- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.141
3
Amin canım inşallah..Hem de nasıl b,r heyecan anlatılamaz yaşanır derler ya aynen öyle.. O benim mucizem haklısın <3
yani her yer için geçerli olur mu bilmiyorum da..
biz zamanın birinde,. normal bi yerde yaptırmısıt esim..
sonra ki tüp bebek merkezinde yapılandan farkıl gelmisti bana..
çünkü tüp bebek merkezinde , hani tüp bebek yaptırmıcak olsan bile, o yerde daha arastırmalı baktıkları için olaya..
hani daha kapsamlı bi test kağıdıyla karsılasmıstım.
Bir de kalp atışlarını ilk duyduğunda ne hissedeceksin bakalım.
Öyle müthiş bir duygu ki..
Ben ağlamıştım.Rabbim nasip ederse 2.yi düşünüyoruz.
Tekrar yaşamak istiyorum ben o güzel duyguları.
lex
Ayet-el kürsi
Umut81:100
kiraztepe:50
gamyoncu:50
ayen1986:40
elfida:50
savaş:60
yehan:30
asbelove:100
Kalan:521
kızlar yaa kanda gebelik en erken bata kaçgün kala çıkar
kızlar yaa kanda gebelik en erken bata kaçgün kala çıkar
umut bıktım senin mesaj kutundan
demin net de baktım da, böyle yazıyordu.
Kanda gebelilk testi (B-HCG) de bu günlerde veya adet zamanı gelmeden 2-3 gün önce hamilelik varlığını gösterebilir.
bence araştırma hastanesine gidin en kapsamlı oralar bencekızlarr bana cevap veren yokmu eşimin sperm kalıtesıne baktırmak ıcın hangı bolume gıtmemız gerekıyor :26::26:
coğu girmiyo cnm onlarınKızlar hamile haberi yok mu yaw?? Listede bir sürü günü geçen war ne oldu onlar??? Bu arada bilgisi olan warsa bişi soracağım dün bnm 22.günümdü karnımda ve kasıklarımda öyle bir ağrı olduki aynı gaz ağrısı gibiydi. Sanki karnımın içi geriliyormuşta ondan ağrı oluyormuş gibiydi. Bugünse hiç bişeyim yok???neden olabilir sizce ???bu arada her ay göğüslerim hassalaşırdı bu ay hiç bi belirti yok adet öncesi ??
Kızlar hamile haberi yok mu yaw?? Listede bir sürü günü geçen war ne oldu onlar??? Bu arada bilgisi olan warsa bişi soracağım dün bnm 22.günümdü karnımda ve kasıklarımda öyle bir ağrı olduki aynı gaz ağrısı gibiydi. Sanki karnımın içi geriliyormuşta ondan ağrı oluyormuş gibiydi. Bugünse hiç bişeyim yok???neden olabilir sizce ???bu arada her ay göğüslerim hassalaşırdı bu ay hiç bi belirti yok adet öncesi ??
İden
Ayetel Kürsi
Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)
Feryalnur :100
Gamyoncu :50
Asbelove :100
umut81 :100
Reann:200
kiraztepe:50
8scorpions:50
elfida:50
alminna:300
rainbowcolors:1
Toplam:1001
Rabbim hepimizden razı olsun kızlarrr
aranılan hatun ne yapacaksın bebeişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?