- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.241
Alppın sen iyisimi dr.unu değiştir cnm.Birde iyice anla neyi neden veriyor..arapçan var mı?
erkek içinde zor bi durum
meşhur erkeklik gururları var tabi bide ama eşin bunları aşmış takdir ettim kendisini boş boş çalışın
kaç aydır bebek için uğrasıyosun cnmdimi canım dimi çok şükür yaa bi tanedir kocişim benimmm
sadece hiç kimse bilmiyor çevremizde o konuda takıntılı birazcık ama birlikte göğüs germemiz çok önemliydi o da beni yalnız bırakmadı sağolsun
ama görmen lazım adama ne bulduysam dayadım bu ay işim zor vallaaa
canlrimmm doktora gidemedim bugun burada cuma gunu tatil kimse calisamaz yarin sabah gidecem...aldigim ilaclar sanirim oyle yapti,..doktorumu degistirecem...adetlerim duzensiz bende pko var..yumurtaliklarim tembel..bana glukofene es deger formit adli bir ilac verdi duphaston ve clomid diye ilaclari kullanmami soyledi...clomid sanirim klomen gibi adetin 2.gunu ic 11.gun yanima gel dedi...kafam cok karisik kizlar habibtelerim benim
ablacimmm oyle yapacam burada bir rus doktor varmiss alanda iyimis cocuk icin herkes oraya gidiyormus...bende yarin yanina gidecem...arapcam var ama sacmaliyorum bazenesimle berabet gidiyorzz..tek basima gidemem burayi bilmiyorum
kaç aydır bebek için uğrasıyosun cnm
tek sorun sayı düşüklüğümü
bak cok kürler var ayda 1 milyon artıyolar:26:
anladım cnm tez zamanda gelir yavrunuz kociş kurtulur kürlerdenbiz 4,5 yıldır evliyiz canım ara ara korunduk ama en son 1yıl oluyor tamamiyle bırakalı eşimde de sayı 8milyon civarı hareketli toplam %30lara çıktı en son ama morfoloji hep %0
şimdi tetkiklerini yapıolar sonra tedaviye başlayacaklarmış tabi bu arada ben 29yaşındayım önümüzde 1sene daha var Allah mucizemizi vermezse tabi bu bekleyiş sırasında
ne kürler yapıorum saysam var ya gülersin kociş nasıl dayanıo diye
anladım cnm tez zamanda gelir yavrunuz kociş kurtulur kürlerden
evet antakyaliyim canim...suan esimin yanindayim yurtdisindayim...9 kasimda adet oldum 28 kasimda tekrar adet oldum...ilac kullanmaya basladim..yan etkillerini cok gordum..yarin doktora gidecem ins birsey cikmaz cok korkuyorummmm
cnm biz 4 bebeğimizi kaybettik pıhtılaşma sorunum var bide rahimde perde vardı alındı yanlız iğne dozu ayarlanamdığı için bebeğimi kaybettmamin canım amin bir dr. buldum sağolsun Rainbowumun vasıtasıyla inşallah o bize daha açıklayıcı konuşur.
Eşim devlet hastanesine gidio ama dr. demeye bin şahit lazım zaten adam utanıyor soramıyor o da hiçbir açıklama yapmamış sinir oldum
Siz ne zamandır istiyorsunuz canım sizde bir sorun yoktur inşallahhh
eeeee olsun bir bebisim neler yapacam neler allahimmm en kisa zamanda hepimize nasip etsinnn....sizlerle mutlulugumu pasylasacam tabiki burada hep birlikte dualar ediyoruz..ins bu dualrin gucuyle hpimiz hamis olacagiz habibtelerimmmmm
cnm biz 4 bebeğimizi kaybettik pıhtılaşma sorunum var bide rahimde perde vardı alındı yanlız iğne dozu ayarlanamdığı için bebeğimi kaybettmşimdi 5. için çalışmalara başlıyoruz
canım düzensizlik düzenli adet olanlarda bile olabilo , ilaçlar da düzen bozabılıo bazen, hatta düzenleyıo denılen dogum kontrol hapları bile.. Korkma bana önemli bişey yoktur gıbı gelıo , doktor muhtemelen ılacın yan etkisi diicektir..Benım eşim antakyalı bazen banada arapca bildiği kelimeleri ööretmeye calısıo,ondan sordum tatlım..
cennette beni bekliyo yavrularımİnşallah canım 5.bebişini kucağına almayı nasip eder Allahım tez zamanda hayırlısıyla
şimdi bebişlerin senin için dua ediyor desene diğer tarafta
cennette beni bekliyo yavrularım
inş orda buluşucaz annelerini kurtarcak meleklerim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118: Halaycı başı haydin halayaaa
Öyle çok ihtiyacımız vardıki bu haberee.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsi inşAllah.Maaşallah barekAllahDarısı tüm dostlara ve bana olsun inşAllah.Aminnn
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adına çok sevindim darısı hepimizin başına :) müstakbel annecik
Ne güzel söylemişsin canım Allah razı olsun Allahım umutlarımızı almasın içimizdennnnn.
Hayalkırıklıklarımda bazen abartıyorum ve kendime hemen çekidüzen vermeye çalışıyorum sen ne biliyorsun da ağlıyorsun sızlanıyorsun hakkında hayırlısı buymuş demekki
Umutmayın;
Arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür..........
Canım maaşallah Allah kucağında göstersin inşallahhhhhhh
Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
çoookk yorgunum kızlar yaaa ammaaa kocccaa haftayı devirdim artık o yüzden kendime tebrik koyuyorum
umut ve gamyoncu üzülmeyin diyemicem çünkü ne denirse boş biliyorum ama 2-3 gün sonra daha iyi olacaksınız, her ay yeni umut, demek ki hayırlı zaman değilmiş
endozlem adaşııııııııııııııımmm çookk sevindim rabbim kucağına almayı da nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?