- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.881
Canım çok geçmiş olsun ilk defa duydum ne kadar oldu ameliyat olalı ne kadar süredir bekliyorsun bebişini
nasıl unuturum canım arkadaşımmmm seni seviyorum tatlım yaa sana karşı ayrı bi yakınlık var nedense içimde
Canım iyi ki varsın seni böyle iyi görmek çok mutlu ediyor beni derdin neydi bilmiyorum ama biraz rahatlamışsın gördüğüm kadarıyla çok şükürrr
iyi ol bize lazımsın şekercimmmmm
ayy canım benim bende seni seviyorum bu aralar pek sohbete katılamıyorum ama maşallah sen topiğimize sahip çıkıyorsun hep benimde sana bir yakınlığım var canım benim :)
Allah razı olsun sizin problem ne varikosel mi
ayy canım benim bende seni seviyorum bu aralar pek sohbete katılamıyorum ama maşallah sen topiğimize sahip çıkıyorsun hep benimde sana bir yakınlığım var canım benim :)
1.5 yıl oldu canım Evet çok hamile olan var ama ben daha bu süre içerisinde hiç hamile kalamadım ameliyattan sonra bakıldı ve rahim normal ama septum belirgin Çocuk olsada ya düşük yada erken doğum riski var deniliyor Peki senin bu düşükler ameliyattan sonra mı oldu Sen ne zaman ameliyat oldun hiç çocuk var mı
anladım cnm üzüldüm tamamen alınamama gibi bi sorun duymamııştımbenim septum büyük ondan tutunamıyo olabilirmiş daha fazlada alınsa delinme gercekleşir d,iye almamış dr
Allah razı olsun 1.5 yıl oldu canım o günden bu yana bekliyorum
hoşgeldin canım.
işi çokmu bilgisayarınne zaman düzelecek.Sen nasılsın çalışmalar bitti sanırım beklemedesin.
Evet canım varikosel ve neticesinde hareketsiz ve morfolojisi düşük spermler
ama bana ama bana:84::84::84:
Bizi niye dışlıyorsunuz yaaa
ya banaama bana ama bana:84::84::84:
dimi amaBizi niye dışlıyorsunuz yaaa
kıyamam sanaaa naber kız :)
Allah razı olsun 1.5 yıl oldu canım o günden bu yana bekliyorum
alınamaz canım çünkü fazla ilerleyince rahim delinebiliyor Şuan bu kadar olabilirmiş Yapabileceğim hiç bişey yok bu durum için sadece dua ediyorum Peki senin ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınanladım cnm üzüldüm tamamen alınamama gibi bi sorun duymamııştım
benm ameliyattan önce 3 ameliyattan sonra 1 düşük var
yanlız benm durum şöyle perde varken bebeklerin 14.haftada kalbi duruyodu perde alındı 11.haftada öldü yavrum kan sulandırıcı iğne fazla geldi diye düşünüyoruz şimdi doktor değiştirdik 5. hamile kalıcam iğnemin dozunu ayarlıycak 0,4 yada 0,2lik vericek
ameliyatı gecen yıl subatta oldum 15 gün önce tekrar histereskopi yapıldı rahim normal hatta cok güzel dedi doktorum
hiç yaşayan bebeğim yok ama olacak inş allahım tıbbi hiçbi sorunum kalmıyo ama nasip olmayınca olmuyo
senin durumun cok riskli çünkü benm septum rahim yarısında bile değildi yinede bebekler ölüyodu bence durumunu başka b doktorla görüş perde tamamen alınmadan doğuran varmı bilemiyorum
Hoşgeldin canım.Umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun, Allahım çok aratmasın
amin canım amin hepimizden inşallahhhh en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz hiç umudum olmasa da takdir Allahımın
canım işler yoğun sanırım bu ara senin kolay gelsinnnnn ben bu ara pek kötü hissediyorum kendimi işe veremiyorum nedenseee
sağol canım benimmmm yarın kaçta randevun senin merakta bırakma bizi hemen haber ver olur mu
bu arada özlem nerdeeeeee bugün kalkmamaışmıydı onun yasağı yaaaa
okuyarak geldimmm yani ziyaretçilerden biri yada teki bendim
özlemcimmmm öncelik sanaaabidaha JAWSLI bölgelre gitmeee aha kaparlar seni böleee 1 hafta mahrum kalırızzz senden hayır kendine acımıyosaaan bizi düşünnn yaneeee
sonracımaa özlem 2.msjımdaaa niceee sağlıklı bebişli huzurluuu aşk dolu yıldönümleriniz olsun inşaAllahhhhh
umutcummmmmmm canımmmm çok sevindimmmm , test yaptın mı tekrardan ?
fıstıklarım , böğürtlenliii reçellerimmmmmm..sizlerden ne haber?
yeni gelen arkideşlerden hoşgelmişer deafalar getirmişler efemmm....
beni sorarsanızzz... ev savaş muharebesınde sanırsınız ! salak gibi bide temizlik yaptımmmek petekler takılcak diye heryeri kırıp yıktılarrr kaç gün daha sürer bu işler bilemiyorumm :26:
şuan hasta olmadan deye çok yakın bi akrabama ayetel kursi okuyorum.. 939 tane okumaya diye niyet ettim henüz 400 kusurlerdeyim.. 2 çocuk annesi (kucuk 4 yasında buyuk olanda yeni ilkolua basladı),kanser hastası 1ay beri tedavi goruyor..sizlerden ricam sadece 1 adet gönlünüzden ayetel kursi okuyup ,dayımın kızının ismi Hatice şifa bulması için okursanız çok sevineceğim gercekten (kan kanseri) annemle dayımın evı arasında sadece 1 sokak vardı oyuzden doğumumuzdan evleneceğimiz yaşa kadar hep birlikte olduk,benden 2 yas buyuk.. en çokta insana bu koyuyo zaten.. Yüce Rabbim şifasını versin inşaAllah iyileşsin.. neyse moralleri yuksek tutmak gerekli..
ben biraz daha okuyayım gece buralarda olurum eşim nöbetçide
ameliyat bitti adet oldum kontrolde doktorum hemen hamile kal dedi ben 3 ay sonra hamile kaldımalınamaz canım çünkü fazla ilerleyince rahim delinebiliyor Şuan bu kadar olabilirmiş Yapabileceğim hiç bişey yok bu durum için sadece dua ediyorum Peki senin ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın
hoşbulduk canım İnşallah hepimiz kavuşuruz İyi dilklerin için tşk ederim
Arkadaşlar hamilelik hazırlığında dahi saç boyası yaptırmıyoruz biliyorsunuz pekiii benim gibi beyaz saç sorunu olanlar ne yapacak??? Kına yapsak olur mu ? dr lar kimyasal boyayı önermiyor.Hatta eczanelerdeki bitkisel boyalara bile güvenmiyorlar kimyasal içerip içermediğinden emin olamayız diyorlar [/QUOTE
Canım evet boya kullanmamak lazım. Eğer beyazlar varsa az miktarda ise böyle ruj şeklinde beyaz kapatıcılar satılıyor saç köküne değdirmeden hafifçe sürülebilir eğer çok rahatsız ediyorsa beyazlar. Kınada tam bilmiyorum ama zararlı değildir diye düşünüyorum. Yinede hiç birşey kullanmasak daha iyi gebelik düşünülüyorsa bazı şeylerdende fedakarlık yapmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?