- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.061
Yehan yok ortada, dün onun aklına bişeler soktum onları mı hallediyo nedir
neydi neydi neydi
ragindacım doktor demiş yaa.Yazık değilmi o çocuğa( Allahım korusun..
sen nasılsın cnm anlat bakalım neler yapıyorsun hep yatmıyorsun değil mi.
Dur sana da söylim canım, diğer hamişler de yapsın...Bu mama ve bez firmalarına üyelik yapın hipp, herobaby, prima v.. gibi...ben yengem için yapmıştım dünya kadar hediye yolluyolar...sen de yap..numune talebinde bulun
dur ablam seni bulmuşken soru yağmuruna tutayım
benim cildim alerjik hassas bir cilt.öyle herşeyi kullanamıyorum.ne zamandır bu yüzden kimyasal içeren şampuan krem diş macunu ve duş sabunu mu değiştirmeyi düşünüyordum.netten de nasıl zararlı olduklarını araştırınca bebeğe de faydam olsun,oda vesile olsun diye değiştireyim diyorum.
aynı şekilde zaten çok yemediğim hazır gıdaya bazılarının helal gıda olmayışı bazılarının içinde ne olduğunu bilmediğimiz için çok sık yanaşmayım diyorum.
sence bu kadar incelemeli miyim?aslında bu incelemek değil hepimizin normal hayatta yapması gerekenler.
ki sebze meyvede ziraai ilacı hormonu yiyoruz zaten.
aynı şekilde yoğurt sütte dünya kadar katkı maddesi var.
ama kektir abur cubur cips gofret falan uzak dursam fena olmaz hani?
sen ne düşünüyorsun bu konuda :)
Canım esinlikle katılyıorum.Ne kadar doğal beslenirsek bebişimize o kadar yararlı oluruz.Sebze meyvelerden mevsiminde olmayanları asla yemiyoruz sanırım en önemli nokta bu.Sonra mecbur kalmadıkça hazır gıda yememeliyiz çorbalar et suları vs.aklınane gelirse.Yoğurt süttede en azından en kaliteli markaları tercih etmeliyiz.Sebzeleri özellikle salatalıkları sirkeli suda bekletip tüketmeliyiz.
sonra aklıma gelmişken çiğ et temasından ve az pişmiş et yemekten kaçın cnm.Toksaplazma diye bir hastalık bu şekilde bulaşabiliyor çünkü...
Hamileliğim boyunca köfte yemedim :)) ben biraz takmıştım bu toksaplazmaya
iyiyi cnm sen nasılsın.slm canim ne yapiyon
döndümmmmm yavru kuşummmmmmmm
yalnızmısın bu akşam sen evde kociş yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?