RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kız Allah hayır etsin bende sen gibiyim.en son evde kendi kendine sezeryanla doğum yaptım.dikiş falan hepsi benden bebekte kime benziyor dersin psy gangham style a hahahah

[/COLOR]
Bak hele daha anlatıyor...Kızz scorpiii 40lara mı karışıyon kızzzzzz Canım sana bi tavsiye, böyle anlamlı rüyalar görünce mutlaka evinden bişey çıkar, bi ekmek dahi olsa ihtiyacı olan birine al ver

Hayatımsınav yarın okuyacağım hep okurum zaten .
Ben kaçtım kızlarrr sabah okurum geridenn.öptümmm

iyigeceler canım

bende ölmüşlerimizin ruhuna diye topluca okuyıorum ama özel dua isteyenler oluyor bazen özellıkle ruyama misafir oluyorlar onlara özel okuyorumm

bende okudugum ayetel kursilerin etkisimidir nedir bilmiyorum hep mavi elbise giyiyorum..masmavi deniz gorunuyorum sessiz sakın carsaf gibi..

keşkek pişirdiğimi gördüm geçende.. yapem bare canım mı çekti nee

Canocanlar ben de kaçayım, yarın malum okul var, nöbetçiyim de, baya yoğun Neyse çok mutluyum size kavuştum diye, yarın aynı saatte buluşuruz...çok seviyom sizi gardaşlarıııııııııııımmmm

Iyigeceler canım ben de yatayim iyiki geldin öptüm çok.

Kızlar cümleten Allah rahatlık versin muckss

Iyigeceler canım ben de yatayim iyiki geldin öptüm çok.

Kızlar cümleten Allah rahatlık versin muckss

iyi geceler canımmmmmm

yaa feryallll...geçmişte seni kıracak,üzecek.gücendirecek kelimeler cümleler söylediysem Özür Dilerim

ben seni çokkk seviyommm yaa çokkk sevdimm yani... eğer bi hatam kusurum olduysa affola

allahımmmmmm koptummmmmm feryallll burdaaa bennn

Ama aynısi resmen kız onun minigi diyom içimden lan bu biZe hiç benzemiyor sonra benim koca geliyor bak bu baban diyorum dile geliyor evladım biliyorum ana karnında uyumadim herkesi taniyom diyo babam seninle kavga etti dalan filan habire konuşuyor

Ozoo kiz gerçekten açıktı hee hahahah

bende gideyim yarın erkenden kalkıcammm..minibüsü kaçırmayayım..

iyi geceler tatlı rüyalar herkeslere.. (benden başka kımse kalmasada ,benden sonra gelenlere yazıyorum )

Canım bişey soylemedinki nerden çıktı bu aşk olsun.ben telden giriyorum akşamları canım ben yazana kadar baya zaman geciyor.yanlış anlama sakın üzülürum valla.bende sabah hastaneye gitcem canım seninde işin rast gelsin yarın haberlesiriz iyi geceler

hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah canım benimm

selam kizlar nasilsinizzz....coktandir gorusemiyoruz benim connect bitti nete gecemiyordum....vee hastaydim...benim kirmizililar erken geldi..11 gun vardi daha...anlamadim gitti 9 kasimda adet olmustum...28 kasimda tekrar oldum...yarin doktora gidecem anlamadim gitti ilk defa boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…