RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

öyle düşünme canım.. olumlu düşün.. her adetının basladıında yumrtalıklarını sev.. çiçekler bile büyüyo onla mı buyumıcek,onlara guzel besınler wer ewet canım yaa ne güzel olur bana arapca bi kaç kelıme ööretsen şimdi annesı-babası da burda bıze geldıler,şaşırtırım falla.. dün aksam orug yaptık mesela.. canım bız ankaradayız,eşim burda calısırken tanıstık..

ahh tatlimmm afiyet olsunn...ama hamisler kizmasin simdi sanaa canlari ceker...ogretirim canim benim bildigimde cok degil bildigim kadariylaaa isteeee...

ebal16 canimmmm bizim cilgin ozlem degill topikteki baska bir ozlem hamileee...darisi basimizaaa kizlar......

ahh tatlimmm afiyet olsunn...ama hamisler kizmasin simdi sanaa canlari ceker...ogretirim canim benim bildigimde cok degil bildigim kadariylaaa isteeee...

o yüzden antakya dilinde sööledim canım,canları çekmesin die, ama isterlerse hepsine gönderirim sana da gonderırım öğretsene canım mesela seni seviyorum ne demek? yurtdısındasın sanırım nerdesın ?

habibte nasılsın canım erken adet olmuşsun üzülme şekerim bende erken olmaya başladım ama hormon testi ver istersen

hormon testi verdim canim gecen ay sonuclar kotu degil sadece lh biraz yuksek 16 civarinda...yumurtaliklarim zayif..ilaclarin etkisi olabilir diye dusunuyorum yarin doktora gidecem baklim ne diyecekk habibtemm...sen nasilsinnnn yeruheee

hormon testi verdim canim gecen ay sonuclar kotu degil sadece lh biraz yuksek 16 civarinda...yumurtaliklarim zayif..ilaclarin etkisi olabilir diye dusunuyorum yarin doktora gidecem baklim ne diyecekk habibtemm...sen nasilsinnnn yeruheee

bende aynı canım kafa karışık bi şekilde takılıyorum işte

ayyy yerim seni benn..tsk ederimmm gecenlerde babam yaptirip getirmis...dusunmen yeter bitanem...ena me hibbek diyeceksin esine...bayanlaraa baska harf degismesi oluyor..kaynanan diyeceksen ogreteyim ben suan arabistandayim tatlim..

ayyy yerim seni benn..tsk ederimmm gecenlerde babam yaptirip getirmis...dusunmen yeter bitanem...ena me hibbek diyeceksin esine...bayanlaraa baska harf degismesi oluyor..kaynanan diyeceksen ogreteyim ben suan arabistandayim tatlim..

hahaha cok sevdım canım özellıkle son kısmını, yok eşime derim ben.. dierlerine ii kötü bişe demiim.. dubaidesindir inşallaaahhhhhhh azcık gönlüşün açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…