RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya pardon yanlış bi anlaşılma olmuş perde alındı ama çatal gibi bir durum var bunu kasteddim perde yok ama ameliyat yeri biraz çatallık oluşturuyor

Canım selam,Allah şifasını versin, çok büyük geçmiş olsun. Okumaz mıyız okuruz, ne demek.

ya pardon yanlış bi anlaşılma olmuş perde alındı ama çatal gibi bir durum var bunu kasteddim perde yok ama ameliyat yeri biraz çatallık oluşturuyor
anladım cnm onun düşüğe ndn olcağını pek düşünmüyorum nasip tabi perdeyi itip gelişen bebeklerde var doğum yapan hatta erken bile değil gününde doğuranda var hayırlısı olur inş sen bebek çalışmasındamısın şu an bat ne:26:

cnm cok üzüldüm allahım şifa verir inş
hasta olduğumdan dolayı okuyamıycam ama bitince okurum inş
çok üzüldüm çokk
allah cocuklarına bağışlar inş anneyi

Evet canım varikosel ve neticesinde hareketsiz ve morfolojisi düşük spermler

canım yaaa nasılsınnnn görüşemedik bu ara

canım çok üzüldüm okudum ayetel kürsiyi Allahım hatice kuluna acil şifalar nasip etsin aminnnnnnn

senin neden umudun yok durumun bizdn daha mı vahim

hepimizin derdi bebiş tatlım ama öyle ama böyle benim eşimde sıkıntı var tatlım sayı-hız-morfoloji bekleyip dururyoruz işte

Aynen şekercim. Bir yandan adet olacakmışım gibi, bir yandan yayayayayayaya :)) Bakalım göreceğiz artık.

İnşallah canım inşallah bebiş bu belirtileri yapıoduurrrr da halay çekeriz bayağı oldu halay çekmeyeli açılışı yapmak lazım

20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

ya ben kaçiboynuzu kürünü yapın derim

Bizi niye dışlıyorsunuz yaaa

ya bana

dimi ama
bütün sinirli smile kullandım anlatabildim heralde

iyiyim feryalim sen nasılsın

kızlar aşk olsun dışlamak falan olurmu öyle şey ben bir bakıyorum sizde muhabbet kaynamış içine bodozlama dalamıyorum bazen :)

gamyoncu iyiyim şekerim iş güç evde biriken işler güçler falan filan bu arada bi nebze ütüden kurtuldum yuppi bir firmayla anlaştım artık ütü yapmıcam buna istinaden şunu söylemek istiyorum oooo yeaahhhh

20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

yapıyoruz zaten keçiboynuzu ısırgan otu çayı polen arı sütü bal ceviz incir ne bulduysam tıkıyorum adamın ağzına zavallım sesini de çıkaramıyor yiyor durmadan ne yapsın

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı haber alırsın inş
ben 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim aslında hiç çocuk istemiyodum ama kazayla 3 ay sonra hamile kaldım ondan sonra cok istedim anne olmayı cok üzüldüm bebeğimi kaybedince her kayıbın acısını yeni bi bebekle gecirmeye çalışırken 4 düşük etti bakalım ne zaman kucağımza almak nasip olacak
geçmiş olsun mayın tarlasına girmişsn bidaha yapma tamammı

ütü yapmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm

inşallah sonuç alırsınız ya Allah büyük Bizlerin işi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…