RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım geçen sene olduğunda neden hamile kalamadın (

azcık geriye dönük baktımda.... umutt allahım hayırlısını nasip etsin görüyosan kesin vardır.... ama ekle bizde görelim :))) çok sevindim çoookkk

yaa kızlarr sevindiğinizi çok güzel gösteriyorsunuz da..
yanlız ben bisey dicem..
bilmiyorum hayal mi gördüm, ne oldu bisey gördüm, ışığa götürdüm bktım vardı bisi ama snki ben buraya yazıp baktıktan sonra smdi yok
yarın sabah ve diğer sabah tekrarılıcam..
olmadı adet olmazsam, cumartesi kan da baktırıcam..
sevgilerimle.. özr dilerim..

Son düzenleme:

moral bozmak yokkkkk olacak banada ameliyat öncesi moral olacaksın inşallah :))

canım geçen sene olduğunda neden hamile kalamadın (
cnm benm hamile kalamamak gibi bi derdim yok 4 düşük yaptım ilk ay bebeğim tutuyo ama 14.hafatad yada 11.hafatad kalbi duruyo benm laporoskopide tüpler acıktı ama tedbir için bakıldı hstereskopiyle perde alındı benm şu an sorunum kan pıhtılaşması iğne dozu ayalancak adet bitiminde çalışmalara başlıycam hayırlısı bakalım
senin rahim içi sorun neydi şekil bozukluğu demişsin ya

canım uzulme testin içinde bile 5 dakikadan sonraki sonuçlar geçersizdir diyor inş.bebişin seninledir uzme kendini sakın

Olacak canım benim hayırlısıyla panik yok stres yok hiçbir şekilde seni seviyoruz bizzzzz

İnşallah şıp diye kalacaksın bebişim başka bir topicte pıhtılaşmayla hamile kalan arkadaşlar var önemli olan durumu tetkik altında tutup iğnelerini olman hiç stres yapma tatlımmm

walla rahimi nasıl tarif ediyim bilemedim ama tas şeklinde :))) yukardan aşağıya basık gibi perde gibide bişi dedi doktor ama devlet hastanesi ve prof. bölüm başkanı adam soru soramadım detaylı...tüplerde rahim filmini çeken yer açık dedi bu doktorlar tıkalı gördü anı filmde... bilemedim açıp bakcaklar... çalışıyorm ya kaç gün rapor verirler kaç günde toparlanırım bilmiyorm... inş tüplerim açılır ve ertesi ay hamile kalabilirim inşallahhhh

ya bi dur.zaten öğlen vakti yapmışın testi.yarın tekrarlarsın.hemen bi karamsarlık, bi moral bozmalar.bi bişeler.bi dur.

bakalım 4 kere şıp diye hamile kaldım 5.yi kalamam heralde diyorum inş cok bekletmez yavrum
hmm ben ortadan bölük perde vardı bebek perdeye gelene kadar yaşıyodu perdeye gelnce ölüyodu
bide üstüne pıhtılaşma çıktı neyse doktor değiştirdim iğneyi ayarlayamazsa bebek ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece aspirinle hamile kalıcam ara vermycem iğnede kullanmıycam bakalım ozaman nolacak
laporoskopiden korkma acısı var ama 3 günde toparlandım gezmeye gittim sinemaya gittim düşün bebek için herşey bana 10 gün rapor verdiler
inş bütün sorunlar hallolur düzelir bebiş gelir

kalırsın tatlım kalırsın Allah nasip etsin yeter ki

İNŞALLAH GEREK KALMAZ CANIM İĞNELERLE TUTNUR BEBEĞİN SANA İNŞALLAH....

çok saol canım iyi dileklerin içinde... tırsmıyorm desem yalan olur ama napıyım herşeye dayanıyoruz yeterki yuvamız bebek kokusuyla dolsn...

korkma cnm ya millet ne ameliyatlar oluyo bizimki kolay şeyler
kalırsın tatlım kalırsın Allah nasip etsin yeter ki
inş hamile kalıp bebeğimi kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…