RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

eşimle arkadaşı hadi oğlum 3 sene oldu yok mu hala bebiş ibiş misin yoksa sen dedi yakın bir arkadaşı
ben 2 senedri çocuk olmuyor moralim bozuk diye encan arkadaşıma kız kardeşim diyebleceğim insana derdimi anlatmaya çalıştım.bana dediki

amann boşver niye takıyorsun kafanı bilim ilerledi tüp yaparsın en kötü ihtimal.benim çocuğum var ama olmasa çokta üzülmezmiş herhalde
bende çocuğun olduğu için böyle düşünüyorsun dedm konuyu kapattım.ogün bugündür buradan başka ve bir yakınım haricinde bu konuyla ilgili tekbir kelime etmedim

Normali yok bacımmmm canım diyorsun ama insanlar aramadıkları için çok kolay geliyor insanlara sanki hadi deyince geliyor bebişte
Sipariş verdim kargoya teslim edilecek diyorum soranlara artık boğuluyorum çünkü tatlım

canımm en iyisi o kişilerle irtibatı kesmek ve kafaya takmamak
herşey olacağına varırr

amaaaan.boşverin.
benim kaynanamda söylenip duruyodu.en son olmuyosa tüp bebek yaptıralım die laf soktu.
ama allah izin verirse birini bi koluna öbürünü öbür koluna koycam.baksın dursun, sussun.

amaaaan.boşverin.
benim kaynanamda söylenip duruyodu.en son olmuyosa tüp bebek yaptıralım die laf soktu.
ama allah izin verirse birini bi koluna öbürünü öbür koluna koycam.baksın dursun, sussun.

benim kaynanam yok Allahtan gerçi yok dediğim daha beteri var başımda kv nin 2eşi kadın çok takmıyorum ama delidir kendileri
Henüz bana çocuk konusunda bişey demeye çekiniyor bişey derse kocişim onu parçalar çünkümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…