- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.601
ayen1986
kiraztepe 50
rainbow 50
asblove 100
toplam 200
kalan 801
günaydın
napıyosunuz
ben kocamı yedirdim gönderdim
evlerimi temzledim banyomu yaptım geldm
şekil bozukluğu ne var cnm ben gecen yıl oldum ikisinide rahmde perde vardı benmde
amelişyattan sonraki ay kontrole gittiğimde doktor hemen hamile kal perde tekrarlayabilir demişti tüplerde tam acılmışken şıp diye tutar inş
yaa kızlarr sevindiğinizi çok güzel gösteriyorsunuz da..
yanlız ben bisey dicem..
bilmiyorum hayal mi gördüm, ne oldu bisey gördüm, ışığa götürdüm bktım vardı bisi ama snki ben buraya yazıp baktıktan sonra smdi yok
yarın sabah ve diğer sabah tekrarılıcam..
olmadı adet olmazsam, cumartesi kan da baktırıcam..
sevgilerimle.. özr dilerim..
cnm benm hamile kalamamak gibi bi derdim yok 4 düşük yaptım ilk ay bebeğim tutuyo ama 14.hafatad yada 11.hafatad kalbi duruyo benm laporoskopide tüpler acıktı ama tedbir için bakıldı hstereskopiyle perde alındı benm şu an sorunum kan pıhtılaşması iğne dozu ayalancak adet bitiminde çalışmalara başlıycam hayırlısı bakalımcanım geçen sene olduğunda neden hamile kalamadın(
yanlız ben bisey dicem..
bilmiyorum hayal mi gördüm, ne oldu bisey gördüm, ışığa götürdüm bktım vardı bisi ama snki ben buraya yazıp baktıktan sonra smdi yok
yanlız ben bisey dicem..
cnm benm hamile kalamamak gibi bi derdim yok 4 düşük yaptım ilk ay bebeğim tutuyo ama 14.hafatad yada 11.hafatad kalbi duruyo benm laporoskopide tüpler acıktı ama tedbir için bakıldı hstereskopiyle perde alındı benm şu an sorunum kan pıhtılaşması iğne dozu ayalancak adet bitiminde çalışmalara başlıycam hayırlısı bakalım
senin rahim içi sorun neydi şekil bozukluğu demişsin ya
cnm benm hamile kalamamak gibi bi derdim yok 4 düşük yaptım ilk ay bebeğim tutuyo ama 14.hafatad yada 11.hafatad kalbi duruyo benm laporoskopide tüpler acıktı ama tedbir için bakıldı hstereskopiyle perde alındı benm şu an sorunum kan pıhtılaşması iğne dozu ayalancak adet bitiminde çalışmalara başlıycam hayırlısı bakalım
senin rahim içi sorun neydi şekil bozukluğu demişsin ya
yanlız ben bisey dicem..
bakalım 4 kere şıp diye hamile kaldım 5.yi kalamam heralde diyorum inş cok bekletmez yavrumOlacak canım benim hayırlısıyla panik yok stres yok hiçbir şekilde seni seviyoruz bizzzzz
İnşallah şıp diye kalacaksın bebişim başka bir topicte pıhtılaşmayla hamile kalan arkadaşlar var önemli olan durumu tetkik altında tutup iğnelerini olman hiç stres yapma tatlımmm
hmm ben ortadan bölük perde vardı bebek perdeye gelene kadar yaşıyodu perdeye gelnce ölüyoduwalla rahimi nasıl tarif ediyim bilemedim ama tas şeklinde :))) yukardan aşağıya basık gibi perde gibide bişi dedi doktor ama devlet hastanesi ve prof. bölüm başkanı adam soru soramadım detaylı...tüplerde rahim filmini çeken yer açık dedi bu doktorlar tıkalı gördü anı filmde... bilemedim açıp bakcaklar... çalışıyorm ya kaç gün rapor verirler kaç günde toparlanırım bilmiyorm... inş tüplerim açılır ve ertesi ay hamile kalabilirim inşallahhhh
bakalım 4 kere şıp diye hamile kaldım 5.yi kalamam heralde diyorum inş cok bekletmez yavrum
hmm ben ortadan bölük perde vardı bebek perdeye gelene kadar yaşıyodu perdeye gelnce ölüyodu
bide üstüne pıhtılaşma çıktı neyse doktor değiştirdim iğneyi ayarlayamazsa bebek ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece aspirinle hamile kalıcam ara vermycem iğnede kullanmıycam bakalım ozaman nolacak
laporoskopiden korkma acısı var ama 3 günde toparlandım gezmeye gittim sinemaya gittim düşün bebek için herşey bana 10 gün rapor verdiler
inş bütün sorunlar hallolur düzelir bebiş gelir
bakalım 4 kere şıp diye hamile kaldım 5.yi kalamam heralde diyorum inş cok bekletmez yavrum
hmm ben ortadan bölük perde vardı bebek perdeye gelene kadar yaşıyodu perdeye gelnce ölüyodu
bide üstüne pıhtılaşma çıktı neyse doktor değiştirdim iğneyi ayarlayamazsa bebek ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece aspirinle hamile kalıcam ara vermycem iğnede kullanmıycam bakalım ozaman nolacak
laporoskopiden korkma acısı var ama 3 günde toparlandım gezmeye gittim sinemaya gittim düşün bebek için herşey bana 10 gün rapor verdiler
inş bütün sorunlar hallolur düzelir bebiş gelir
İNŞALLAH GEREK KALMAZ CANIM İĞNELERLE TUTNUR BEBEĞİN SANA İNŞALLAH....
çok saol canım iyi dileklerin içinde... tırsmıyorm desem yalan olur ama napıyım herşeye dayanıyoruz yeterki yuvamız bebek kokusuyla dolsn...
korkma cnm ya millet ne ameliyatlar oluyo bizimki kolay şeylerİNŞALLAH GEREK KALMAZ CANIM İĞNELERLE TUTNUR BEBEĞİN SANA İNŞALLAH....
çok saol canım iyi dileklerin içinde... tırsmıyorm desem yalan olur ama napıyım herşeye dayanıyoruz yeterki yuvamız bebek kokusuyla dolsn...
inş hamile kalıp bebeğimi kucağıma alırımkalırsın tatlım kalırsın Allah nasip etsin yeter ki
korkma cnm ya millet ne ameliyatlar oluyo bizimki kolay şeyler
inş hamile kalıp bebeğimi kucağıma alırım
bebek konusunu boşverin ya içimi bi mutsuzluk kaplıyo korkuyorum cesaretim kırılıyoamin şekercim aminnnnnnnn tez vakitte hepimize göstersin Allahım inşallahhhh
Ebal16
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
savaş 5482: 50
Kalan:651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?