- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.121
Özlemmm içerde geçen günlerini kitap yapman gerekkkhani bize boncuklu tesbih falan yok muuuu
Hee bi de gülme komşuna gelir başına derler.biz ziyaretçilerimizi de çok seviyozzz.üye olup gelsinler aramıza
Nartanem nur tanem hoşbulduk... hayatım sınav geçmiş olsun yavrucanım, allah acil şifalar versin...yok anam yoookkk bi daa gitmem kaptılar beni hemen, içeri tıktılar
eline saglik canim. nasilsin buarada. dis agrin varmis sanirim. Insaallah gecmistirEbal16
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
savaş 5482: 50
kiraztepe:50
rainbowcolors:50
nartanesi:100
asbelove:100
lex:31
8scorpion:50
fatmaipek:100
Kalan:170
S a canlarim anca gelebildim
ben geldim yoksuuuuuuuuuuuunnnasıl sen nerdesinnnnn
Evet ben içerdeyken diye başlıyorum
Kızlar dün sabah reglin 3. günüydü, ben de tohtora gittim, hormon tahlillerini yapmaya, neyse öğleden sonra sonuçlar çıktı...Allahım o kadar şaşırdım ki anlatamamBen pcos hastasıyım yaa fsh hormonum yüksekti, o düşmüş ki 2 yıldır hep çok yüksekti, öyle mutluyumki anlatamam Diğer tüm hormonlarda da şükür bi sıkıntı yok. Hayıtın mucizesi diyorum ben...1-2 haftaya da eşim teste gidecek, eğer onda da bişe çımazsa hsg'ye gitcem Bu arada 2 gündür de bal+tarçın+çörek otu yiyorum veee incir kürü yapıyorum...eşime de harnup pekmezi aldım yiyor..kocccccaaa şehirde keçbynuzu bulamadık, sipariş ettik gelecek, bi de onun kürünü yapacam Şuan yüklemelerdeyim yani
Neyse kızlar benim size sormak istediğim bişey var, bugün adetin 4.günü ama ben de adet günümden beri aşırı derecede kasık batması ve sancısı var..ben sadece adetin 1.günü sancı çekerdim sonra normal geçerdi...ama bu ay kasıklarım beni öldürecek,üşütmekten diyorum ama ilk defa geliyor başıma bu
Arkadaşlar ben hamilelikte saçımı boyattım.Fakat ikinci dönemde.Çok araşştırdım çok sordum.
Doktorum bana röfle asla yaptırma ama imkanın varsa açık havada boyat saçını dedi.Bende kuaförden rica ettim saçımı bahçede boyadı solumamış oldum böylece.Önemli olan solumak deriden vücuda geçmesi çok zor..
FeryaaaaaaaaaalllKuzuuuuuuuuuuumm en çok da şu komisyon işini merak ettim, en son hallolacak gibiydi, nolduuuuu, inşallahhh olmuşturr inşallaaaaaaaaaaahhh...gelsin arabamızzzz...arabamız diyorum ama unutmayın ben+sen+rainbow abla Bebek'te :118: Anladınız siz oniiiiiiiiiiiiiiiii
Canımmmm anlaşma tamam.para teslimi ve tapu yu almak kaldı.oda önümüzdeki hafta.komisyonu az daha kaybediyordum.alan kişi açgözlülük yapma paragoz olma falan dedi ama yılmadım parayı isterim dedim :) oda para yerine araba almayı kabul etti geri kalanı borclancam yani.ama araba bulamıyorum çok kararsizimmm yaaa.bu arada tabiki arabamiz dicen kuşum bebek bebeklerimizle gezeri inşaallahh
eline saglik canim. nasilsin buarada. dis agrin varmis sanirim. Insaallah gecmistir
Sizi takipteydim, kendimi sapık gibi hissettimsize anahtarlık yaptım boncuktan he yavrumm
Başım çatlıyor kızçelerRegl olacam galiba
Cnmm ya dur şimdi düşünmeee.hem bazen hormonal değişimler de yapabiliyoo bebiş gibiii
ooooo maaşallahharika arabamız geliyor demek
Kısmetse ablam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?