RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Var di mi canım ya? Araştırdım da herkes de aynı olmuyomuş bi şeyler. Özel doktor bakıcam bi ama devlete bi kez daha gidicem. Bugün bi sürü tahlil verdim ne çıkacak onlardan merak ediyorum.
Ben taşınma falan derken hiç dikkat edemedim kendime. Şimdi de gribim çok kızıyorum kendime. Daha güçlü olmalıyım diyorum.
[/QUOTE]

şimdi tatlım sen bundan sonra yorulmuyorsun,yemene içmene dikkat et,folik asiti aksatma,bolca dinlen.öyle derin düşünmek araştırmak kıyas yapmakta yok.
annemin zamanında net mi vardı Allah aşkına.
Rabbine güven.elini karnına koy ayetel kürsi oku bol bol.
onun tutunacağı varsa arayı hemen kapatır.
sen hiç canını sıkma.ben çok okudum geriden gelip sonra arayı kapatan bebekleri.
ama en önemlisi moral ve dua.
ne olacak diye yeme kendini,o benimle,tutunacak bana de,dua et tatlım,ağlamak falan yok ona göre

Son düzenleme:

Ahh canım ya Allah razı olsun. Çok haklısın. Dediklerini yapmaya çalışıcam. İnşallah haftaya daha güzel şeyler duyarım inşallah. Çok teşekkür ederim.

Ahh canım ya Allah razı olsun. Çok haklısın. Dediklerini yapmaya çalışıcam. İnşallah haftaya daha güzel şeyler duyarım inşallah. Çok teşekkür ederim.

senden de razı olsun cnm.okumayı biliyorsan arapça meryem suresini ve mealini oku.benim hamileliğimi ve doğumu da onunki gibi kolaylaştır diye dua et cnm.
bak gör Rabbimin izniyle güzel haberler alacağız senden...

Son düzenleme:
bu kadar incelenirsen senin hamilelik bitmez :))
benden söylemesi
her şeyden yedim nefsim için...
çiğ köfte bile

Geçtiğimiz pazartesi yani 5+5 de 174 çıkmıştı tekrarlamadık sonra 10 gün sonra gel dedi doktor bugün gittim ben de. Bugün de ultrasonla bakıldı.

canım göbüşten ultrasonla görünmesi için 5000 olması lazım...
keşke 2 gün sonrasında tekrarlatsaydın..
istersen özele de git muayene ol.
en azından onlar açıklama yaparlar..
korkulacak bişey yok bence..
geç döllenme olmuş olabilir canını sıkma

senden de razı olsun cnm.okumayı biliyorsan arapça meryem suresini ve mealini oku.benim hamileliğimi ve doğumu da onunki gibi kolaylaştır diye dua et cnm.
bak gör Rabbimin izniyle güzel haberler alacağız senden...

İnşallah canım mutlaka yapıcam bunu. Çok teşekkür ederim.

Hiç demediler ki öyle bi şey. 10 gün sonra gel dediler. Özele gidicem olmazsa inşallah geç döllenmedir. Cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

Hiç demediler ki öyle bi şey. 10 gün sonra gel dediler. Özele gidicem olmazsa inşallah geç döllenmedir. Cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim canım..
her şey gönlünce olsun inşallah..

orası öyle tabi..
ama hormonsuz bişeyler bulabilmek hele ki bu devirde çook zorrr..
eğer kii haram şeyler varsaa da onları bile bile tüketmek saçmalık olur zaten

orası öyle tabi..
ama hormonsuz bişeyler bulabilmek hele ki bu devirde çook zorrr..
eğer kii haram şeyler varsaa da onları bile bile tüketmek saçmalık olur zaten

yok cnm sebze meyvede seçici kesinlikle davranamam ne öyle bir yerdeyim ne de ona param yeter.
organik domatesin kilosu 10 lira.köy tavuğu 50 lira yazmış biri geçen
ben sadece şampuanımı kremimi değiştireyim,hazır gıdaya da pek yanaşmayayım diyorum.
çünkü evimize giren diğer onlarca ürünün içinde ne var bilemeyiz,onu araştırmaya ne zamanımız var ne de gerek var

Son düzenleme:
kızlar merhaba k. bakmayın bir haftadır giremedim evde tadilat vardı.benimki 22 kasımdı hala olmadı bekliyorum.yazamadım buraya:)

Sabah ilk idrarınla tekrar dene canım.İnşallah bebiş vardır.

Fİrarcığım canım benim değerdende belli geç döllenme daha öncede söyledim sana kseyide kalp atışınıda geç göreceksin bitanmmm.Sen hiç kendini sıkma tadını çıkar bu günlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…