RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Cnm arkadaşımın doktoru 3aydan sonra boya dedi o boyamadı 5. Ay adam sana ödev bidahaki gelişe saçını boya demişş
Bi de böyle rimel gibi geçici kapatıcılar var.yıkayana kadar kullanılıyo.kozmetikçilerde varmış bı arkadaş kullanıyo dipleri çıkınca kuaföre kadar sürüyo

özlem gelmis hosgelmiiiiiiiiisss
Masaallah gelisin muhtesem olmus burasi tekrar kalabalasmis

kizlar ben ebal16 icin toplam 100 tane okudum ama kim kayd ediyor hic bilmiyorum. sayfalarda ilerledigi icin takip edebiliyorlarmi :44::44:
bence eskisi gibi ilk sayfada olsa kim kime nekadar okuyor ve okudu diye süper olur. nacizane fikrim

Canım Rabbim şifa versin tez zamanda yavrularına bağışlasın Hatice kardeşimizi.duasını okudum aklımda artık hep okurum onada

Özlemmm içerde geçen günlerini kitap yapman gerekkkhani bize boncuklu tesbih falan yok muuuu
Hee bi de gülme komşuna gelir başına derler.biz ziyaretçilerimizi de çok seviyozzz.üye olup gelsinler aramıza

Nartanem nur tanem hoşbulduk... hayatım sınav geçmiş olsun yavrucanım, allah acil şifalar versin...yok anam yoookkk bi daa gitmem kaptılar beni hemen, içeri tıktılar

Özlemmm içerde geçen günlerini kitap yapman gerekkkhani bize boncuklu tesbih falan yok muuuu
Hee bi de gülme komşuna gelir başına derler.biz ziyaretçilerimizi de çok seviyozzz.üye olup gelsinler aramıza

Sizi takipteydim, kendimi sapık gibi hissettim size anahtarlık yaptım boncuktan he yavrumm

Arkadaşlar duada eksiklik varsa söyleyin lütfen.

Aslında aslolan dua sahibinin kendisinin takip etmsi.Sıradaki arkadaşlardan eğer sırası gelen arkadaş yoksa takip etmeyeceğiz ne yazıkki.Ya birini vekil bırakacak yada kendi takip edecek.

ben büyük bir keyifle takip ettim yine ederdim ama bu ara çok yoğunum çok zorlanıyorum hakkınızı hella edin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…