RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayy ablam sağol yaa birkaç yerde yatın yazıyordu bende öle yaptım.bugün öle yapim o zaman.imdadıma yetiştin ablam yine öperim seniiiiii

Oyyyy annesi iyi bak yiiieeenimeee yirimmm onu ben yiriiiimmm

bizde seni yeriz kıssssssss tatlııııı

ayy ablam sağol yaa birkaç yerde yatın yazıyordu bende öle yaptım.bugün öle yapim o zaman.imdadıma yetiştin ablam yine öperim seniiiiii
bizde seni yeriz kıssssssss tatlııııı

sende saol bitanem mutlaka yürü yavaş yavaş sakın yatma.Ben uzun süre kullandım ilk zamanlar bende yatıyordum hatta gece yatarken koyuyordum akmasın diye druma söyleyince hiç olurmu öyle şey dedi tabi akar.Yürüyecekmişim meğer:))

bu ay ilkti ve de biz çooook tembel çıktık ya hu Ne biliyim ben pek kolay bir şey sanıyordum bu işi :26:

Canım aynen valla bende kolay sanıyodum ama hiçte kolay değilmiş aslında kısmet işi kimisi tek ilişkide hamile kalıyor. Dünyaya geleceği varsa geliyor Allahım yeterki ol desin

19 eylül.
19 ekim.
19 kasım.

son üç aydır böyle oldu.aslında 28 günde bir adet görürüm ama üç aydır böyle.

canım senin için önemli günler başlamamış bile 30 kasım- 6 aralık çalışma dönemi, ovulasyon günün ise 4-5 aralık, yani en önemli gün 4-5 aralık, son dakikaya kadar çalışın, hayırlısı olsun... biz ovulasyon felan diyoruz ama büyüklerden duyuyorum hep derlerki adetten sonraki günler de bebek için verimliymiş...Ben aslında ovu testi yapıyom ama açıkçası adetim bittiği günden itibaren gün aşırı son haftaya kadar yapıyorum

kader kısmet dicez o zaman napalım.bu çocukta sütçüden tüpçüden olmaz ki sonuçta
hayırlısı sağol.teşekkür ederim.

ayy komediyiz yaa bende ne bilim çıkar sandımmmm

Raginda aklıma geldi bak.Nette dolaşan o kadar yanlış şeyler varki.Oğlumda doğumdan sonra memelerinde sertlik hissettik doktor dediki olur kendiliğindne geçer hormonlarla ilgili bir durum.Sanırım prolaktin.aman ha ellemeyin dedi.Ellemedik e geçti maaşallah.

geçen gün görümcemdeyken bir arkadaşının çocuğundan bahsetti.memesinde sert bişey varmış doktor ovun geçecek demiş.Töbe estafurullahhhh sürekli ovmuşlar geçmek bir yana çoğalmış ve ameliyat etmişler yavrum yaaaa

ayy ablam nasıl üzüldüm yaa küçücük yavrucak bir ihmal yüzünden yazık.
ablacım bende birşey merak ediyorsam tek bilgiye kanmam.iyice yazar okurum.
ama mantıkta yürüttüm ya kendi kendime bu şimdi kalkarsam gider diye ondan yaniiii

ikiz annesi bile varmış burda.
topik uğurlu gelsede hepimiz sevinsek

Canım raınbow ablamızın bu topiği gerçekten çok uğurlu buna emin olabilirsin. Bu topik açıldı ve üstüste hamile haberleriyle sevindik. Dualar edildi birbirimizi tanımasakda burada kenetlendik. İnanıyorum birgün bu listedeki herkez bebeğine kavuşacak Allahımın izniyle çünkü çok inandık buna. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…