- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.901
lexim merhaba canım nasılsın
son 2 gün heyecan dorukta ne hissedecğimi bile bilmiyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
anladım cnm üzüldüm tamamen alınamama gibi bi sorun duymamııştım
benm ameliyattan önce 3 ameliyattan sonra 1 düşük var
yanlız benm durum şöyle perde varken bebeklerin 14.haftada kalbi duruyodu perde alındı 11.haftada öldü yavrum kan sulandırıcı iğne fazla geldi diye düşünüyoruz şimdi doktor değiştirdik 5. hamile kalıcam iğnemin dozunu ayarlıycak 0,4 yada 0,2lik vericek
ameliyatı gecen yıl subatta oldum 15 gün önce tekrar histereskopi yapıldı rahim normal hatta cok güzel dedi doktorum
hiç yaşayan bebeğim yok ama olacak inş allahım tıbbi hiçbi sorunum kalmıyo ama nasip olmayınca olmuyo
senin durumun cok riskli çünkü benm septum rahim yarısında bile değildi yinede bebekler ölüyodu bence durumunu başka b doktorla görüş perde tamamen alınmadan doğuran varmı bilemiyorum
Aynen şekercim. Bir yandan adet olacakmışım gibi, bir yandan yayayayayayaya :)) Bakalım göreceğiz artık.
okuyarak geldimmm yani ziyaretçilerden biri yada teki bendim
özlemcimmmm öncelik sanaaabidaha JAWSLI bölgelre gitmeee aha kaparlar seni böleee 1 hafta mahrum kalırızzz senden hayır kendine acımıyosaaan bizi düşünnn yaneeee
sonracımaa özlem 2.msjımdaaa niceee sağlıklı bebişli huzurluuu aşk dolu yıldönümleriniz olsun inşaAllahhhhh
umutcummmmmmm canımmmm çok sevindimmmm , test yaptın mı tekrardan ?
fıstıklarım , böğürtlenliii reçellerimmmmmm..sizlerden ne haber?
yeni gelen arkideşlerden hoşgelmişer deafalar getirmişler efemmm....
beni sorarsanızzz... ev savaş muharebesınde sanırsınız ! salak gibi bide temizlik yaptımmmek petekler takılcak diye heryeri kırıp yıktılarrr kaç gün daha sürer bu işler bilemiyorumm :26:
şuan hasta olmadan deye çok yakın bi akrabama ayetel kursi okuyorum.. 939 tane okumaya diye niyet ettim henüz 400 kusurlerdeyim.. 2 çocuk annesi (kucuk 4 yasında buyuk olanda yeni ilkolua basladı),kanser hastası 1ay beri tedavi goruyor..sizlerden ricam sadece 1 adet gönlünüzden ayetel kursi okuyup ,dayımın kızının ismi Hatice şifa bulması için okursanız çok sevineceğim gercekten (kan kanseri) annemle dayımın evı arasında sadece 1 sokak vardı oyuzden doğumumuzdan evleneceğimiz yaşa kadar hep birlikte olduk,benden 2 yas buyuk.. en çokta insana bu koyuyo zaten.. Yüce Rabbim şifasını versin inşaAllah iyileşsin.. neyse moralleri yuksek tutmak gerekli..
ben biraz daha okuyayım gece buralarda olurum eşim nöbetçide
bende aynen o dediğinden öyleyim yani ne zaman test yapmayı düşünüyon peki:18:
anladım cnm onun düşüğe ndn olcağını pek düşünmüyorum nasip tabi perdeyi itip gelişen bebeklerde var doğum yapan hatta erken bile değil gününde doğuranda var hayırlısı olur inş sen bebek çalışmasındamısın şu an bat ne:26:ya pardon yanlış bi anlaşılma olmuş perde alındı ama çatal gibi bir durum var bunu kasteddim perde yok ama ameliyat yeri biraz çatallık oluşturuyor
Ben yarın olmazsam haftasonunu da geçireceğim. Bazen gecikebiliyor. Pazartesi düşünüyorum.Sen?
Evet canım varikosel ve neticesinde hareketsiz ve morfolojisi düşük spermler
okuyarak geldimmm yani ziyaretçilerden biri yada teki bendim
özlemcimmmm öncelik sanaaabidaha JAWSLI bölgelre gitmeee aha kaparlar seni böleee 1 hafta mahrum kalırızzz senden hayır kendine acımıyosaaan bizi düşünnn yaneeee
sonracımaa özlem 2.msjımdaaa niceee sağlıklı bebişli huzurluuu aşk dolu yıldönümleriniz olsun inşaAllahhhhh
umutcummmmmmm canımmmm çok sevindimmmm , test yaptın mı tekrardan ?
fıstıklarım , böğürtlenliii reçellerimmmmmm..sizlerden ne haber?
yeni gelen arkideşlerden hoşgelmişer deafalar getirmişler efemmm....
beni sorarsanızzz... ev savaş muharebesınde sanırsınız ! salak gibi bide temizlik yaptımmmek petekler takılcak diye heryeri kırıp yıktılarrr kaç gün daha sürer bu işler bilemiyorumm :26:
şuan hasta olmadan deye çok yakın bi akrabama ayetel kursi okuyorum.. 939 tane okumaya diye niyet ettim henüz 400 kusurlerdeyim.. 2 çocuk annesi (kucuk 4 yasında buyuk olanda yeni ilkolua basladı),kanser hastası 1ay beri tedavi goruyor..sizlerden ricam sadece 1 adet gönlünüzden ayetel kursi okuyup ,dayımın kızının ismi Hatice şifa bulması için okursanız çok sevineceğim gercekten (kan kanseri) annemle dayımın evı arasında sadece 1 sokak vardı oyuzden doğumumuzdan evleneceğimiz yaşa kadar hep birlikte olduk,benden 2 yas buyuk.. en çokta insana bu koyuyo zaten.. Yüce Rabbim şifasını versin inşaAllah iyileşsin.. neyse moralleri yuksek tutmak gerekli..
ben biraz daha okuyayım gece buralarda olurum eşim nöbetçide
senin neden umudun yok durumun bizdn daha mı vahim
Aynen şekercim. Bir yandan adet olacakmışım gibi, bir yandan yayayayayayaya :)) Bakalım göreceğiz artık.
20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinanladım cnm onun düşüğe ndn olcağını pek düşünmüyorum nasip tabi perdeyi itip gelişen bebeklerde var doğum yapan hatta erken bile değil gününde doğuranda var hayırlısı olur inş sen bebek çalışmasındamısın şu an bat ne:26:
canım yaaa nasılsınnnn görüşemedik bu ara
canım çok üzüldüm okudum ayetel kürsiyi Allahım hatice kuluna acil şifalar nasip etsin aminnnnnnn
hepimizin derdi bebiş tatlım ama öyle ama böyle benim eşimde sıkıntı var tatlım sayı-hız-morfoloji bekleyip dururyoruz işte
İnşallah canım inşallah bebiş bu belirtileri yapıoduurrrr da halay çekeriz bayağı oldu halay çekmeyeli açılışı yapmak lazım
Bizi niye dışlıyorsunuz yaaa
ya bana
dimi ama
bütün sinirli smile kullandım anlatabildim heralde
iyiyim feryalim sen nasılsın
20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ya ben kaçiboynuzu kürünü yapın derim
hayırlı haber alırsın inş20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ya ben kaçiboynuzu kürünü yapın derim
geçmiş olsun mayın tarlasına girmişsn bidaha yapma tamammı
kızlar aşk olsun dışlamak falan olurmu öyle şey ben bir bakıyorum sizde muhabbet kaynamış içine bodozlama dalamıyorum bazen :)
gamyoncu iyiyim şekerim iş güç evde biriken işler güçler falan filan bu arada bi nebze ütüden kurtuldum yuppibir firmayla anlaştım artık ütü yapmıcam buna istinaden şunu söylemek istiyorum oooo yeaahhhh
yapıyoruz zaten keçiboynuzu ısırgan otu çayı polen arı sütü bal ceviz incir ne bulduysam tıkıyorum adamın ağzına zavallım sesini de çıkaramıyor yiyor durmadan ne yapsın
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?