RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cok yoğun 2 gün beni bekliyo
ablam annem cocuklar ve en önemlisi diğer ablam (beni en cok o yorcak) kendine hizmet edilmesini pek sever suyunu bile kalıp almaz
offf üstüne bide kaynoşlar gelir misafirimi bi ağız tadıyla ağırlayamam istediğim planladığım yemeği yapamam bu yorar beni insan biraz düşünceli olur zaten evde kalabalıklar bizde çaya gidelim der dimi ama yok nerdee

hahaha cok sevdım canım özellıkle son kısmını, yok eşime derim ben.. dierlerine ii kötü bişe demiim.. dubaidesindir inşallaaahhhhhhh azcık gönlüşün açılır

dubaide yakin ama ben collerdeyim canim ama gidecem oraya kayinbabam orada tatil yapmaya ihtiyacim var herkesten uzak ohh gel keyfim gell esine soylee hosuna gidecek

Allah yardımcın olsun canımmmm .. bende benzer durumdyım bu aksammm .. amma kaynoş evde yatıo, ben sabahtan hazırladım herseyımı,warsın yatsın, tek güzel şey annemlerde bize gelio

dubaide yakin ama ben collerdeyim canim ama gidecem oraya kayinbabam orada tatil yapmaya ihtiyacim var herkesten uzak ohh gel keyfim gell esine soylee hosuna gidecek

ohh canım git falla rahatlayın yumuosların da sende .. sonra da bebişinle gidersin inşallahhhh

merhaba kizlar
güzel dilekleriniz ve dualariniz için çok teşekkür ederim
Rabbim herşeyin hayirlisini versin
umudum umudunu kaybetme lutfen RABBİM ol diyecek olucak başka yolu yok

Allah yardımcın olsun canımmmm .. bende benzer durumdyım bu aksammm .. amma kaynoş evde yatıo, ben sabahtan hazırladım herseyımı,warsın yatsın, tek güzel şey annemlerde bize gelio
yarın sabahtan damlar
bende derimki gündüz çarşıya gideriz oda evine gider akşam çaya gelin sizde derim en azından yemekten yırtarım off sevinemiyorum bile ya

feryalciğim sohbet yarım kaldı

evet abla telefi ederiz canımız sağolsun:)) bende annemi aradım oda beni gazladı doktor araştır bekleme dedi bende bir kaç yeri aradım :) akşam eşimle konuşucam ve bazı şeylerden vazgeçiyor gibiyim onunla bir mutabık kalmam lazım :) yanlış anlamayın bebişten vazgeçmicem ama arabadan vazgeçicem sanırım

Senin canın saolsun araba alacak daha çok paralar kazanırsın inşAllah.Önceliğin mutlaka bebek olsun canım benim.Çok doğru bir karar aldın.Umarım bunda benimde payım vardır

Senin canın saolsun araba alacak daha çok paralar kazanırsın inşAllah.Önceliğin mutlaka bebek olsun canım benim.Çok doğru bir karar aldın.Umarım bunda benimde payım vardır

olmazmı ablam ya fitili sen ateşledin zaten borcunu ödediğimiz bir arabamız var 2.araba yerine diğer borçlarımı kapatıp daha risksiz bir hayata geçmek istiyorum stres ten uzak durmalıyım malum ve bebiş için hazırlıklı olmalıyım inş.eşimde kabul eder bu kararımı ve endokrin için özel bir hastaneyi aradım belki hafta içi orayada başlarım canım rainbow ablacığım ben paydos ediyorum görüşürüz sonra herkese selamlarrrrrrrr

ins canimmm...tsk ederim guzel dileklerin icin habibte...soyledigimi not aldinmi unutma sonraaa

ena me hibbek.. aldım canımmm saolasınnn habibteee

yarın sabahtan damlar
bende derimki gündüz çarşıya gideriz oda evine gider akşam çaya gelin sizde derim en azından yemekten yırtarım off sevinemiyorum bile ya

bunu bi sınaw gıbı dusun canım benım, yapcak bişe yok yasanıp bitcek.. bazı anlarda sabır.. napalım bizde böyle sınava cekılıoruz, Allahım beterınden korusunnnnnn.. işte bööle olcak tatlışım sıkma senın güzel canınıı

ozlemmmmm nber sekerimmmm...nasil gidiyor bakalimmmm hersey yolundami habibteee

iyiyim şükür habibteeeeeeee sen nasılsın canım...adet olmuşsun bi doktora git bakalım, ilaçların yan etkileridir kesin...

diyanet dıe şey etme ha turk dılı öğrt alıo

missyamoşum yumoşum çok teşekkür ederim ama benim pdgjk frmsynm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…