RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydın arkadaşlar
günü gecenler bi test yapsın ya beklemek cok heycanlı
yine sıkıcı bigün başlıyo heralde topikte kmse yok cok kalabalıktı burası şimdi ses yok
yehan şu hamilelik cetvelindeki soldaki resimden ne anlıyorsun?
benim gözüme gece dişini çıkarıp bardağa koyan yaşlılar varya,onun resmi gibi geliyor
ayyy ölme emi cok güldüm bende hoşlanmıyorum o soldakinden daha anlamlı bişey olsa iyimiş

Ebal16

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

savaş 5482: 50

kiraztepe:50

rainbowcolors:50

nartanesi:50

asbelove:100

lex:31

8scorpion:50

fatmaipek:100

Kalan:220

kızlar merhaba k. bakmayın bir haftadır giremedim evde tadilat vardı.benimki 22 kasımdı hala olmadı bekliyorum.yazamadım buraya:)

canım neden test yapmıyorsun peki

kızlar nasılsınız dün çok yoğundum akşamda misafirlikteydik.Rainbow ablacığım hoşgeldinn

bendede bu aralar yoğunluk varrr.hoşbulduk cnm benimm nasılsınnnn

Canım çalışmalar oldu ama nedense umudum yok.Hayırlısı.Zaten diş tedavimde uzadıkça uzadı..

inşAllah senden ve diğer dostlardan güzel haberler gelir.Bizde burada sevinir halaylar çekeriz :118: Özlemde döndü gelir bugün...:)

gunaydın arkadaşlar inşşş herkes iyidirrrrr umut cnm hadi inş hamişsindir canım çok sevindim firarperest cnm rainbowa katılıyorum geç döllenmedir o cnm sen gönlunu ferah tut ama mutlaka başka dr da görun canım benimmm özlemmmmmm demek bugun dönuyorsun oh oh hoşgeldin cnm ya tahlillerde iyi çıkmış çalışmaya devam o zaman

inşallah öyledir, sen nasılsın, batına kaç gün var, bu aydan umutlumusun
cnm ben şuan adetliyim
bu ay çalışmaya başlıyoruz cok kez dedim nazar değeecek ama geleenk bozulmazsa ilk denemede hamileyim
2. gelenek bebeğimin kalbi durmazsa 14.haftaya kadar inş ondan sonra rahat gecer diye düşünüyoruz doktorumla ama bakalım hayırlısı

mrb canım ya hayırlısı olsun önce sağlığımız inşşş bebişlerde ardından gelecek inşşş

Canım seni üzmek istemedim nolur kusuruma bakma o an heyecanla yazdım işte yaaa patavatsız ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…