- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.041
daha yok mu.
kocam iş dolayısıyla şehir dışına gidicek 2-3 gün sonra.benim bu ay yatar o zaman.
ayy ablam sağol yaa birkaç yerde yatın yazıyordu bende öle yaptım.bugün öle yapim o zaman.imdadıma yetiştin ablam yine öperim seniiiiii
Canım utanacak ne varbende kullandım evet.İtebildiğin kadar ileriye itip yürüyeceksin canım hemen yatar uzanırsan çoğu geri gelir.Yürüdükçe sürtünmeden hareketten kolay eriyor.Ama yinede bir kısmı mutlaka dışarı çıkıyor.Çok önemli değil oda.
Oyyyy annesi iyi bak yiiieeenimeeeyirimmm onu ben yiriiiimmm
Canım yetişebilirisn bence.gittiği günde mutlaka çalışmao gün yumurtlamamış olsan bile ertesi güne spermlerle bukuşur yumurta.şansın var bencee.hemde fazla
ayy ablam sağol yaa birkaç yerde yatın yazıyordu bende öle yaptım.bugün öle yapim o zaman.imdadıma yetiştin ablam yine öperim seniiiiii
bizde seni yeriz kıssssssss tatlııııı
bu ay ilkti ve de biz çooook tembel çıktık ya huNe biliyim ben pek kolay bir şey sanıyordum bu işi :26:
19 eylül.
19 ekim.
19 kasım.
son üç aydır böyle oldu.aslında 28 günde bir adet görürüm ama üç aydır böyle.
canım senin için önemli günler başlamamış bile30 kasım- 6 aralık çalışma dönemi, ovulasyon günün ise 4-5 aralık, yani en önemli gün 4-5 aralık, son dakikaya kadar çalışın, hayırlısı olsun... biz ovulasyon felan diyoruz ama büyüklerden duyuyorum hep derlerki adetten sonraki günler de bebek için verimliymiş...Ben aslında ovu testi yapıyom ama açıkçası adetim bittiği günden itibaren gün aşırı son haftaya kadar yapıyorum
ikiz annesi bile varmış burda.
topik uğurlu gelsede hepimiz sevinsek
sende saol bitanem mutlaka yürü yavaş yavaş sakın yatma.Ben uzun süre kullandım ilk zamanlar bende yatıyordum hatta gece yatarken koyuyordum akmasın diyedruma söyleyince hiç olurmu öyle şey dedi tabi akar.Yürüyecekmişim meğer:))
Topiğimiz çok uğurludur canım o hamişlerin hepsi 1 ayda biliyo musun ayda 10 hamiş çıkıyo bu topikten
aralıkta 15 düşünüyoruzz
kader kısmet dicez o zaman napalım.bu çocukta sütçüden tüpçüden olmaz ki sonuçta
hayırlısı sağol.teşekkür ederim.
Topiğimiz çok uğurludur canım o hamişlerin hepsi 1 ayda biliyo musun ayda 10 hamiş çıkıyo bu topikten
Raginda aklıma geldi bak.Nette dolaşan o kadar yanlış şeyler varki.Oğlumda doğumdan sonra memelerinde sertlik hissettik doktor dediki olur kendiliğindne geçer hormonlarla ilgili bir durum.Sanırım prolaktin.aman ha ellemeyin dedi.Ellemedik e geçti maaşallah.
geçen gün görümcemdeyken bir arkadaşının çocuğundan bahsetti.memesinde sert bişey varmış doktor ovun geçecek demiş.Töbe estafurullahhhh sürekli ovmuşlar geçmek bir yana çoğalmış ve ameliyat etmişler yavrum yaaaa
birini kafadan bana ayırın.14 düşünün siz.lütfeen
Hele ben de ne güzel reklam yapıyom bakın hele
ayy inş. cnm yaaa,hayırlısı inşşşşşş
para alman lazım kızım senin bu işten
ikiz annesi bile varmış burda.
topik uğurlu gelsede hepimiz sevinsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?