RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım ya yazı sana
Annem iki hamileliğinde de 4 ay mide bulantısı çekmiş ve sadece zeytin ekmek ile beslenmiş :)
Umarım senin bulantıların tez zamanda geçer

Çok haklısın şekerim. İlahi güldüm bi de kavun hahahaha Benim de eşimin abisi ve hanımı sorun yaşadılar 2,5 sene çocukları olmadı. Bakalım bizde ne olacak bir teyzem 40 yaşında diğeri de 39'unda ikinci çocuklarına hamile kaldı

Eğer ışık,koku, ses rahatsız ediyorsa. Baş ağrısı tek taraflı ve şiddetli oluyorsa, mide bulantısı da oluyorsa migrenden şüphelenebilirsin. Bende var mafeles :)[/QUOTE]

İnşallah sorun yaşamazsın tatlımmmm da bir an önce gelir bebişinnnn bakalım biz keçiboynuzu kürü ve gıda takviyeleri yapıyoruz inşallah normal yolla olur diye umut ediyorum hayırlısıyla biz birinciyi bulalım da sağlıkla ikinci çok uzak hayallerde gelio bana tabi inşallah olur bu arada
ışık acaip rahatsız edio canım yaa ille karanlık olacak ama mide bulantısını hiç kontrol etmedim ona da bakayım olmasın nolur yaa teyzemde var tuttu mu ölüyor resmen

kıyamam tatlımmm inşallah az kaldı 3.aydan sonra düzelirsin inşallah uzun sürmez Allah yardım etsin kolay değil

hadi yaa bana da yollasana bacım akşam yemek yok evdeeee

cok saolun arkadaslar inşAllah gecer..birşeyler yemeyi özledim gercekten..uyuyup uyanamk ıstıyorum gunler bı an önce gecsın dıe..inşAllah 3.ayda bıter bazı ınsanların8.haftada bııtıyomus onuda yenı gördum netden arastırırken..Rabbım sızede bu gunlerı göstersın ınsAllah..gunu gecen arkadaslar guzel haberler werırler ınsAllah...

Aminnnnnnnn aminnnnnnn canım kraker yemeği denedin mi kraker iyi geliyor diyorlar

Çok şükür mide bulantım yok, olduğu zaman da çok hafif oluyor, vurup geçiyor. Doktorum ilaç bile yazmadı bana. ALLAH yardımcın olsun missyaman o mide bulantısı gerçekten zor iş. Kokuya karşı hassasiyet, sevdiğim tatlardan iğrenme gb bi durumum da yok, aynı ne yiyorsam devam :)
Ayıp ettin kığğğzzz yollarım sana da, ama bu akşam için gecikir ancak yarına elinde olur heralde.. Hepiniz buyrun beraber olsun diyecem ama malum mesafelerrrrr

missyaman kuzum kıyamam yaa,genelde bulantılar 8. haftadan sonra başlar.senin erken başlamış erken biter inş.
benim arkadaşım 2.aya kadar yedi içti,ayy ne güzel hamilelikmiş bu ne varmış ki hamilelikte deyip dalga geçiyordu;
2.aya girdiği an bir bulantı başladı tam 9.aya kadar ilaç kullandığı halde çok fenaydı çokkk
nazar değdirdim kendime diyor.

inş. bizlerin ki kısa sürer cnm

abooowwww korktum bak şimdi.. bende heralde rahat geçicek hamileliğim diyodummmmmm vayyy başıma gelenleeerrrrrr

abooowwww korktum bak şimdi.. bende heralde rahat geçicek hamileliğim diyodummmmmm vayyy başıma gelenleeerrrrrr

yehan sakın deme sakınnnnn...
bende öle hissediyordum,ohh ne rahatım diyordum bak gördün neler oldu.
birde başkalarına çok iyiyim,çok rahatım demeyin vallahi başımızdan çıkıyor.
kimsenin değmez belki ama kendimiz nazar değdiriyoruz kendimize.
o şekilde sınanıyoruz.
halimize şükür canım,inş. bu rahat geçer diye dua edelim...

Maaşallah de tatlım Allah korusun inşallah hep böyle devam eder......

Ben kimseye sölemiyorum bişe ama içten içe kendime söylüyodum rahat geçicek heralde, çok zorlanmicaksın diye. Gerçi bunları söylemek için henüz erken ama ne adam gb bi mide bulantım var, ne baş dönmem, ne mutfağa girememek, ne kokuya duyarlılık, normalim yani. Fasülyemden başka hiç bir değişikliğim yok. Yalnız arada unutuyorum yaaa, yükseğe uzanıyorum falan(benim mutfak dolaplarım çok fazla, üst kısımları kiler gb kullanıyorum, yemeklik bakliyatlarım orda duruyor), öne eğiliyorum vs. Bu çok zararlıymış bu dönemlerde. İlk 3 ay tutunma dönemi olduğundan çok dikkat etmek gerekiyormuş ama ben unutuyorum ne yalan sölim. Parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam yaahuuu:26::26:

bulantılar 6.cı haftanın sonnunda baslar dedı doktor bnmde tam o zaman basladı keseyı görmeye gıttıgımızde bn cook rahattım hatta o haftada rahat gectı ama 7.ci haftaya gırınce basladı hersey..yanı yehann demem o kı senınde bugun yarın baslayabılırrr ama ınşAllah baslamaz bazı ınsanlar aserme nasıl keske bndede olsa yazmıss ah bı bılse ne kötuu bırseyy..
kraker yıyorum oda bulantı yapıyo hıc bıse ıse yaramıo gececek ama inşAllah..bu gunlerı gördum yaa ben yatmaya bu bulantılarada razıyım

Allah seni bildiği gibi yapsın emi nasıl unutuosun kızzzzzz
İlk 3ay hem senin vücudunun hamile alışma hemde bebişin kendine yer etme dönemi çok iyisin maaşallah nazar değdirme kendineeee

bende cnm içimden geçiriyordum eşime söylerdim birde oo kadar.ama senin şuan için erken mide bulantısı vs.ki inş. olmaz...
ben hastaneye yattığım gün ne uzanmalar,ne bakliyatlar kaldırmıştım cnm ne olur dikkat et.
o bir nimet ve ona dikkat ederekte şükrümüzü bildirmemiz lazım.
kendim yaşadığım için herkesi uyarmak istiyorum,aman dikkatli olun.7-8 ay sıkın dişinizi...
evi kendine göre düzenle.
ağır şeyleri aşağı dolaplara kaldırttır mesela.bakliyatları tezgaha kaldırma mesela.bidonlara boşalt onların içinden al...

hamile olmadan önce günlük hayatımızda midemiz bulandığı zaman ne yapıyosak yine aynısı yapılsa olmaz mı ki? mesela nane limon içmek yada kahve çiğnemek iyi gelir. nane limonlu bitki çayları var mesela, onlar da iyi gelebilir. ALLAH yardımcın olsun ama dediğin gb bebek uğruna bu da çekilir yani.. ALLAH başka türlü sıkıntı göstermesin..

missyaman sen yediğini çıkarıyor musun canım. ben onun için erken dedim.mide dönmesi,hafif bulantı olurda,yedirmeyecek kadar bulantı genelde 8. haftada başlarmış

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr
Kardeşim bana mektup yollamış nasıl mutlu oldum ama çok özlemişim onuuuuuu
Oturdum ağladım herkesin ortasında yaaaaaa keşke şimdi yanımda olsa da yine kızdırsa tartışsak sonra barışsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…