- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.001
Canım yanılmıyorsam Umut bugün girmedi topişe. Kızzzzzz sen nasılsın? özlettin kendini:)
AblaaaaaaaaaaaaaammmmmmÖzlemmmmmmmmmmmm beni sevmiyormuusn yaniii
Artık burdayım sizleyim yaaaa bombbaaaa gibiyimSen nasılsıııııınn canımmmmm?
AblaaaaaaaaaaaaaammmmmmSeni sevmeyen ölsüüünnnn Çok seviyom seni yaaavvv...Bugün belki gelemem demiştin yaa, inşallah gelir dedim, üzüldüm vallaaaaaa Zaten her gün seninleydim yaaa, geceleri de yehanla
Ayyyy ana saçımı sevmiyorum yaaa, olmazsa çikolata kahveye boyayım, çünkü saçım da siyaha yakın koyu kahve
tşk ederim aynı gidip geliyorum bakalım bu haftadan sonra kontrolum var cnm yaaahoşbuldummm neşe ablacımValla dışardan hep mahsun mahsun izledim sizi İyiyim çok şükür, senin fizik nasıl gidiyor
çoğu insan ne yazıkki bu durmu farklı biliyor.Yumurtlamak demek yumurtanın çatlaması demek.Yumurta adetin ilk gününde gelişmeye başlarr sonra çatlar.İşte o çift çizgiyi gördüğün gün çatlamış olur..
bazı aylar kadınlar yumurtlamayabilir.Yani yumurta çatlamaz ya gelişmeden atılır yada kiste dönüşür.Yani o çift çizgi senin yumurtanın çatladığını gösterir..
Canım eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa yumurtlaman zaten akabinde çatlayacağının göstergesidir.Düzenli regl döngün olduğuna göre her ay yumurtluyorsun ve çatlama sonucu dışarı atıyorsun işlevsiz yumurtalarını :)bunun adıda regl zaten...sen yumurtlada gerisini düşünme; gün aşırı ilişkiyle bebeğini kısa zamanda kucağına alırsın inşallah :)
ha.ben ikisini başka biliyodum ya.çok sağol.peki bişi daha sorcam.
şimdi ben test yaptım silik bi çizgi çıktı.mesela ne kdr sürer bu çatlama olayı. :44:
BAT yarın meraktayım
neşeciğim nasılsın cnm.
Ennaaaaammmm dua edecem sana inşallaaaaaahhh inşallaaaaaaaaaaaahhh...Topikte hamiş haberleri duruldu, atağa geçmemiz lazımBAT yarın meraktayım
heeee tamam o zaman .Şimdi olduuuu
tşk ederim aynı gidip geliyorum bakalım bu haftadan sonra kontrolum var cnm yaaa
var abla sen beni unutttuuuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?