RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım bende kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
canım bir sıkkın bi keyifsiz bi halsizim ki sorma
yatıp uyumak istiyorum akşama kadar canım çok sıkılıyor ama nedenini bilmiyorumm

depresyona mı girios yoksa kız bende aynıyım
pazar günü 1'e kadar uyumuşum ki hayatta mümkün değildir bende öyle bi durum

ben kızkardeşimle aynı anda hamileydim
benim bebeğim gelmedi ama onunkisi şu anda kucağında
onu her gördüğümde çok üzülüyorum
o benim de oğlum ama gördüğümde benim ki de yaşasaydı şimdi böyle olcaktı diyorum
nasip değilmiş
ayy duygularım depreştiii ağlamak istiyorumm

depresyona mı girios yoksa kız bende aynıyım
pazar günü 1'e kadar uyumuşum ki hayatta mümkün değildir bende öyle bi durum

sanırım öyle
pazar günü sabah 9 gibi kalktım
biraz dolandım evde saat 3 30 du yine yattım kalktığımda saat 7 30 du
hiç adetim değildir gün içinde uyumak
ama şimdi bıraksan sabaha kadar bile uyurum
o derecede uykum var yanii

ya cnm. takılma o kadar .. bizlerede neler denildi..
tüp bebek ayapıldı oldu bitti de mi, böyle konusuyorlar, ne biliyorlar, doktorların da " olmasını bekliyordum neden olmadı " cevabının tam tersi bu.. benim dktorum öyle demisti. her iki tüp bebekte de, ama Rabbim izin vermeyince olmuyor iste.. sonnuda da, benim gözlerden yaş aka aka dktorun karsısında, bana olmadığınıın tam olarak açıklamasını bile yapamıyor.. niye ? Rabbim izin vermeyince olmuyo çünkü..

ben en çok son zamanlarda neey inandım biliyo msun cnm ?
dua nın gücüne.. bizler bazen nebilim yeterince gönülden istemiyoruz gibi birsey oluyor..
Rabbim böylelikle sabrımızı ve tahammülümüzü deniyor.. " Kulum acaba ne yapacak ? "
o yüzden daha çok isticez, daha çok sarılcaz dualarımızda daha çok isticez..
ben buna kanaat getirdim, son zaman daki yaptıklarımda..
Rabbim benim gibi fazla aratmadan verir insaAllah kuzum meleğinizi ,

umutçum yeni gördüm hoşgeldinn

saolasın gamyoncu, telfn derken hemen yazamadım:)

Ağlama bacım ağlama lütfen hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allahım biliyorum çok zor
kuzenim evlendi daha 1senelik evliler bebişleri doğdu 12gün önce görümcem şimdi aradı hafif bi kanama oldu durdu sonra acaba neden diye büyük ihtimal o da hamiş ve ilk ayı daha ama ben 4,5yıllık evliyim daha tık yok çift çizgi diye bişey yok benim hayatımda ne yazık ki

şükrediyorm doğru.kocayı unut deme bana.unutamaağmm

aferim.aynen böyle diceksin işte.herşey güzel olacak.inanıyoruz.

hayırdır inşallah aman nolur depresyon falan kaldıracak pozisyonda değilim vallaaa

biliyorum canım Allahım istemedikten sonra hiçbişey yapamayız dua ediorum bol bol ama sınavımız bu bizim sanırım diyecek bişeyimiz yok tabi ki
Allahım ol demedikten sonra ama arada bunları duyunca birde testleri ilk aldığımız gün böyle oluyorum sonra düzeleceğim tabi ki yeniden sarılacağım ümitlerime ama oluyor işte engel olamıyorum ne yazık kiiii

umut gitsin bi test yapsın

valla inad ettim haftasonunu bekleyeceğimm, sizde bekliceksiniz çaresizzzz
e ama şöyle bi durum var, olmadığım hergün var oluyo

cnm benim, sıkıldığın an beni aklına getir.. biz neler neler yaşadık..
ama dualarımda da her zaman varsınız ve olursa şayet bu ay, hep sizler için dua edicem,
en çok da Rabbim onları benim kadar üzülmelerine izin verme.. demeyi istiyorum..
ve Ayetel Kürsi yi de çok çok çok okumamız lazım.. her sıkıntında oku bence cnm..rabbim yardımcın olsun insaAllah

Son düzenleme:
kızlarrr hepinize çokk tşk ederimmm darısı sizlere inş.
yehan cnm senin de gözünaydın,pıtpıtlarıda duyarsın inş.
geldimm yattımm nasıl güzel bir uykuydu Allahımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…