RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ohhhh ooohhhhh
anlaşıldı kavuşmamız başka bahara :)

Appplllaaaaaaa hala bekliyooooooomm

Canım selam,Allah şifasını versin, çok büyük geçmiş olsun. Okumaz mıyız okuruz, ne demek.

cnm cok üzüldüm allahım şifa verir inş
hasta olduğumdan dolayı okuyamıycam ama bitince okurum inş
çok üzüldüm çokk
allah cocuklarına bağışlar inş anneyi

canım çok üzüldüm okudum ayetel kürsiyi Allahım hatice kuluna acil şifalar nasip etsin aminnnnnnn

çok sağolun canlarımmm benım.. aminnnn Rabbim kabul etsin ettğiniz duaları inşaAllah lokumlarım benimmm....

hepinize bir cevap verdim gücenmeyin emi msjımı beğenenlere içide
hoşgeldinnn kıssss.... şükürr kavusturuna demeliyim .. yaww ne uzunmus ban yemek bende hep merak ederdim ama şimdiiiiiiiii artık etmiyorumm
Hayatim kuzenine çok geçmiş osun Rabbim şifasını versin inşAllah dua okudum cnm.

ablacım ve ragindacımmm benımm çok sağolasın.. aminnn çok sağolun tekrar cok mutlu ettınız beni
ayy özleemmmmm seninle ilgili bu gelişmeler süpeeerrrr hayıt şeysiiinin yanında bir tutamda duayı unutmayalımmm eşininde durumu iyi çıkar insallah lokumummmm kürlerinde faydası var tabiki
progestan aldım cnm erimesi için yürümem lazımmış
o ne oluo kıss.. dusuk onleyıcı ilaçmı.. fitil gibimi yoksa vajınal tup şeklinde kremmi?
Canım Rabbim şifa versin tez zamanda yavrularına bağışlasın Hatice kardeşimizi.duasını okudum aklımda artık hep okurum onada
canımmm sağolasınnn ...aminnn inşaaallahhhh sizlerin ve benim dualarımı duysunnnn

yaa bu arada özleme yaptığın açılıs göstersini kendine yapıosun sandımmmm önce raginda özlemmm deyip sevinmiş sonrada sen yapınca seni hamilee sandımmm ve çooooookkkk sevınmiştiimmm... o günlerde yakındır insallah canım benımmmm
Nartanem nur tanem hoşbulduk... hayatım sınav geçmiş olsun yavrucanım, allah acil şifalar versin...yok anam yoookkk bi daa gitmem kaptılar beni hemen, içeri tıktılar
sağol kuzum,aminnnnn oraya atraksyon için gidicen ban yıcen mı yımıcen mı dıe heyecan olsun deye yani

feryalcim arabanız hayırlı olsun şimdiden

kızzlaaarrrrr sizeeeeee biiiirrr haberimmm vaarrrrrr 3aydan beri alamadığım randevumu almışşşş bulunmaktayımmmmmm

Rabbime şükürler olsunnnn

ancak yarın gidicem :26: ustalar 9dan önce gelmezler eşime soyledimmmm nöbeti bırakıop koşaraktan eve gelecek yarına izin alacak gitmeyecek işe.

eşimeee heyecandan sevınctennn soyledim amaaa anlamamış...beni hamile sanmıssss delüüüü neee bidaha söyleeee bidahaaa baba mı oluyorum dedi yaaa bende haaa ne babası len dedim..hastaneye gidicem senın eve gelmen gerek dedim

yarın aç karnına 7de yollara düşecem.. her ne kadar nettenr andevu alsamda hastanedeki kayıt sırası gecerlıymıs bende sabahın köründe gideyim didim işlerimi erkenden bitirip evime dönerim insallah..

hafiften rahmim ağrımaya başladı cmtsiye hasta olucam kesin.. ozaman kadar daymın kızının duasını bitirmiş olurum...

hepinizden allah razı olsun okuyanda okumayanda sizin yüreğiniz yeter

Canım çok sevindim hadi hayırlısı...yaa biz en ufacık bi umut ışığında nasıl seviniyoruz, bi de hamile kalsak nolcak kimbilir...ben heyecanla bebeyi düşürürüm ya da lal olur kalır konuşamam diye tırsıyom..hebee bbeb hebb bbbeebbee

OOyyyyy bende de migren illeti var, kafamı duvarlara duvarlara vurasım geliyo,

Ay aynen canım ya... ben tek tük sigara içerdim 3 yıl oldu bıraktım valla tetikliyor diye... uykusuz kalmamaya çalışıyorum, bir tutunca da beni hastaneler paklıyor, uzat kolu tak serumu...berbat bir şey...

Kızlar yaa kuzenim birüya görmüş.rahmetli yengem yani annesi benimde anneyarısı canımdı yani rüyasına gelmiş ve demiş ki
O lila yeleği çıkar scorpiye ver hemem onun bebeği olucak demiş.töbe bismillah dedim.asıl tuhaf olan benim başlayıp yarım bıraktığım lila bebiş yeleğim varrr
Annem hemen elime tutuşturdu bitir diyee

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakıyım dedim naparsınız bakem özlem hoşgelmişsin cnm geldiğin belli oluyor herkes nette :126:

Ay aynen canım ya... ben tek tük sigara içerdim 3 yıl oldu bıraktım valla tetikliyor diye... uykusuz kalmamaya çalışıyorum, bir tutunca da beni hastaneler paklıyor, uzat kolu tak serumu...berbat bir şey...

Canım yaaa ben de azcık aç kalayım azcık uykusuz kalayım başlar..minoset içip, kafamı da türbanla sıkıca bağlarım, ışığı kapatır biraz kestiririm böyle geçer, şiddetlenir geçmezse afedersin ancak kusarım öyle uyurum...ama migrenle yatıyorsam ertesi gün çok yorgun halsiz oluyorum, göz altlarım çöküyor...çok şükür nadir oluyor artık

Anaaaaaaamm ne güzel rüyaaaaa önce kuşlar sonra da bu kız anlatma bu rüyaları scorpi yaaaaa....valla sna gelecek bak bu bebiş az kaldı ama sen anlatma tamam mı

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakıyım dedim naparsınız bakem özlem hoşgelmişsin cnm geldiğin belli oluyor herkes nette :126:

Hoşbulduuuuuuuuuumm, geldiler yaaa çok özledim onları, onlar da beni tabiiiiii zaten tehtit ettim, burda olmazsanız furacam sizi, topuklarınıza sıkarım uleeeeenn dedimmm

Özoş tekrardan hoş geldin şeker, ben yatıyorum kızlar. Dinleneyim biraz. İyi geceler& tatlı rüyalar

Anam bu ay umut yok ya gelecek aylara inşallah.amann anlattım herkeseeebi de ben bu gece gördüm
Havada dolunay kocaman olmuş.dolunayda ayın yüzeyinde kraterler yokSultanahmet camini silüeti vardı.ayy ne bilim bi mesajlar geliyoda hayrolsun inşallahhh

kızz bende ilkinde ölee bi nutkum tutuldu kekeledim (allan hastanesine gidicem nee bu kadar heyecan yapıosaammm )

eşimm hıı mıı deyinde ikinciye duzgun dedıuydım ama anlamamış iştee... o ilk demek istediklerime takılmış

karar verdim bebiş neyin olursa msj atıcam.. yada bi kagıda yazıp eline tutşturcammm napeemmm
ayyy çok güzeeelll bi rüyaaa resmennn tüylerimin her biriniii hissettimmmmm..tiken tikeennn oldumm kıssss sende ruhuna bi yasin okuyuver canım
hayatımsınav rica ederim cnm.
düşük önleyici ilaç cnm
çok gecmıs olsun canımmm benımmm

oyy teyzesının balııı balııı annesine tutuacakmısss oyyyy yisisnlerrr kuzumuuuuu.. anneyi üzme bakiyim..tutun sıkıca bırakma sakınn.. yoksa sana şeker almam doğduğunda

hoşgeldın canım,nasılsın?

evetttttttt...özlemsiz topik..çayı şekersiz içmek gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…