RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

missyaman sen yediğini çıkarıyor musun canım. ben onun için erken dedim.mide dönmesi,hafif bulantı olurda,yedirmeyecek kadar bulantı genelde 8. haftada başlarmış

cıkarıyorummm tabıkıı aglaya aglayaaa
yehann ahh yehannn ne nane lımonuuu okurkn bıle mıdemm kalktıı asla olmuoo

we suanda yatıyrum okuldan gelınce enerjım bıtıo sadece yatıyorum...

bitki çayları sağlıklı değil canım hamilelikte kahve de aynı şekilde en iyisi kraker diyorlar inşallah bir an önce toplarsınız

1 ziyaretçi var şuanda ve bu özlem değilse adımı değiştiririmmmmm özleeeeeemmmm çok özledik kızzz seniiiiii yarın burdasın inşallaaaahhhhhhh bitsin cezalarrrrrrr

ziyaretçi iki oldu biri kesin özlemmmmm
kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnn
sabah hesap aktifleşir aktifleşmez burdasın ona göreee
şuan gülüşünü hayal edebiliyorummm

merhaba kızlar nasılsınız hamişlerimizin midesimi bulanırmış ay ay ay
benim belimin sol tarafı o kadar ağrıyor ki neden bilmiyorum

Kızlarrrrr kızlarrrrrrr, size müthiş haberlerim vaaaarrrrr..
bi kere öncelikle ziyaretçi gerçekten de özlemmişşşşş bu arada hormon tahlilleri süper çıkmış, o kadar mutlu ki şuandaa.. 2 yıldır yüksek giden hormonları nihayet düşmüşşş hayıt suyu içtiğim için yumurta rezervim iyi çıktı diyor. 2 hafta sonra da eşi teste gidecekmiş hayıt suyu pekmezz bal tarçın incir cevizz ne bulursa yiyorlarmışş ragindaya söyle yarın hesap sabah 10 da açılacak ama ben okulda olacağım için ancak akşam girerim diyor ve benim ikonumu hatırlasın diye ekliyorrr ayrıca yıldönümünü kutladığın için de çok tşk ediyor.. Çok sevindim özlem adınaa, o kadar keyfi yerinde ki.. Bu ay inşallah herşey çok iyi olucak özlem için. Dualarımız onunlaa...

aleyküm selam özlemcimmm...yıldönümünüz kutlu olsun.:119:.bu yıl kucağınız bebişli olsun inşallahhh
valla biz de seni çok özledikkk..bitsin bu hasret gariiiiiii

özlemmm hu huuuuu

gözün aydın olsun bebişin tez zamanda gelsin canımmmm

aaaaa ben buna halay çekerimmmmmmm özlem gibi

ya süper haber yaaaa,Allahım tez zamanda güldürsün yüzünü inş. şekerparemizinnnnnn

akşam burdasın kızımmmm yicez seni ona göreee

ahanda özlem ikonlarııı,gelde kendin yap yaaaaa
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

deme kızzzzzzzz..ya bak sen yarın hemen sağlıkocağına gidiyosun sabahtan kan veriyosun tamammııı..öbür günü boşver şimdiiiiii:119::119::119::119::119:

selam kızlarrr..
maşallahh size yaa :)
hamişlerr var topicte ne güzel..
darısı diğer kardeşlerimize inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…