- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.101
kızlarrr kocişle film saati.hepinizi çok öpüyorum .yarın görüşürüz inş.
ablammmm
zehracım ayy üzülme ya bidahaki aya inşallah, doktora kontrole falan gitmişmiydin
scorpicim hoşgeldin cnm.kirazcım sendee
inşAllah scorpicim çok isterim ama nasip kısmet tabiii..
Arkadaşlar hamilelik hazırlığında dahi saç boyası yaptırmıyoruz biliyorsunuz pekiii benim gibi beyaz saç sorunu olanlar ne yapacak??? Kına yapsak olur mu ? dr lar kimyasal boyayı önermiyor.Hatta eczanelerdeki bitkisel boyalara bile güvenmiyorlar kimyasal içerip içermediğinden emin olamayız diyorlar
Allahım innşşalllah ikimize de hayırlı ikizler nasip etsin AAAAAmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Canım Rabbim şifa versin tez zamanda yavrularına bağışlasın Hatice kardeşimizi.duasını okudum aklımda artık hep okurum onadaokuyarak geldimmm yani ziyaretçilerden biri yada teki bendim
özlemcimmmm öncelik sanaaabidaha JAWSLI bölgelre gitmeee aha kaparlar seni böleee 1 hafta mahrum kalırızzz senden hayır kendine acımıyosaaan bizi düşünnn yaneeee
sonracımaa özlem 2.msjımdaaa niceee sağlıklı bebişli huzurluuu aşk dolu yıldönümleriniz olsun inşaAllahhhhh
umutcummmmmmm canımmmm çok sevindimmmm , test yaptın mı tekrardan ?
fıstıklarım , böğürtlenliii reçellerimmmmmm..sizlerden ne haber?
yeni gelen arkideşlerden hoşgelmişer deafalar getirmişler efemmm....
beni sorarsanızzz... ev savaş muharebesınde sanırsınız ! salak gibi bide temizlik yaptımmmek petekler takılcak diye heryeri kırıp yıktılarrr kaç gün daha sürer bu işler bilemiyorumm :26:
şuan hasta olmadan deye çok yakın bi akrabama ayetel kursi okuyorum.. 939 tane okumaya diye niyet ettim henüz 400 kusurlerdeyim.. 2 çocuk annesi (kucuk 4 yasında buyuk olanda yeni ilkolua basladı),kanser hastası 1ay beri tedavi goruyor..sizlerden ricam sadece 1 adet gönlünüzden ayetel kursi okuyup ,dayımın kızının ismi Hatice şifa bulması için okursanız çok sevineceğim gercekten (kan kanseri) annemle dayımın evı arasında sadece 1 sokak vardı oyuzden doğumumuzdan evleneceğimiz yaşa kadar hep birlikte olduk,benden 2 yas buyuk.. en çokta insana bu koyuyo zaten.. Yüce Rabbim şifasını versin inşaAllah iyileşsin.. neyse moralleri yuksek tutmak gerekli..
ben biraz daha okuyayım gece buralarda olurum eşim nöbetçide
Ben geldiiiiiiiiiimmmm
içerdeyken çooookkk özeldim siziii çooooooookkbilmiyorsunuz ama her gün burdaydım yeminle, ziyaretçi ziyaretçi takılıyodum öyle bundan sonra ziyaretçilerle alay etmicem vallaa
Allah razı olsun hergün beni andınız, sordunuz...çok özeldim yaavvvv
Bugün burdayız kıprayanı fururummm
Özlemmm içerde geçen günlerini kitap yapman gerekkkhani bize boncuklu tesbih falan yok muuuu
Hee bi de gülme komşuna gelir başına derler.biz ziyaretçilerimizi de çok seviyozzz.üye olup gelsinler aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?