RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

umut81 slm.. diğer topiğe yazmamışsın.. merak ettim batın bugündü...
regl olmadın inşallah.......

aaaaaaa reann da burdaymış..
selamlar...

slm gulucuk..
evt bgün henüz gelen giden yok çok sükür..
bekliyorumm.. ve daha doğrusu benimle birlikte bekleyen kaç kisi var Allahım sana binlerce sükür olsun
Allahım nolursun insaAllah bu kızçelere güzel bi haber verebilmeyi bana nasip et, amiiiinnnnnn

temeemmmm

Bebek sahibi olmak isteyen bayanların korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay itibarıyla heyecan içinde merak ettikleri bir sorudur hamilemiyim. Bu mucizevi duyguyu yaşamak yaradanın bayanlara bir lütfudur muhakkak. Hamileliğinizin ilk ayında sizi bekleyen bedensel ve ruhsal değişiklikler nelerdir bunlara bir gözatalım…

Hormonlarınız ve bütün vücudunuz bebek için çalışmaya başladığından itibaren ilk belirti bir çok bayanda göğüslerde gözlemlenir. Bu belirtiler göğüslerde sızlama, göğüslerde şişme, hassasiyet, göğüs uçlarında kararma şeklinde olabilir. Bir başka belirti de bel ağrısıdır. Sırtınızda yük taşıyormuş gibi hissetmeniz olasıdır. Ve uykusuzluk; ne kadar uyusanız da gebelik, doğum, ovulasyon, kadın doğum, hafta hafta gebelik, sezeryan, yumurtlama günü, kanama, hamilelik uykuya doymayabilirisiniz. İdrarınızı da kesik kesik yapmaya başlamış olabilirsiniz. Adet döneminiz yakınsa eğer adet olacakmış gibi hissetmeniz çok normaldir. Bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hepsini aynı anda yaşayabilirsinizde yada sadece bir kaçını yaşayabilirsiniz. Unutmayın bir bayanın iki hamileliği arasında bile farklar vardır. 6. Haftadan itibaren ise mide bulantısı kusma ve halsizlik yaşayabilirsiniz. Bulantı ve kusma dönemini yalnız geçirmek zor gelebilir. Özellikle yemek yapmakta güçlük çekiyorsanız çevrenizden yardım almanın faydasını görebilirsiniz. Bu dönem hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de 2-4 hafta arasında sürmektedir. 3. Aydan sonra hamileliğinizin balayı dönemine girersiniz. Hamileliğinizin keyfini çıkarın hanımlar…herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.

Yazan: Şeyda Kaçmaz ÇOBAN

benim kayınvalidemde yok o yüzden eşimin tarafından haliniz nedir diye soranda yok.(gerç ben laf kalabalığı olamsın diye herkese daha niyetine girmedik birazda Vakti zamanı var dyorum)

umut BAT topiğine de haber ver tamammı sonuçlarını merak içinde seni bekliyoruz topiğin ilk hamişi olabilirsin belki

umut BAT topiğine de haber ver tamammı sonuçlarını merak içinde seni bekliyoruz topiğin ilk hamişi olabilirsin belki

ay tabikiveririm vermez olur muyum, bütün topiklere verecem

yahu bu arada,. bu kollarım durup durup niye kasınıyor, aha yine kaşınıyo yaaa ufff
sevgili hormoncuklarımm.. bakın uslu durun emi

Son düzenleme:
yaa sağ kolumun iç tarafını kaşımaktan kıpkırmızı oldu yaa, hiç böle olmamıstı, kaşıdıkça kaşıyasım geliyo, noluyo koluma yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…