- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.321
Canım benim ya yokluğumda başlatmışsınız, kıyamam size. Çok yoğun bir gündü yeni girebildim. Herkese selam:)
açık sözlülüğünü örnek alıcam
şekerim evt bayağı belirtiler var sende inş rabbim boşa çıkarmaz..amin...
çok karnım ağırdı bugün..ha regl oldm ha olacm...aslında 3-4 gündür sızlama vardı karnımda üşüttüm dedim ama bugün arttı sabah şimdi biraz daha iyiyim..
Canım benim ya yokluğumda başlatmışsınız, kıyamam size. Çok yoğun bir gündü yeni girebildim. Herkese selam:)
hoşgeldin tatlım nasıl geçti günün
alıntı yapıcağım için msjı okuduğumu gör diye beğendm cnmaçık sözlülük değil ki bu.patavatsızlık.örnek alma bence.
2 kişide beğenmiş.
gumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
bugün biraz üzdüler beni ama şimdi iyiyim sen nasılsıngumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
gumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
tşk ederim canım iyiyim inşş sende iyisindir cnm listeni bir guncellermisi sabah yazmıştım ama yine yazım 50 tane benim içingumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
bak çok güldüm, kasıklarım sancıyo oldu mu simdi
bu arada duana katılamıycam kırmızılar geldigumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
tşk ederim canım iyiyim inşş sende iyisindir cnm listeni bir guncellermisin sabah yazmıştım ama yine yazım 50 tane benim içingumus19, gamyoncu, nese77, reann, zerbas, asbelove, Umut81, EBAL16 nasılsınız? İyisiniz inşallah, kimsenin hatrı kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?