- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.621
bu ara bi sakinlik varne yapıosunuz kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıooo
bu ara bi sakinlik var
bilmiyorumki çıktıevet şekercim güya 9kişi okuyor ama kimsede tık yok valla hayırdır bacılarımmmm
umut nereye kayboldu yaaa
ne yapıosunuz kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıooo
biraz önce bir başağrısı saplandı anam ölüyorum sankiiiii[/Q
Geçmiş olsun canım, ben de geçen hafta kıvrandım valla
bilmiyorumki çıktı
kimse yazmıyo bende onu anlamıyorum
Selam şekercim, geçmişi okuyayım biraz dedim.
Herşeye hemen kavuşmak istiyoruz ama bebek söz konusu olduğunda sanırım her zaman kolay olmayabiliyor. Bir tanıdığım 2 sene uğraştı, aşılama ile hamile kaldı, bir başkası 3 yıl uğraştı tüp bebek yaptı, bir tanıdığım ise 10 sene sonunda bir tane oğlu oldu. Ailemdemdeki tüm kadınlar hiç uğraşmadan hamile kaldı, bir aile dostumuz ise ilk hamileliğinde sorun yaşamazken diğer hamileliğinde tedavi gördü, çok yakın arkadaşımın kuzeni kırk yaşında tedavilerden umut kestikten sonra kendiliğinden hamile kaldı :)vs. vs.
Yaşı küçük bir kadının hemen tedavilere yönelmesini doğru bulmuyorum. Ancak artık otuzu geçtikten sonra zaman kaybetmeyi de doğru bulmuyorum. Gerçekçi olmak lazım. Olmuyorsa olmuyor, aşılama, tüp bebek ne varsa deneyelim diyorumBen şahsen 6 ay sonunda olmaz ise doktora gitmeyi düşünüyorum.
Özlemcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımEn kısa zamanda gelirsin umarım herkes olunca keyfili oluyor burası
biraz önce bir başağrısı saplandı anam ölüyorum sankiiiii[/Q
Geçmiş olsun canım, ben de geçen hafta kıvrandım valla
sağol canım yaaa migrenden şüphelenmeye başladım artık geldi mi gitmiyor yaaa
evet yaa kimse yazmıooooooo
evet canım bu gibi örnekler çok önümüzde çıkmadık candan umut kesilmez diyorlar ama bi sorun olduğunu bile bile de beklemek bana yanlış geliyor
he deneriz her yolu olmadı mı ondan sonra olmuyor der döner gideriz ama tedaviler vs.ler varken zaman kaybedip beklemeyi de doğru bulmuyorum eşimi ikna ettim çok şükür şimdi karyotip çıkınca doğru emre beye gidiyoruz bi de o baksın bakalım eşimin sonuçlarına ne diyecek
Benim ailemde de 37yaşında hiç tedavi görmeden direk hamile kalan bayanlar var kadınlarımızda sorun yok çok şükür ama bu kavun değil ki koklayıp alasın evlenirken bunlarda sorulmazki kardeşim
geçmiş olsun canım, eskiler başlarına tülbent sararlardı başağrısını hafifletmek için bir dene istersen
evet canım bu gibi örnekler çok önümüzde çıkmadık candan umut kesilmez diyorlar ama bi sorun olduğunu bile bile de beklemek bana yanlış geliyor
he deneriz her yolu olmadı mı ondan sonra olmuyor der döner gideriz ama tedaviler vs.ler varken zaman kaybedip beklemeyi de doğru bulmuyorum eşimi ikna ettim çok şükür şimdi karyotip çıkınca doğru emre beye gidiyoruz bi de o baksın bakalım eşimin sonuçlarına ne diyecek
Benim ailemde de 37yaşında hiç tedavi görmeden direk hamile kalan bayanlar var kadınlarımızda sorun yok çok şükür ama bu kavun değil ki koklayıp alasın evlenirken bunlarda sorulmazki kardeşim
geçmiş olsun canım, eskiler başlarına tülbent sararlardı başağrısını hafifletmek için bir dene istersen
ancak eve gidince canım yaa viks bayağı iyi gelio eve gitmeyi bekliyorum dört gözleee
Merhaba ;6 haftalık hamileyim..Daha öncede size buradan yazmıştım 4 ay evvel 6.5 aylık bebeğim karnımda ölmüştü...Ardından bu gecen 4 aylık sürede cok büyük sıkıntılar yasadım yapılan genetik tahliller sonucu lupus değerinde ufak bir farklılık cıkması sebebi ile ben kendimi lupus hastası ilan ettim buda anksiyeteye yakalanmama psikolojik tedavi görmeme sebep oldu ..Herneyse tedavi gördüğüm bu dönemde eklem ve kas agrılarım oldu ama hafif ama rahatsız edici (Lupusun belirtilerindendir) Tabi bu esnada bu tahlillerimi en iyi labaratuvarda yenilettim değerlerin hepsi normaldi...Ağrılar gecti herseyi atlattımı düşünüyordum takiii 3 gün öncesine kadar.Yeniden hamile kaldım ama o agrılar yeniden nuksetti yinemi psikolojik havalardanmııı hamilelik yaparmııı böle bişi...İnternette okudum hamilelikte eklem agrıları olurmus eklemlerin arasında acılma oldugu için agrırımış...Dogrumudur sizce ne yapmalıyım ne olur kafayı yicem cocuguma zarar veriyorum psikolojim bozuluyor yine korkuyorum ne yapmalıyım tecrubesi olan yada bilgisi olan ne olur paylaşssın......
korkma tatlım rahim büyüyor büyürken de kendine alan açmak için organların yeri değişiyor eklemlerin oynuyor birde ilk 3ay vücudun hamileliğe alışma süreci o dönemde vücutta yepyeni olaylar oluyor eklem ağrısı da bundan kaynaklanıyordur bence sakin olmalısın kendinde ne güzel söylüyorsun bak kendini gererek bebeişine de zarar veriyorsun takma kafana bunları hee dr.una gittiğinde danış tabi ki bebeğinin ve senin sağlığın yerindeyse hiç problem edilecek bişey olmamalı
Çok haklısın şekerim. İlahi güldüm bi de kavun hahahahaBenim de eşimin abisi ve hanımı sorun yaşadılar 2,5 sene çocukları olmadı. Bakalım bizde ne olacak bir teyzem 40 yaşında diğeri de 39'unda ikinci çocuklarına hamile kaldı
Eğer ışık,koku, ses rahatsız ediyorsa. Baş ağrısı tek taraflı ve şiddetli oluyorsa, mide bulantısı da oluyorsa migrenden şüphelenebilirsin. Bende var mafeles :)
Bugün fırsat bulup da bi yazamadım yaaa.. Yemek yapmakla akşam ettim yaniiii.. Valide sultan çorbasııı, erişteli yeşil mercimek, nohutlu pilav ve fırında pırasa mücvaeri yaptım. Akşam kocişimin midesi bayram edecek.. Ona da çok midem bulanıyo bişe yapamam bugün demiştim hhehehe
Merhaba ;6 haftalık hamileyim..Daha öncede size buradan yazmıştım 4 ay evvel 6.5 aylık bebeğim karnımda ölmüştü...Ardından bu gecen 4 aylık sürede cok büyük sıkıntılar yasadım yapılan genetik tahliller sonucu lupus değerinde ufak bir farklılık cıkması sebebi ile ben kendimi lupus hastası ilan ettim buda anksiyeteye yakalanmama psikolojik tedavi görmeme sebep oldu ..Herneyse tedavi gördüğüm bu dönemde eklem ve kas agrılarım oldu ama hafif ama rahatsız edici (Lupusun belirtilerindendir) Tabi bu esnada bu tahlillerimi en iyi labaratuvarda yenilettim değerlerin hepsi normaldi...Ağrılar gecti herseyi atlattımı düşünüyordum takiii 3 gün öncesine kadar.Yeniden hamile kaldım ama o agrılar yeniden nuksetti yinemi psikolojik havalardanmııı hamilelik yaparmııı böle bişi...İnternette okudum hamilelikte eklem agrıları olurmus eklemlerin arasında acılma oldugu için agrırımış...Dogrumudur sizce ne yapmalıyım ne olur kafayı yicem cocuguma zarar veriyorum psikolojim bozuluyor yine korkuyorum ne yapmalıyım tecrubesi olan yada bilgisi olan ne olur paylaşssın......
İşşah hüsnü kuruntumdur yoktur öle bişey....Cok sagolun cevap yazdıgınız için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?