- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.141
Canımmmm anlaşma tamam.para teslimi ve tapu yu almak kaldı.oda önümüzdeki hafta.komisyonu az daha kaybediyordum.alan kişi açgözlülük yapma paragoz olma falan dedi ama yılmadım parayı isterim dedim :) oda para yerine araba almayı kabul etti geri kalanı borclancam yani.ama araba bulamıyorum çok kararsizimmm yaaa.bu arada tabiki arabamiz dicen kuşum bebek bebeklerimizle gezeri inşaallahh
anlaşıldı kavuşmamız başka bahara :)
hoşgeldin sınavım evde ki iç savaş hala sürüyor heralde petekler sayesinde
bu arada dayının kızına çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda dermanını verirr inşallah
ben okuycam canım Allah kabul etsin 10 tane
Canım selam,Allah şifasını versin, çok büyük geçmiş olsun. Okumaz mıyız okuruz, ne demek.
cnm cok üzüldüm allahım şifa verir inş
hasta olduğumdan dolayı okuyamıycam ama bitince okurum inş
çok üzüldüm çokk
allah cocuklarına bağışlar inş anneyi
canım çok üzüldüm okudum ayetel kürsiyi Allahım hatice kuluna acil şifalar nasip etsin aminnnnnnn
hoşgeldinnn kıssss....
Hayatim kuzenine çok geçmiş osun Rabbim şifasını versin inşAllah dua okudum cnm.
ablacım ve ragindacımmm benımm çok sağolasın.. aminnn çok sağolun tekrar cok mutlu ettınız beniözo kız naberrrr
hayatımsınav cnm bende okuyacağım,sana da kolay gelsin cnm
kızalr yazdıklarınızı okudum,hepiniz tüm tedavilerinizi kolaylıkla bitirip hemen hamile kalırsınız inşşşşşşşşş
ayy özleemmmmm seninle ilgili bu gelişmeler süpeeerrrrEvet ben içerdeyken diye başlıyorum
Kızlar dün sabah reglin 3. günüydü, ben de tohtora gittim, hormon tahlillerini yapmaya, neyse öğleden sonra sonuçlar çıktı...Allahım o kadar şaşırdım ki anlatamamBen pcos hastasıyım yaa fsh hormonum yüksekti, o düşmüş ki 2 yıldır hep çok yüksekti, öyle mutluyumki anlatamam Diğer tüm hormonlarda da şükür bi sıkıntı yok. Hayıtın mucizesi diyorum ben...1-2 haftaya da eşim teste gidecek, eğer onda da bişe çımazsa hsg'ye gitcem Bu arada 2 gündür de bal+tarçın+çörek otu yiyorum veee incir kürü yapıyorum...eşime de harnup pekmezi aldım yiyor..kocccccaaa şehirde keçbynuzu bulamadık, sipariş ettik gelecek, bi de onun kürünü yapacam Şuan yüklemelerdeyim yani
Neyse kızlar benim size sormak istediğim bişey var, bugün adetin 4.günü ama ben de adet günümden beri aşırı derecede kasık batması ve sancısı var..ben sadece adetin 1.günü sancı çekerdim sonra normal geçerdi...ama bu ay kasıklarım beni öldürecek,üşütmekten diyorum ama ilk defa geliyor başıma bu
o ne oluo kıss.. dusuk onleyıcı ilaçmı.. fitil gibimi yoksa vajınal tup şeklinde kremmi?progestan aldım cnm erimesi için yürümem lazımmış
canımmm sağolasınnn ...aminnn inşaaallahhhh sizlerin ve benim dualarımı duysunnnnCanım Rabbim şifa versin tez zamanda yavrularına bağışlasın Hatice kardeşimizi.duasını okudum aklımda artık hep okurum onada
sağol kuzum,aminnnnnNartanem nur tanem hoşbulduk... hayatım sınav geçmiş olsun yavrucanım, allah acil şifalar versin...yok anam yoookkk bi daa gitmem kaptılar beni hemen, içeri tıktılar
Canımmmm anlaşma tamam.para teslimi ve tapu yu almak kaldı.oda önümüzdeki hafta.komisyonu az daha kaybediyordum.alan kişi açgözlülük yapma paragoz olma falan dedi ama yılmadım parayı isterim dedim :) oda para yerine araba almayı kabul etti geri kalanı borclancam yani.ama araba bulamıyorum çok kararsizimmm yaaa.bu arada tabiki arabamiz dicen kuşum bebek bebeklerimizle gezeri inşaallahh
Bugün kafamı camdan bile uzatmadım, hava lodos muydu scorpicimm?
Cnm valla sanırım lodos vardı.soğuk değildi ama bunaltıcı kış günleri yaa 5te çıkıyom hava karanlık
OOyyyyy bende de migren illeti var, kafamı duvarlara duvarlara vurasım geliyo,
Heyaaa atraksiyon oldu bantladılar beni koli bandıynannn
Cnmm inşalla hamiş olalım da ne şaklabanlıklar yapacağız dimmiii.tüm smile ları yaparım ben yüzbilmemkaç taneee
Ay aynen canım ya... ben tek tük sigara içerdim 3 yıl oldu bıraktım valla tetikliyor diye... uykusuz kalmamaya çalışıyorum, bir tutunca da beni hastaneler paklıyor, uzat kolu tak serumu...berbat bir şey...
Kızlar yaa kuzenim birüya görmüş.rahmetli yengem yani annesi benimde anneyarısı canımdı yani rüyasına gelmiş ve demiş ki
O lila yeleği çıkar scorpiye ver hemem onun bebeği olucak demiş.töbe bismillah dedim.asıl tuhaf olan benim başlayıp yarım bıraktığım lila bebiş yeleğim varrr
Annem hemen elime tutuşturdu bitir diyee
iyi geceler kızlar yatmadan bir bakıyım dedim naparsınız bakem özlem hoşgelmişsin cnm geldiğin belli oluyor herkes nette :126:
Anaaaaaaamm ne güzel rüyaaaaaönce kuşlar sonra da bu kız anlatma bu rüyaları scorpi yaaaaa....valla sna gelecek bak bu bebiş az kaldı ama sen anlatma tamam mı
Hoşbulduuuuuuuuuumm, geldiler yaaa çok özledim onları, onlar da beni tabiiiiiizaten tehtit ettim, burda olmazsanız furacam sizi, topuklarınıza sıkarım uleeeeenn dedimmm
kızz bende ilkinde ölee bi nutkum tutuldu kekeledim (allan hastanesine gidicem nee bu kadar heyecan yapıosaammmCanım çok sevindim hadi hayırlısı...yaa biz en ufacık bi umut ışığında nasıl seviniyoruz, bi de hamile kalsak nolcak kimbilir...ben heyecanla bebeyi düşürürüm ya da lal olur kalır konuşamam diye tırsıyom..hebee bbeb hebb bbbeebbee
ayyy çok güzeeelll bi rüyaaa resmennn tüylerimin her biriniii hissettimmmmm..tiken tikeennn oldumm kıssssKızlar yaa kuzenim birüya görmüş.rahmetli yengem yani annesi benimde anneyarısı canımdı yani rüyasına gelmiş ve demiş ki
O lila yeleği çıkar scorpiye ver hemem onun bebeği olucak demiş.töbe bismillah dedim.asıl tuhaf olan benim başlayıp yarım bıraktığım lila bebiş yeleğim varrr
Annem hemen elime tutuşturdu bitir diyee
çok gecmıs olsun canımmm benımmmhayatımsınav rica ederim cnm.
düşük önleyici ilaç cnm
iyi geceler kızlar yatmadan bir bakıyım dedim naparsınız bakem özlem hoşgelmişsin cnm geldiğin belli oluyor herkes nette :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?