- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.661
missyaman sen yediğini çıkarıyor musun canım.ben onun için erken dedim.mide dönmesi,hafif bulantı olurda,yedirmeyecek kadar bulantı genelde 8. haftada başlarmış
hamile olmadan önce günlük hayatımızda midemiz bulandığı zaman ne yapıyosak yine aynısı yapılsa olmaz mı ki? mesela nane limon içmek yada kahve çiğnemek iyi gelir. nane limonlu bitki çayları var mesela, onlar da iyi gelebilir. ALLAH yardımcın olsun ama dediğin gb bebek uğruna bu da çekilir yani.. ALLAH başka türlü sıkıntı göstermesin..
cıkarıyorummm tabıkıı aglaya aglayaaa
yehann ahh yehannn ne nane lımonuuu okurkn bıle mıdemm kalktıı asla olmuoo
we suanda yatıyrum okuldan gelınce enerjım bıtıo sadece yatıyorum...
Arkadaşlarr size özlemden selam getirdimm:) Sürekli bizi takipteymişo çok kızdığı kim bu dediği ziyaretçi artık oymuşşş
sizi çok sevdiğini öptüğünü ve özlediğini söyledi..Dün eşiyle yıldönümleriymişnice senelere bitanemmmmmmm sağlıkla huzurla bebişle inşAllah.Bu gün tahlillerini yaptıracakmış dua istiyor sizden..Feryalcim seni özel öpüyor bitanemm..
he bu arada dışardaki gözden daha etkili görünüyor burası ve küçük bir uyarı.Ve bu uyarı çokda haklı arada birbirimize kullandığımız bazı kelimeler usluplar dışardan çokta hoş görünmüyormmuş.Katılıyorum..:13:
Lütfen az daha özenn..
seni seviyorum topiğin şekerparesi neşesi..gel artıkkkkkkk
Ebal16
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
savaş 5482: 50
Kalan:651
Kızlarrrrr kızlarrrrrrr, size müthiş haberlerim vaaaarrrrr..
bi kere öncelikle ziyaretçi gerçekten de özlemmişşşşşbu arada hormon tahlilleri süper çıkmış, o kadar mutlu ki şuandaa.. 2 yıldır yüksek giden hormonları nihayet düşmüşşş hayıt suyu içtiğim için yumurta rezervim iyi çıktı diyor. 2 hafta sonra da eşi teste gidecekmiş hayıt suyu pekmezz bal tarçın incir cevizz ne bulursa yiyorlarmışş ragindaya söyle yarın hesap sabah 10 da açılacak ama ben okulda olacağım için ancak akşam girerim diyor ve benim ikonumu hatırlasın diye ekliyorrr ayrıca yıldönümünü kutladığın için de çok tşk ediyor.. Çok sevindim özlem adınaa, o kadar keyfi yerinde ki.. Bu ay inşallah herşey çok iyi olucak özlem için. Dualarımız onunlaa...
Kızlarrrrr kızlarrrrrrr, size müthiş haberlerim vaaaarrrrr..
bi kere öncelikle ziyaretçi gerçekten de özlemmişşşşşbu arada hormon tahlilleri süper çıkmış, o kadar mutlu ki şuandaa.. 2 yıldır yüksek giden hormonları nihayet düşmüşşş hayıt suyu içtiğim için yumurta rezervim iyi çıktı diyor. 2 hafta sonra da eşi teste gidecekmiş hayıt suyu pekmezz bal tarçın incir cevizz ne bulursa yiyorlarmışş ragindaya söyle yarın hesap sabah 10 da açılacak ama ben okulda olacağım için ancak akşam girerim diyor ve benim ikonumu hatırlasın diye ekliyorrr ayrıca yıldönümünü kutladığın için de çok tşk ediyor.. Çok sevindim özlem adınaa, o kadar keyfi yerinde ki.. Bu ay inşallah herşey çok iyi olucak özlem için. Dualarımız onunlaa...
bana selam sölüyo, beni öpüyo, diğer kızlar havasını alsın diyoooooooo
arkadaşlar Özlem yarın sabah buradaaaaaaaaaaaa :118::118:
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. nerdesinizzz bea .. tahlili yaptım 2. cisi silik çıkdıııııııııııııı
Allahımm Allahımmmmmmm nasıl heycanlandımmmyuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın öbürgün yine yapıcam fazla aldım.
bizede sölüyordur bizide öpüyordur sen sölemiyondur bizeeeee
hiç de bileeeeee bi tek bana sölediiiiiii diğerlerini boşver dediiiiiiiii en çok seni özledim bu 3 günde dediiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayırırım kızım sizi nispet yapmaaaaa
bak özlemin adı bile şenletti burayı deli kız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?