RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayy canım benim bende seni seviyorum bu aralar pek sohbete katılamıyorum ama maşallah sen topiğimize sahip çıkıyorsun hep benimde sana bir yakınlığım var canım benim :)

benim septum büyük ondan tutunamıyo olabilirmiş daha fazlada alınsa delinme gercekleşir d,iye almamış dr
anladım cnm üzüldüm tamamen alınamama gibi bi sorun duymamııştım
benm ameliyattan önce 3 ameliyattan sonra 1 düşük var
yanlız benm durum şöyle perde varken bebeklerin 14.haftada kalbi duruyodu perde alındı 11.haftada öldü yavrum kan sulandırıcı iğne fazla geldi diye düşünüyoruz şimdi doktor değiştirdik 5. hamile kalıcam iğnemin dozunu ayarlıycak 0,4 yada 0,2lik vericek
ameliyatı gecen yıl subatta oldum 15 gün önce tekrar histereskopi yapıldı rahim normal hatta cok güzel dedi doktorum
hiç yaşayan bebeğim yok ama olacak inş allahım tıbbi hiçbi sorunum kalmıyo ama nasip olmayınca olmuyo
senin durumun cok riskli çünkü benm septum rahim yarısında bile değildi yinede bebekler ölüyodu bence durumunu başka b doktorla görüş perde tamamen alınmadan doğuran varmı bilemiyorum

hoşgeldin canım.
işi çokmu bilgisayarın ne zaman düzelecek.Sen nasılsın çalışmalar bitti sanırım beklemedesin.

Hoşbulduk ablacım, Bir kere daha bozulmuştu format atmışlardı düzelmişti bu sefer bilgisayar hiç açılmıyordu sanırım farklı bir arızası varmış haftasonu verdik bakalım bekliyoruz inşallah çabuk gönderirler. Öyle alışmıştımki bu topiğede böyle uzak kaldıgıma üzülüyorum Çalışmalar bitti gibi evt az kaldı batıma inşallah bu ay hüsrana uğramayız eğer bu ay hamile kalırsak yeni yılada hamile girmiş olacağız bakalım sabırsızlıkla bekliyorum abla

okuyarak geldimmm yani ziyaretçilerden biri yada teki bendim
özlemcimmmm öncelik sanaaa bidaha JAWSLI bölgelre gitmeee aha kaparlar seni böleee 1 hafta mahrum kalırızzz senden hayır kendine acımıyosaaan bizi düşünnn yaneeee

sonracımaa özlem 2.msjımdaaa niceee sağlıklı bebişli huzurluuu aşk dolu yıldönümleriniz olsun inşaAllahhhhh

umutcummmmmmm canımmmm çok sevindimmmm , test yaptın mı tekrardan ?

fıstıklarım , böğürtlenliii reçellerimmmmmm..sizlerden ne haber?

yeni gelen arkideşlerden hoşgelmişer deafalar getirmişler efemmm....

beni sorarsanızzz... ev savaş muharebesınde sanırsınız ! salak gibi bide temizlik yaptımmm ek petekler takılcak diye heryeri kırıp yıktılarrr kaç gün daha sürer bu işler bilemiyorumm :26:
şuan hasta olmadan deye çok yakın bi akrabama ayetel kursi okuyorum.. 939 tane okumaya diye niyet ettim henüz 400 kusurlerdeyim.. 2 çocuk annesi (kucuk 4 yasında buyuk olanda yeni ilkolua basladı),kanser hastası 1ay beri tedavi goruyor..sizlerden ricam sadece 1 adet gönlünüzden ayetel kursi okuyup ,dayımın kızının ismi Hatice şifa bulması için okursanız çok sevineceğim gercekten (kan kanseri ) annemle dayımın evı arasında sadece 1 sokak vardı oyuzden doğumumuzdan evleneceğimiz yaşa kadar hep birlikte olduk,benden 2 yas buyuk.. en çokta insana bu koyuyo zaten.. Yüce Rabbim şifasını versin inşaAllah iyileşsin.. neyse moralleri yuksek tutmak gerekli..

ben biraz daha okuyayım gece buralarda olurum eşim nöbetçide

Allah razı olsun 1.5 yıl oldu canım o günden bu yana bekliyorum

amin canım amin hepimizden inşallahhhh en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz hiç umudum olmasa da takdir Allahımın

ayy canım benim bende seni seviyorum bu aralar pek sohbete katılamıyorum ama maşallah sen topiğimize sahip çıkıyorsun hep benimde sana bir yakınlığım var canım benim :)

canım işler yoğun sanırım bu ara senin kolay gelsinnnnn ben bu ara pek kötü hissediyorum kendimi işe veremiyorum nedenseee
sağol canım benimmmm yarın kaçta randevun senin merakta bırakma bizi hemen haber ver olur mu
bu arada özlem nerdeeeeee bugün kalkmamaışmıydı onun yasağı yaaaa

alınamaz canım çünkü fazla ilerleyince rahim delinebiliyor Şuan bu kadar olabilirmiş Yapabileceğim hiç bişey yok bu durum için sadece dua ediyorum Peki senin ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın
Hoşgeldin canım.Umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun, Allahım çok aratmasın

hoşbulduk canım İnşallah hepimiz kavuşuruz İyi dilklerin için tşk ederim

senin neden umudun yok durumun bizdn daha mı vahim

hoşgeldin sınavım evde ki iç savaş hala sürüyor heralde petekler sayesinde
bu arada dayının kızına çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda dermanını verirr inşallah
ben okuycam canım Allah kabul etsin 10 tane

ameliyat bitti adet oldum kontrolde doktorum hemen hamile kal dedi ben 3 ay sonra hamile kaldım
cnm benm hamile kalamama gibi bi sorunum yok çok şükür ama ilk denemede hamile kalabiliyorum ama düşük oluyo derdim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…