RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gamyoncu senin 1 aralık tı değil mi BAT ?
senin bat ın olduğu günü ben test yaptırıyo olucam insaALLAHH :18:

evet canım bat 1 aralık
bende eğer adet olmazsam (ki inşallah olmam)
pazartesi veya salı günü yapmayı düşünüyorum
geçen ay eşimi çok heveslendirmiştim şimdi ona hiçbirşey söylemedim
olursa eğer ona süpriz yapıcamm dün dedim sana birşey söylüycem diye
yoksa hamile misin dedi nerden çokardın dedim bilmem dedi
belim ağrıyor diyorum üşütmüşsündür diyor o da kendini inandırmak istemiyor

Arkadaşlarr size özlemden selam getirdimm:) Sürekli bizi takipteymiş o çok kızdığı kim bu dediği ziyaretçi artık oymuşşş

sizi çok sevdiğini öptüğünü ve özlediğini söyledi..Dün eşiyle yıldönümleriymiş nice senelere bitanemmmmmmmsağlıkla huzurla bebişle inşAllah.Bu gün tahlillerini yaptıracakmış dua istiyor sizden..Feryalcim seni özel öpüyor bitanemm..

he bu arada dışardaki gözden daha etkili görünüyor burası ve küçük bir uyarı.Ve bu uyarı çokda haklı arada birbirimize kullandığımız bazı kelimeler usluplar dışardan çokta hoş görünmüyormmuş.Katılıyorum..:13:

Lütfen az daha özenn..

seni seviyorum topiğin şekerparesi neşesi..gel artıkkkkkkk

İdare ediyorum canım iştee yaaa daha sizleri merak ediyorummmm

Feryalim gelmiş hoşgelmişşşş

hoşgeldin kirazım idare ediyoruz arkadaşları merak ediyoruz işte sen nasılsınn

ben de iyiyim hamdolsun, aralık ayında da bi 10 tene hamiş çıkarsak topikten ne süper olur değil mi

kızlar yaaa...
ben şu saydığım belirtilerle, kendimde belirti mi arıyorum yaaa
birisi bana öyle dedi, sanki ben olmasını istedğim için öyle mi diyorum ki, ama olanları diyorum..
benim hiç bunları bile demeye hakkım yok mu yaa, valla zoruma gidiyor böyle şeyler
niye böyle derler kii
uff yaa illa biri bişi takıcak bana, zaten durduk yere ağlıyasım var.. al iste bi sebep ..
ağlamak istiyorummm uffff

Son düzenleme:

Hoşgeldin ablacım :)) özocum benim bende onu kocaman öpüyorum yıl dönümleri hayırlı uğurlu olsun inş.seneye bebişle kutlarlar.İnş.tahlilleride iyi çıkar dualarımızdasın özo hayırlısıyla geri dönsün inşallah minik kuşumuz.

Abla senin diş randevun nasıldı iyimisin?

tşk ederim kızlar hepinize topluca cevap vereyim iyiyim çok şukur biliyorsuz fiziğe gidiyorum az sonra çıkacağım evimin işini yaptım çayımı aldım sizlerin guzel haberlerinizi okuyorum

neşecim tedavin nasıl gidiyor, belinin ağrısı geçmiştir inşallah

günaydın,tünaydın kızlarrrrr.. ablam ne güzel anlatmıssın,sankı ozlemın mektubunu okudun gibi hissettimm.. gel artık özooooo... inşallah test sonucların güzel gelir..

Faryalcim diş tedavime gidemedim yemek yemek o kadar zorki bana.Çok işlerim var bu ara.Evde bile kalamayacağım yoğunluğum had sayfada topik ve dualar sana emanet cnm.

liste 1.sayfada. sıra belli fakat herkes kendisi takip etmeli.nartanesii ve ebal biri takip edebilirlermi diye yazmış.zahmet olmazsa onları takip edebilirmisin bitanemm..

canım ya çok hassas dönemdesin ama üzülme ağlama lütfen.Gerçekten bütün belirtileri yöneten beynimizse ve biz sürekli aynı şeyleri düşünüyorsak belirtileri bizim yönetmemizde mümkün gibi.Sonuçta Rabbim bilir vucudumuzda neler olduğunu.

üzülme canım niye öyle diyesin ki, ama bir de şu var biz içimizden nasıl olmasını istiyorsak, vücudumuz psikolojik olarak o tepkiyi veriyor, yani ben bunu çok yaşadım, malesef

üzülme canım niye öyle diyesin ki, ama bir de şu var biz içimizden nasıl olmasını istiyorsak, vücudumuz psikolojik olarak o tepkiyi veriyor, yani ben bunu çok yaşadım, malesef

bu bana göre neye benzedi biliyor musunuz ?
yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan ..gibi..
bilimyom belki de yanlıs düsnyorum..

tabiki abla takip ederim ne demek İşlerin rast gelsin ablacım ama çok özletme kendini

Canım benim inşallah seneye bebişinle birlikte kutlarsın yıl dönümünü.......
Seni seviyorum özlemcimmmm ve çok özledikkkk dikkat et kendineeee umarım test sonuçların çıkana kadar aramıza dönmüş olursunnnn
Rainbowcum sen nasılsın randevun nasıldı bitti dimi artık çok şükürrrr

Şekercim umutlanmak mahvediyor bizi ve vücut bazen psikolojikde olsa yapıyor bu belirtileri sen ikisine de hazırlıklı ol ki hangisi gelirse gelsin çok kötü olma
geçen ay bende aynıydım kasık batmaları göğüslerde ağrı şişlik ama kırmızılar beni yalnız bırakmadı sağolsun bu kadar ısrarcı da olunmaz ki kardeşim gelme dediğim halde geliyor yüzsüz şeyyyy
ağlama bebişim ağlama Allahın izniyle tüp olacak aşılama olacak ama bi türlü olacak

özlemcim cnm benim özledik seni inşşş en kısa surede dönersin aramıza evlilik yıldönumunuz hayırlı uğurlu olsun inşş seneyede bebişinizde olsun canım dualarımdasın seni çooook öpuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…