- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.721
ayyy ölme emi cok güldüm bende hoşlanmıyorum o soldakinden daha anlamlı bişey olsa iyimişyehan şu hamilelik cetvelindeki soldaki resimden ne anlıyorsun?
benim gözüme gece dişini çıkarıp bardağa koyan yaşlılar varya,onun resmi gibi geliyor
selam kızlarnerdesiniz huuuu
nerde bu devlet nerde bu millet Allah Allah
kızlar merhaba k. bakmayın bir haftadır giremedim evde tadilat vardı.benimki 22 kasımdı hala olmadı bekliyorum.yazamadım buraya:)
kızlar nasılsınız dün çok yoğundum akşamda misafirlikteydik.Rainbow ablacığım hoşgeldinn
kızlar günaydın gününüz aydın geçer inş.
umuttan heber yok ne yaptı acaba tekrarladı mı testi:18::18:
meraktayız bakalımumut u ben de merak ediyorum ya ne yaptı acaba
kiraz nasılsın cnm.Çalışmalar nasıl gidiyor..
meraktayız bakalım
bi foto yüklese emin olsak çizgiden
cok heycanlanmıştık inş hamiledir
cnm ben şuan adetliyiminşallah öyledir, sen nasılsın, batına kaç gün var, bu aydan umutlumusun
Canım çalışmalar oldu ama nedense umudum yok.Hayırlısı.Zaten diş tedavimde uzadıkça uzadı..
inşAllah senden ve diğer dostlardan güzel haberler gelir.Bizde burada sevinir halaylar çekeriz :118: Özlemde döndü gelir bugün...:)
ay kalp kalbe karşıymışız canım benim aynı anda mesajlaşmışız iyiyim cnm ya fiziğe gidiyorum tatlım yaNeşe hoşgeldin canımnasılsın bitanem.Belin nasıl oldu.Bu ara çok görüşemedikk
asbelove cnmm öyle deme yaaa..kardeşin sanırım uzakta.. ama olsun mektubunu okumak ta ayrı bir güzel..sadece mutluluktan ağla..özleminin sonunda kavuşmak olacak elbet..
ben öyle hasretim ki kardeşime..3 yıldır ne sesi var ne kendi..Allah bundan fazla ayrılık vermesin diye dua et sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?