yaşanır derler ya aynen öyle.. O benim mucizem haklısın <3

Bir de kalp atışlarını ilk duyduğunda ne hissedeceksin bakalım.
Öyle müthiş bir duygu ki..
Ben ağlamıştım.Rabbim nasip ederse 2.yi düşünüyoruz.
Tekrar yaşamak istiyorum ben o güzel duyguları.

hadi yaa bizde mi denesek acep ama şu karyotip testi bi çıksın zaten özel dr. a göstereceğim bir ona göre gider dışarda bi daha yaptırırız olmazsa
Olmadı Ankara ya kaan hocaya gideceğiz

ALLAH 1 tane vermiş en azından.. 2.sini de verir inşallah. Kalp atışlarını duyunca ne yaparım hiç belli değil..

demin net de baktım da, böyle yazıyordu.

Kanda gebelilk testi (B-HCG) de bu günlerde veya adet zamanı gelmeden 2-3 gün önce hamilelik varlığını gösterebilir.

teşekkür ederim kızlar.ameliyat öncesi korunmadıkta biz
ona göre tarih belirlemeye çalışacağım inş.dr.ada uyarsa

herkse günaydın
hava cok güzel benmde keyfüm yerinde sadece ayene üzüldüm ama bi ayndan sevndm önümüzdeki ay birlikte hamile kalırız inş aklıma geldikçe heycan korku basıyo iğnemizde belirlensin rahatlıycam
çarşıdaydım kendime şans kolyesi aldım cok sevdm
inş şans getirir
kızlarr bana cevap veren yokmu eşimin sperm kalıtesıne baktırmak ıcın hangı bolume gıtmemız gerekıyor :26::26:
bence araştırma hastanesine gidin en kapsamlı oralar bence

Kızlar hamile haberi yok mu yaw?? Listede bir sürü günü geçen war ne oldu onlar??? Bu arada bilgisi olan warsa bişi soracağım dün bnm 22.günümdü karnımda ve kasıklarımda öyle bir ağrı olduki aynı gaz ağrısı gibiydi. Sanki karnımın içi geriliyormuşta ondan ağrı oluyormuş gibiydi. Bugünse hiç bişeyim yok???neden olabilir sizce ???bu arada her ay göğüslerim hassalaşırdı bu ay hiç bi belirti yok adet öncesi ??

coğu girmiyo cnm onların
hatta liste güncellencek benide ekliycek rainbow
inş yerleşeme ağrılarıdır cnm
ama ben bu belirtlerden hiçbişey anlamıyorum ben hamile kalnca hiç böyle şeyler olmuyo günüm geciyo test yapıyorum sonra belirtiler başlıyo :26:

Valla canım seni yanıltmış ve umutlandırmış olmim ama bende bu ay adet günüme 2-3 gün kalana kadar en ufak bir göğüs sızısı bile yoktu. Halbuki her zaman adetime 1 hafta kala başlardı göğüslerim ve adet olucamı anlardım.. Ama bu ay öle olmadı ve adete 2 gün kala yanlardan acımaya başladı. Hatta uçları da acımaya başlayınca tamam dedim kesin adet olucam.. Ama gel gör ki adet olmadım hamileymişim :) Umarım sende de böle olur ve bebişin seninledir..

Arkadaşlar allah hepinizden razı olsun allah sizlerin dualarınıda kabul etsin çok teşekkür ederim.. içen dualarınız için çok saolun inşallah haftaya güzel sonuçlarımla gelicem aranıza... 2013 te bu topikte bebişsiz kimse kalmıcak inşallahh

Kızlar yawww umutlanmak istwemiyorum ama içimde bir his sanki bu ay olacak gibi ama yinede olamama ihtimalini de düşünüyorum sonara çok üzülüyorum olmayınca..allahım gönlünden isteyen herekese bu güzel duyuguyu nasip etsn inş...ne diim 4 aralığı beklemekten başka yapıcak bişi yok..))) bu arada çok teşekkürler her ikinizede beni çok mutlu ettiniz..

Bu arada ameliyata giren arkadaşıma 20 tane dua da ben okuyacağım allahım kabul etsin acil şifalar versin..neden ameliyat olduğunu bilmiyorum da bilen warsa söyleyebilir mi.. Ben çalıştığım için her an rahat giremiyorum. Iş hafifleyince hemen girip bakınıt-yorum siteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…