RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Uzun bir zamanmış.Ben seni de benim gibi birkaç aydır
uğraşıyorsun zannetmiştim.Oğlun 2007 doğumlu heralde,hangi ay.
Benim ki 2007 Ağustos.

Alppın sen iyisimi dr.unu değiştir cnm.Birde iyice anla neyi neden veriyor..arapçan var mı?

ablacimmm oyle yapacam burada bir rus doktor varmiss alanda iyimis cocuk icin herkes oraya gidiyormus...bende yarin yanina gidecem...arapcam var ama sacmaliyorum bazen esimle berabet gidiyorzz..tek basima gidemem burayi bilmiyorum

erkek içinde zor bi durum
meşhur erkeklik gururları var tabi bide ama eşin bunları aşmış takdir ettim kendisini boş boş çalışın

dimi canım dimi çok şükür yaa bi tanedir kocişim benimmm
sadece hiç kimse bilmiyor çevremizde o konuda takıntılı birazcık ama birlikte göğüs germemiz çok önemliydi o da beni yalnız bırakmadı sağolsun
ama görmen lazım adama ne bulduysam dayadım bu ay işim zor vallaaa

kaç aydır bebek için uğrasıyosun cnm
tek sorun sayı düşüklüğümü
bak cok kürler var ayda 1 milyon artıyolar:26:

ablacimmm oyle yapacam burada bir rus doktor varmiss alanda iyimis cocuk icin herkes oraya gidiyormus...bende yarin yanina gidecem...arapcam var ama sacmaliyorum bazen esimle berabet gidiyorzz..tek basima gidemem burayi bilmiyorum

olsun canım eşinin yanında olması daha iyi neler çektiğimizi bilip anlasınlar biracccıııkkk inşallah tez zamanda bebişin bulur haber var ama habibtemmm merak ederiz

kaç aydır bebek için uğrasıyosun cnm
tek sorun sayı düşüklüğümü
bak cok kürler var ayda 1 milyon artıyolar:26:

biz 4,5 yıldır evliyiz canım ara ara korunduk ama en son 1yıl oluyor tamamiyle bırakalı eşimde de sayı 8milyon civarı hareketli toplam %30lara çıktı en son ama morfoloji hep %0
şimdi tetkiklerini yapıolar sonra tedaviye başlayacaklarmış tabi bu arada ben 29yaşındayım önümüzde 1sene daha var Allah mucizemizi vermezse tabi bu bekleyiş sırasında
ne kürler yapıorum saysam var ya gülersin kociş nasıl dayanıo diye

anladım cnm tez zamanda gelir yavrunuz kociş kurtulur kürlerden

anladım cnm tez zamanda gelir yavrunuz kociş kurtulur kürlerden

amin canım amin bir dr. buldum sağolsun Rainbowumun vasıtasıyla inşallah o bize daha açıklayıcı konuşur.
Eşim devlet hastanesine gidio ama dr. demeye bin şahit lazım zaten adam utanıyor soramıyor o da hiçbir açıklama yapmamış sinir oldum
Siz ne zamandır istiyorsunuz canım sizde bir sorun yoktur inşallahhh

eeeee olsun bir bebisim neler yapacam neler allahimmm en kisa zamanda hepimize nasip etsinnn....sizlerle mutlulugumu pasylasacam tabiki burada hep birlikte dualar ediyoruz..ins bu dualrin gucuyle hpimiz hamis olacagiz habibtelerimmmmm

evet antakyaliyim canim...suan esimin yanindayim yurtdisindayim...9 kasimda adet oldum 28 kasimda tekrar adet oldum...ilac kullanmaya basladim..yan etkillerini cok gordum..yarin doktora gidecem ins birsey cikmaz cok korkuyorummmm

canım düzensizlik düzenli adet olanlarda bile olabilo , ilaçlar da düzen bozabılıo bazen, hatta düzenleyıo denılen dogum kontrol hapları bile.. korkma bana önemli bişey yoktur gıbı gelıo , doktor muhtemelen ılacın yan etkisi diicektir.. benım eşim antakyalı bazen banada arapca bildiği kelimeleri ööretmeye calısıo,ondan sordum tatlım..

cnm biz 4 bebeğimizi kaybettik pıhtılaşma sorunum var bide rahimde perde vardı alındı yanlız iğne dozu ayarlanamdığı için bebeğimi kaybettm şimdi 5. için çalışmalara başlıyoruz

cnm biz 4 bebeğimizi kaybettik pıhtılaşma sorunum var bide rahimde perde vardı alındı yanlız iğne dozu ayarlanamdığı için bebeğimi kaybettm şimdi 5. için çalışmalara başlıyoruz

İnşallah canım 5.bebişini kucağına almayı nasip eder Allahım tez zamanda hayırlısıyla
şimdi bebişlerin senin için dua ediyor desene diğer tarafta

zaten bu ay bır beklentım yoktu hayalkırıklıgı olmadı ...cunku yumoslar tembel teneke Herseyı oluruna bırkatım..dıs etkenler olmasa ben herseyı normal karsılıyorum...hemserım demek enıste...ben sana arapca ogretırım sende soylersın enısteyesasırsın bıraz dımısuan neredesın pekı habıbtem

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
çoookk yorgunum kızlar yaaa ammaaa kocccaa haftayı devirdim artık o yüzden kendime tebrik koyuyorum
umut ve gamyoncu üzülmeyin diyemicem çünkü ne denirse boş biliyorum ama 2-3 gün sonra daha iyi olacaksınız, her ay yeni umut, demek ki hayırlı zaman değilmiş
endozlem adaşııııııııııııııımmm çookk sevindim rabbim kucağına almayı da nasib etsin

canıımmmm çok tatlısın yaaaaa teşekkür ederimm

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adına çok sevindim darısı hepimizin başına :) müstakbel annecik

Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar hepinize çook çoook teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten hepiniz için teker teker dua edicem allah biran önce hepinizi dileklerinize yavrularınıza kavustursun sağlıkla inş

teşekkür ederim canımmm darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…