- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.021
tşk ederim tatlım iyiyim sen nasılsın cnm
canım Allah abul etsin ama nar atensine başlanmadı henüz yada ben mi kaçırdımbu arada nartanesi içinde 100 dua okudum.allah kabul etsin.
Allah gönlüne göre versin canım. Varmı belirti falan ??
oyyy bitanemmmseni unuturmuyum hiç canım benim.güzel haberlerini aldımya ikinizinde maaşallah rahatladım..İyisin değilmi bitanem.Bu aralar kafam ok dolu yazdığın birşeyi görmediysem nlur kusura bakma bitanem dualarım hep seninleee..
Ragindaammm nasılsın canım? Beboşum nasıl? Duamı da yapmışsın, Allaaaahhh razı olsun canımmmm
bende iyiyim şükür bugün işi gücü astım dinleniyorum valla:)
canım Allah abul etsin ama nar atensine başlanmadı henüz yada ben mi kaçırdım
ohhh rahatladımmmmtakılıyorum ablam sana...hamdolsun iyiyz.ben aslında birşeysorcamda utanıyorum çok
progestana başlattı doktor 15 günlük.
sabah akşam.bende ağızdan almıyorum yan etkilerini yaşamim diye.
ama öbür türlü de lavaboda yarım erimiş şekilde geri geliyor,sen hiç kullandın mı,yada bilgin varmı???
tamamen erimesi gerekmiyor mu?
olmadı bu akşam ağızdan alıcam napim
iyiyim özlemim.oda iyi teyzesi çok şükür
Allah senden de razı olsun cnm ne demek.iyi haberlerini aldım valla hamileymişsin gibi sevindim canım.
moralin keyfinde yerinde ohh şükür...
1 ay sonraya kontrolümüz var inş. o zamana kadar bişe olmazsa miniğimi o zaman görmeye gidicem bir daha
yükleme yapamam şuan.10. gün bugün.ne kadar silik çıktı.dur örnek koycam.
Eki Görüntüle 564785
hemen hemen böyle.
Canım 10 gündür göğüslerimde şişkinlik, sol yumurtalığımda ağrı var, sivilceler de var. Yani adet belirtisi bunlar :) Özellikle de sivilceler... Bir de çok fazla mide yanması var ama ben onu artan iştahıma ve evdeki herşeyi silip süpürmeme bağlıyorum
yükleme yapamam şuan.10. gün bugün.ne kadar silik çıktı.dur örnek koycam.
Eki Görüntüle 564785
hemen hemen böyle.
özlem hoşgeldin canım, tahlillerinin güzel çıkmasına da sevindim,sen de benim yıllardır yaşadığım şeyi yaşadın bu ay (( bütün alametler var bebiş yok
ama inşallah bu ay hamiş kalırsın
Oyyyy annesi iyi bak yiiieeenimeeeyirimmm onu ben yiriiiimmm
canım gel sen bana o sor oo ovulasyon testlerini, uzman oldumdaha yumurtlama yok canım, her gün tekrarla
Anladım canım gerçi hamilelik belirtileriyle adet belirtileri benzeşiyor ama insan anlıyo hissediyo regl olacağını. Ne zamandır deniyorsunuz canım ?? Her ay yeni bir umut bizim bebişler pek nazlı çıktı
ha.ben listede gördüklerime sırayla 100 er adet okuyodum.takip ediyim o zaman.
bu testte en az 2-3 gün var cnm
daha yok mu.
kocam iş dolayısıyla şehir dışına gidicek 2-3 gün sonra.benim bu ay yatar o zaman.
canım sırada ayen veEbal var okurken isme okumadıysan onlarada hediye edebilrisn cnm.
dur hele bi...canım bana son 3 adet tarihini yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?