- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.641
yehann yemek yapabiliyorsunn ne guzelbn on gun oldu mutfaga hıc gırmıyorum bı ara temızlemek ıcın gırdım..Yemk eşim yapıo oda patates salatası falan yıebılıyorum hepsi o okuldan ızın almak zorunda kalıyorum mıde bulantısından..İnşAllah kımse yaşamazböyle
kıyamam tatlımmm inşallah az kaldı 3.aydan sonra düzelirsin inşallah uzun sürmez Allah yardım etsin kolay değilyehann yemek yapabiliyorsunn ne guzelbn on gun oldu mutfaga hıc gırmıyorum bı ara temızlemek ıcın gırdım..Yemk eşim yapıo oda patates salatası falan yıebılıyorum hepsi o okuldan ızın almak zorunda kalıyorum mıde bulantısından..İnşAllah kımse yaşamazböyle
Bugün fırsat bulup da bi yazamadım yaaa.. Yemek yapmakla akşam ettim yaniiii.. Valide sultan çorbasııı, erişteli yeşil mercimek, nohutlu pilav ve fırında pırasa mücvaeri yaptım. Akşam kocişimin midesi bayram edecek.. Ona da çok midem bulanıyo bişe yapamam bugün demiştim hhehehe
cok saolun arkadaslar inşAllah gecer..birşeyler yemeyi özledim gercekten..uyuyup uyanamk ıstıyorum gunler bı an önce gecsın dıe..inşAllah 3.ayda bıter bazı ınsanların8.haftada bııtıyomus onuda yenı gördum netden arastırırken..Rabbım sızede bu gunlerı göstersın ınsAllah..gunu gecen arkadaslar guzel haberler werırler ınsAllah...
Aminnnnnnnn aminnnnnnn canım kraker yemeği denedin mi kraker iyi geliyor diyorlar
missyaman kuzum kıyamam yaa,genelde bulantılar 8. haftadan sonra başlar.senin erken başlamış erken biter inş.
benim arkadaşım 2.aya kadar yedi içti,ayy ne güzel hamilelikmiş bu ne varmış ki hamilelikte deyip dalga geçiyordu;
2.aya girdiği an bir bulantı başladı tam 9.aya kadar ilaç kullandığı halde çok fenaydı çokkk
nazar değdirdim kendime diyor.
inş. bizlerin ki kısa sürer cnm
abooowwww korktum bak şimdi.. bende heralde rahat geçicek hamileliğim diyodummmmmm vayyy başıma gelenleeerrrrrr
Çok şükür mide bulantım yok, olduğu zaman da çok hafif oluyor, vurup geçiyor. Doktorum ilaç bile yazmadı bana. ALLAH yardımcın olsun missyaman o mide bulantısı gerçekten zor iş. Kokuya karşı hassasiyet, sevdiğim tatlardan iğrenme gb bi durumum da yok, aynı ne yiyorsam devam :)
Ayıp ettin kığğğzzz yollarım sana da, ama bu akşam için gecikir ancak yarına elinde olur heralde.. Hepiniz buyrun beraber olsun diyecem ama malum mesafelerrrrr
abooowwww korktum bak şimdi.. bende heralde rahat geçicek hamileliğim diyodummmmmm vayyy başıma gelenleeerrrrrr
kızlar ben kaçar daha eve gideceğim ve yemek yapacağım şimdilik iyi akşamlar
Ben kimseye sölemiyorum bişe ama içten içe kendime söylüyodum rahat geçicek heralde, çok zorlanmicaksın diye. Gerçi bunları söylemek için henüz erken ama ne adam gb bi mide bulantım var, ne baş dönmem, ne mutfağa girememek, ne kokuya duyarlılık, normalim yani. Fasülyemden başka hiç bir değişikliğim yok. Yalnız arada unutuyorum yaaa, yükseğe uzanıyorum falan(benim mutfak dolaplarım çok fazla, üst kısımları kiler gb kullanıyorum, yemeklik bakliyatlarım orda duruyor), öne eğiliyorum vs. Bu çok zararlıymış bu dönemlerde. İlk 3 ay tutunma dönemi olduğundan çok dikkat etmek gerekiyormuş ama ben unutuyorum ne yalan sölim. Parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam yaahuuu:26::26:
Ben kimseye sölemiyorum bişe ama içten içe kendime söylüyodum rahat geçicek heralde, çok zorlanmicaksın diye. Gerçi bunları söylemek için henüz erken ama ne adam gb bi mide bulantım var, ne baş dönmem, ne mutfağa girememek, ne kokuya duyarlılık, normalim yani. Fasülyemden başka hiç bir değişikliğim yok. Yalnız arada unutuyorum yaaa, yükseğe uzanıyorum falan(benim mutfak dolaplarım çok fazla, üst kısımları kiler gb kullanıyorum, yemeklik bakliyatlarım orda duruyor), öne eğiliyorum vs. Bu çok zararlıymış bu dönemlerde. İlk 3 ay tutunma dönemi olduğundan çok dikkat etmek gerekiyormuş ama ben unutuyorum ne yalan sölim. Parmağıma ip mi bağlasam ne yapsam yaahuuu:26::26:
bulantılar 6.cı haftanın sonnunda baslar dedı doktor bnmde tam o zaman basladı keseyı görmeye gıttıgımızde bn cook rahattım hatta o haftada rahat gectı ama 7.ci haftaya gırınce basladı hersey..yanı yehann demem o kı senınde bugun yarın baslayabılırrr ama ınşAllah baslamaz bazı ınsanlar aserme nasıl keske bndede olsa yazmıss ah bı bılse ne kötuu bırseyy..
kraker yıyorum oda bulantı yapıyo hıc bıse ıse yaramıogececek ama inşAllah..bu gunlerı gördum yaa ben yatmaya bu bulantılarada razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?