- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.161
Anam bu ay umut yok ya gelecek aylara inşallah.amann anlattım herkeseeebi de ben bu gece gördüm
Havada dolunay kocaman olmuş.dolunayda ayın yüzeyinde kraterler yokSultanahmet camini silüeti vardı.ayy ne bilim bi mesajlar geliyoda hayrolsun inşallahhh
Anam bu ay umut yok ya gelecek aylara inşallah.amann anlattım herkeseeebi de ben bu gece gördüm
Havada dolunay kocaman olmuş.dolunayda ayın yüzeyinde kraterler yokSultanahmet camini silüeti vardı.ayy ne bilim bi mesajlar geliyoda hayrolsun inşallahhh
Kız Allah hayır etsin bende sen gibiyim.en son evde kendi kendine sezeryanla doğum yaptım.dikiş falan hepsi bendenbebekte kime benziyor dersin psy gangham style a hahahah
Hayatımsınav yarın okuyacağım hep okurum zaten .
Ben kaçtım kızlarrr sabah okurum geridenn.öptümmm
Canocanlar ben de kaçayım, yarın malum okul var, nöbetçiyim de, baya yoğunNeyse çok mutluyum size kavuştum diye, yarın aynı saatte buluşuruz...çok seviyom sizi gardaşlarıııııııııııımmmm
Kız Allah hayır etsin bende sen gibiyim.en son evde kendi kendine sezeryanla doğum yaptım.dikiş falan hepsi bendenbebekte kime benziyor dersin psy gangham style a hahahah
Iyigeceler canım ben de yatayim iyiki geldin öptüm çok.
Kızlar cümleten Allah rahatlık versin muckss
allahımmmmmm koptummmmmm feryallll burdaaa bennn
[/COLOR]
Bak hele daha anlatıyor...Kızz scorpiii 40lara mı karışıyon kızzzzzzCanım sana bi tavsiye, böyle anlamlı rüyalar görünce mutlaka evinden bişey çıkar, bi ekmek dahi olsa ihtiyacı olan birine al ver
iyi geceler canımmmmmm
yaa feryallll...geçmişte seni kıracak,üzecek.gücendirecek kelimeler cümleler söylediysem Özür Dilerim
ben seni çokkk seviyommm yaa çokkk sevdimm yani... eğer bi hatam kusurum olduysa affola
Canım bişey soylemedinki nerden çıktı bu aşk olsun.ben telden giriyorum akşamları canım ben yazana kadar baya zaman geciyor.yanlış anlama sakın üzülürum valla.bende sabah hastaneye gitcem canım seninde işin rast gelsin yarın haberlesiriz iyi geceler
hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?