RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yarım kalan iş derken

ya smid anlatsam pek iyi bisey değil, korkarsınız odiye o yüzden :) şmdi hamile neyim var, korkarlar neme lazım

sevişmeyi tamamlayamamış geçen ay, bu ay onu tamamlamışlar.onu diyo.

kız reeaaaaaaannnnnnnnnn öldürecem seniii, rezil ettin beni uyuss, bittin sen anacımm
anam yarıldım, bu nasıl bi gülme yarabbimmm sesim çıkıyor sankii

Son düzenleme:
benim kayınvalidemde yok o yüzden eşimin tarafından haliniz nedir diye soranda yok.(gerç ben laf kalabalığı olamsın diye herkese daha niyetine girmedik birazda Vakti zamanı var dyorum)

benim bi görümcem var düşman başına durmadan başımda bi de herşeyi kendi bilir ben hiç bilmem ya(kendisi eczanede çalışır da) durmadan şunu yap bunu yap diyip durur bana af Allahım af

Selam kızlar nasılsınız? yoğunluktan giremedim... Havadis var mı ?

hoşgeldin tatlım yok bişey valla umutu beklemedeyiz inşallah bi de gamyoncu var sanırsammmm

iyiyim zerbaşım sen nasılsın
bugün dediğim gibi habire lavaboda kesik kesik idrarım geliyor
uykum çok var halsizim
Allahım yardım et yarabbim beklentilerimizi boşa çıkarma Rabbim

Allahım inşallahhhhh

Allahım insaAllah şu kızçelere iyi bi haber vermemi nasip et, yoksa bunlar beni çiğ çiğ yicekler

aminnnnnnnnnnnnnnnn

sevişmeyi tamamlayamamış geçen ay, bu ay onu tamamlamışlar.onu diyo.

Allah seni nasıl biliosa öyle yapsın emi işyerindeyiz herhalde biz nasıl gülcez diye düşünüo msuunnnn

iyiyim zerbaşım sen nasılsın
bugün dediğim gibi habire lavaboda kesik kesik idrarım geliyor
uykum çok var halsizim
Allahım yardım et yarabbim beklentilerimizi boşa çıkarma Rabbim

şekerim evt bayağı belirtiler var sende inş rabbim boşa çıkarmaz..amin...
çok karnım ağırdı bugün..ha regl oldm ha olacm...aslında 3-4 gündür sızlama vardı karnımda üşüttüm dedim ama bugün arttı sabah şimdi biraz daha iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…