RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah gönlüne göre versin canım. Varmı belirti falan ??

Canım 10 gündür göğüslerimde şişkinlik, sol yumurtalığımda ağrı var, sivilceler de var. Yani adet belirtisi bunlar :) Özellikle de sivilceler... Bir de çok fazla mide yanması var ama ben onu artan iştahıma ve evdeki herşeyi silip süpürmeme bağlıyorum

ohhh rahatladımmmm takılıyorum ablam sana...hamdolsun iyiyz.ben aslında birşeysorcamda utanıyorum çok
progestana başlattı doktor 15 günlük.
sabah akşam.bende ağızdan almıyorum yan etkilerini yaşamim diye.
ama öbür türlü de lavaboda yarım erimiş şekilde geri geliyor,sen hiç kullandın mı,yada bilgin varmı???
tamamen erimesi gerekmiyor mu?
olmadı bu akşam ağızdan alıcam napim

Feryaaaaaaaaaalll Kuzuuuuuuuuuuumm en çok da şu komisyon işini merak ettim, en son hallolacak gibiydi, nolduuuuu, inşallahhh olmuşturr inşallaaaaaaaaaaahhh...gelsin arabamızzzz...arabamız diyorum ama unutmayın ben+sen+rainbow abla Bebek'te :118: Anladınız siz oniiiiiiiiiiiiiiiii

Ragindaammm nasılsın canım? Beboşum nasıl? Duamı da yapmışsın, Allaaaahhh razı olsun canımmmm

iyiyim özlemim.oda iyi teyzesi çok şükür
Allah senden de razı olsun cnm ne demek.iyi haberlerini aldım valla hamileymişsin gibi sevindim canım.
moralin keyfinde yerinde ohh şükür...
1 ay sonraya kontrolümüz var inş. o zamana kadar bişe olmazsa miniğimi o zaman görmeye gidicem bir daha

özlem hoşgeldin canım, tahlillerinin güzel çıkmasına da sevindim, sen de benim yıllardır yaşadığım şeyi yaşadın bu ay (( bütün alametler var bebiş yok
ama inşallah bu ay hamiş kalırsın

Canım utanacak ne var bende kullandım evet.İtebildiğin kadar ileriye itip yürüyeceksin canım hemen yatar uzanırsan çoğu geri gelir.Yürüdükçe sürtünmeden hareketten kolay eriyor.Ama yinede bir kısmı mutlaka dışarı çıkıyor.Çok önemli değil oda.

Oyyyy annesi iyi bak yiiieeenimeee yirimmm onu ben yiriiiimmm

yükleme yapamam şuan.10. gün bugün.ne kadar silik çıktı.dur örnek koycam.

Eki Görüntüle 564785

hemen hemen böyle.

canım gel sen bana o sor oo ovulasyon testlerini, uzman oldum daha yumurtlama yok canım, her gün tekrarla

Anladım canım gerçi hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benzeşiyor ama insan anlıyo hissediyo regl olacağını. Ne zamandır deniyorsunuz canım ?? Her ay yeni bir umut bizim bebişler pek nazlı çıktı

Hoşbuldumm kirazıııııımmmmm Kıııızzz sorma yaaaa,anasını satayım her türlü belirti var bebe yokk Ben anladım arkadaş bu gebelik belirtilerine kanmicam, zaten her ay yaşıyorum ben bunları...Valla bak meme ucunda sızlama ve koyulaşma dışında her halt var...ama sonrası dırrrttt

Anladım canım gerçi hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benzeşiyor ama insan anlıyo hissediyo regl olacağını. Ne zamandır deniyorsunuz canım ?? Her ay yeni bir umut bizim bebişler pek nazlı çıktı

bu ay ilkti ve de biz çooook tembel çıktık ya hu Ne biliyim ben pek kolay bir şey sanıyordum bu işi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…