- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.261
edicen tabi canım ne sandınn
kan tahlili yapma.idrar yap.
olmadı iğne tahlili yap.olmadı idrarını kaynat.olmadı karbonat yap.yap lan bişeler.
benim kaynanam yok Allahtan gerçi yok dediğim daha beteri var başımda kv nin 2eşi kadın çok takmıyorum ama delidir kendileri
Henüz bana çocuk konusunda bişey demeye çekiniyor bişey derse kocişim onu parçalar çünkümmmm
bana kadarlık var.
kız reannn sen beni öldürecen anacımm
malzemeden çalmiim dimi, eğer karbonat yaparsam, bolca koyayım.. bikaç paket dimi
kaynanam tüp bebek mevzusu yaptığında da kocam annesini arayıp
"anne biz henüz bebek düşünmüyoruz.çok istiyosan söyle babama yapıverin." dedi.
reann sen ne zaman test yapmıştın bacımm
ettim, ediyorum, edicem.hepinizin göbüşü dolcak hayırlısıyla.sonrada sırayla doğuma gidicez.
bide dalga mı geçiyon.git lan pis
misafir bereketiyle gelir kızımmmmm o sna kadarlık dediğin 5kişiye yeter ne diosun sennnnn
biz doyarız onla daaa
Bu arada ameliyata giren arkadaşıma 20 tane dua da ben okuyacağım allahım kabul etsin acil şifalar versin..neden ameliyat olduğunu bilmiyorum da bilen warsa söyleyebilir mi.. Ben çalıştığım için her an rahat giremiyorum. Iş hafifleyince hemen girip bakınıt-yorum siteye.
yahu reann sanda ne dediysem beğendiremedim he
iiy didiom bende
umut81 slm.. diğer topiğe yazmamışsın.. merak ettim batın bugündü...
regl olmadın inşallah.......
aaaaaaa reann da burdaymış..
selamlar...
ben direkt kan tahlili verdim canım.
ama dr. tırt çıktıydı dimi kıııı
yetmez.ben tek başıma beş kişilik yiyorum zaten.gelme sen
Arkadaşım teşekkür ederim.. diğer arkadaşlar açıklamış ama bende anlatıyım... bir sene oyaladı beni özel doktorlar sorun yok git dene bekle gör git dene bekle gör
en sonunda dayanamadım bi arkadaşım aracılığı ile devlet hastanesi infertilite bölümüne gittim ve iki doktorda laporoskopi ve histereskopi ameliyatına karar verdi... inşallah derdime derman olurlar bebeğime kavuşurum bende ve sizlerede allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?