RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar ben çıkıyorum fiziğe gitmem lazım sıradaki arkadaşıma benim için 50 yazarmısınız

Merak ettim bu topikte neler yapılıyor Anlatabilirmisiniz Neler okunuyor topik girişi hoşuma gitti güzel bir başlangıç

Merak ediyorum yaptığınız çalışmaları Dua eiyosunuz heralde banada anlatırmısınız neler yapıyorsunuz

a s hoşgeldiniz.biz arkadaşlarımıza şuan 1001 adet ayetel kürsi okuyoruz sırayla.Herkes hamile kalmaya çalışıyor durmumuz bu :)

tşk ederim kimse cvb yazmıycak sanmıştım :) Rabbim bu yolda sizleri yalnız bırakmasın başka dualar okuyor musunuz Tek kişiye mi 1001 tane okuyorsunuz yoksa bir kişiye her kişi 1001 tane ayetelkürsi mi okuyıor

hep böyle geçermiydi günün, bi test yapsana

yeni düzene girmişti canım ya ama malesef akşam adet oldum gene hayal kırıklığı gene gene .yinede hayırlısı olsun.ama anlamadığım şey 15 gündür falan göğüslerim ağrıyodu.ve yumurtlama tarihim daha önceden olduğunu düşünüyorum bi anlam veremedim (

tşk ederim kimse cvb yazmıycak sanmıştım :) Rabbim bu yolda sizleri yalnız bırakmasın başka dualar okuyor musunuz Tek kişiye mi 1001 tane okuyorsunuz yoksa bir kişiye her kişi 1001 tane ayetelkürsi mi okuyıor

hoş geldin canım sırası gelen bir kişiye herkes okuyor canım

Son düzenleme:
bişi dicem.
dün bişi dikkatimi çektide.
ben hamile kalmadan 3 ay öncesinde adet düzenim değişti.
her zaman 28 günde bir olurdum.
hani bu ay 18 se, sonraki ay 16 olurdu.
son üç ay boyunca hep ayın 17sinde oldum.
30-31 gün sürdü yani, hiç değişmeyen adetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…