RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar hamilelik hazırlığında dahi saç boyası yaptırmıyoruz biliyorsunuz pekiii benim gibi beyaz saç sorunu olanlar ne yapacak??? Kına yapsak olur mu ? dr lar kimyasal boyayı önermiyor.Hatta eczanelerdeki bitkisel boyalara bile güvenmiyorlar kimyasal içerip içermediğinden emin olamayız diyorlar

Benim saç boyatmamam söz konusu olamaz ya çok beyaz var
Bitkisel boya falan olmaz mı?

kınanın bir zararı olacağını sanmıyorum canım

Benim saç boyatmamam söz konusu olamaz ya çok beyaz var
Bitkisel boya falan olmaz mı?

Canım ben 3 dr a sordum hepsi kesinlikle herhangi bir travmaya sebep olamayız,kimyasalda bitkiselde yasak dedi ama ben kına sormayı unuttum :S Ben tabikide fedakarlık yapacağız ama çalışma hayatında görüntü çok önemli beyaz saçlarla hem kendimi kötü hissedicem hem çevreme bakımsız görünücem diye endişeleniyorum.Çalışmasaydım umrumda olmaz bereyle dolaşırdım :S

Çok geçmiş olsun.İlk defa duydum bu ameliyatı..dr un ne diyor bu konuda?Çocuk yapmaya engel mi?

tşk ederim rahim bebeği taşyacak durumda fakat bazen döllenen yumurta rahme tutunmuyor bu ihtimalde infertilite sebebi oluyor Sadece ihtimaller konuşuyor ama Ben yinede umutluyum

gumuscuğum ben seni ekledim biliyorumama yokmusun çok özür dilerim cnm ya bu ara yoğunluğuma ver bakıyorum hemen şimdi.
tmm cnm sorun değil ama seni sıkıyorum gibi kötü hissediyorum kendimi
bu topikte yeni katılan arkadaşlara cevap vermeme cezası mı veriliyor acaba Bugün baya uğraştım burda birinin benimle konuşması için Bu hoşgeldin hediyesi mi yoksa
cnm banada başta öyle oldu bi konuya pat diye daalınca laf bölünemiyo sana sonra sıra geliyo mesele o
septum yani rahimde perde ameliyatı oldum kendim gibi bu durumu yaşayan kişileri arıyorum şimdi ne yapıyolar cocuk sahibi oldular mı
cnm bende septum ameliyatı oldum
bnde pıhtılaşma sorunuda var o yüzden 4. düşüğüm oldu
ama kkda takip ettiğim birisi var benle aynı durumda iğne dozu ayarlandı septumda alındı ve kızı doğdu
çaresiz bi durum değil çok şükür ne zaman ameliyat oldun ameliyattan sonra rahim içine bakıldımı tekrar:26:

septum yani rahimde perde ameliyatı oldum kendim gibi bu durumu yaşayan kişileri arıyorum şimdi ne yapıyolar cocuk sahibi oldular mı

geçmiş olsun canım mevlam şifasını biran önce nasip etsin sana.

duyduğum birşey değil ben daha çok erkek intertilitesi ile uğraşıorum şu aralarda

canımm bnm sacımda kına war ama ınankı pişman oldum cunku beyazları kapatmıo kına we beyazlar kırmızı renk oluo kınanınustune daha sonrada boyada olmuo o yuzden beyaz saclı dolaşş hatta dedıgın gıbı bere ıle dolaş ama beyazın coksa kına yakmaa bn bu hamılelık dönemı ıle bu kına olayınıdan da kurtulmayı dusunuyorum

tşk ederim rahim bebeği taşyacak durumda fakat bazen döllenen yumurta rahme tutunmuyor bu ihtimalde infertilite sebebi oluyor Sadece ihtimaller konuşuyor ama Ben yinede umutluyum
infertilitemi
ben düşük sebebi diyebiliyorum
bende öyle oldu zaten 3 düşüğümün sebebi perde 4. düşüğümün sebebi pkan sulandırıcı iğnemin dozunun ayarlanamaması

1.5 yıl oldu canım Evet çok hamile olan var ama ben daha bu süre içerisinde hiç hamile kalamadım ameliyattan sonra bakıldı ve rahim normal ama septum belirgin Çocuk olsada ya düşük yada erken doğum riski var deniliyor Peki senin bu düşükler ameliyattan sonra mı oldu Sen ne zaman ameliyat oldun hiç çocuk var mı

infertilitemi
ben düşük sebebi diyebiliyorum
bende öyle oldu zaten 3 düşüğümün sebebi perde 4. düşüğümün sebebi pkan sulandırıcı iğnemin dozunun ayarlanamaması

benim septum büyük ondan tutunamıyo olabilirmiş daha fazlada alınsa delinme gercekleşir d,iye almamış dr

canım hoşgeldin topiğimize
Rabbim derdinin dermanını versin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…