- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.261
hoşgeldin özoo hafta bitti bizde bittik valla
zaten bu ay bır beklentım yoktu hayalkırıklıgı olmadı ...cunku yumoslar tembel tenekeHerseyı oluruna bırkatım..dıs etkenler olmasa ben herseyı normal karsılıyorum...hemserım demek enıste...ben sana arapca ogretırım sende soylersın enısteye sasırsın bıraz dımı suan neredesın pekı habıbtem
öyle düşünme canım.. olumlu düşün.. her adetının basladıında yumrtalıklarını sev.. çiçekler bile büyüyo onla mı buyumıcek,onlara guzel besınler werewet canım yaa ne güzel olur bana arapca bi kaç kelıme ööretsen şimdi annesı-babası da burda bıze geldıler,şaşırtırım falla.. dün aksam orug yaptık mesela.. canım bız ankaradayız,eşim burda calısırken tanıstık..
hoşbulduk yavrucanHe yaaa hiç sorma bacaklarım ve belim kopuyooooooorrr sen naptın gittin mi tohtora
ozlemmmmm nber sekerimmmm...nasil gidiyor bakalimmmm hersey yolundami habibteee
ahh tatlimmm afiyet olsunn...ama hamisler kizmasin simdi sanaa canlari ceker...ogretirim canim benim bildigimde cok degil bildigim kadariylaaa isteeee...
habibte nasılsın canım erken adet olmuşsun üzülme şekerim bende erken olmaya başladım ama hormon testi ver istersen
hormon testi verdim canim gecen ay sonuclar kotu degil sadece lh biraz yuksek 16 civarinda...yumurtaliklarim zayif..ilaclarin etkisi olabilir diye dusunuyorum yarin doktora gidecem baklim ne diyecekk habibtemm...sen nasilsinnnn yeruheee
o yüzden antakya dilinde sööledim canım,canları çekmesin die, ama isterlerse hepsine gönderirim sana da gonderırım öğretsene canım mesela seni seviyorum ne demek? yurtdısındasın sanırım nerdesın ?
bende aynı canım kafa karışık bi şekilde takılıyorum işte
ayyy yerim seni benn..tsk ederimmm gecenlerde babam yaptirip getirmis...dusunmen yeter bitanem...ena me hibbek diyeceksin esine...bayanlaraa baska harf degismesi oluyor..kaynanan diyeceksen ogreteyimben suan arabistandayim tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?