- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.241
koparamazsın kiiiiiiiiiiiiii
inş. kuzum inş. hep beraberrrrrrr
ben seni çok iyi anlıyorum canım inan bana
çünkü aynısı benim başıma bayramda geldi
eşimin arkadaşları gelmişti
adam patavatsız demez mi çocuk yok mu diye
bende diğer odadayım
eşimde yok dedi olsun artık demez mi kendi çocuklarını söyledi
eşimde biraz problem var deyip geçiştirdi
ama o da bende o kadar üzüldük ki
anlatamam yani demem o ki takmayalım
patavatsız insanları sonuçta herşey yüce rabbimin elinde
ona dua edelim yeterli
haydaaaaa noldu şimdiiii :26:
ağlarım bak ama
karnıbahar mı.canım istedi ya.
şu kızlarda şöyle arka arkaya yazsalar.hamileyim die.ne güzel olur demi ya.
şu kadar söylüyüm onun batına var daha.
senide beklicez napalım.gönlün olcakta yapıcanda.ohoooo.
hehe bende karnabahar var dün akşam yaptım getiriyim mi şekercim
test yap barışalım
kızlar özellikle hamişlerimiz bol bol dua edin bizim için hamişlerin duası kabul oluyor muş
eşimle arkadaşı hadi oğlum 3 sene oldu yok mu hala bebiş ibiş misin yoksa sen dedi yakın bir arkadaşı
ben 2 senedri çocuk olmuyor moralim bozuk diye encan arkadaşıma kız kardeşim diyebleceğim insana derdimi anlatmaya çalıştım.bana dediki
amann boşver niye takıyorsun kafanı bilim ilerledi tüp yaparsın en kötü ihtimal.benim çocuğum var ama olmasa çokta üzülmezmiş herhalde
bende çocuğun olduğu için böyle düşünüyorsun dedm konuyu kapattım.ogün bugündür buradan başka ve bir yakınım haricinde bu konuyla ilgili tekbir kelime etmedim
eşimle arkadaşı hadi oğlum 3 sene oldu yok mu hala bebiş ibiş misin yoksa sen dedi yakın bir arkadaşı
ben 2 senedri çocuk olmuyor moralim bozuk diye encan arkadaşıma kız kardeşim diyebleceğim insana derdimi anlatmaya çalıştım.bana dediki
amann boşver niye takıyorsun kafanı bilim ilerledi tüp yaparsın en kötü ihtimal.benim çocuğum var ama olmasa çokta üzülmezmiş herhalde
bende çocuğun olduğu için böyle düşünüyorsun dedm konuyu kapattım.ogün bugündür buradan başka ve bir yakınım haricinde bu konuyla ilgili tekbir kelime etmedim
ama bizim burada kan tahlili yapıcak yer yok ki,haftasonuna bska yere gidicem ondan öyle diyorummm
Normali yok bacımmmm canım diyorsun ama insanlar aramadıkları için çok kolay geliyor insanlara sanki hadi deyince geliyor bebişte
Sipariş verdim kargoya teslim edilecek diyorum soranlara artık boğuluyorum çünkü tatlım
heh şöyle.akıllı olun.
dünden kalma karnıbahar yemem ben.kendim yaparım.
çok nankörüm ben.
ömrümü size dua ederek geçiriyom lan zaten
tamam ablam
Aha aha aha yap da biz gelelim sana öyleyse
Cnm şu ana kadar bişi var mı???inş hamilesindir de seviniriz hep beraber ))))
amaaaan.boşverin.
benim kaynanamda söylenip duruyodu.en son olmuyosa tüp bebek yaptıralım die laf soktu.
ama allah izin verirse birini bi koluna öbürünü öbür koluna koycam.baksın dursun, sussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?