RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam kizlar nasilsiniz bugun bakalim...hamile arkadasimiz varmiss hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim..darisi basimiza...yaa kizlarrrr habibtelerimm benim adetime 10 gun var ama adet oldummm nedir bu is yaaaa anlamadim:

antakyalı mısın habibteem? benımde şubat martta ust uste 21 e düşmüştü canım..sonra 28 e cıktı uzun sure.. olabılıo.. ilaç fılan kullanmısmıydın gecen ay?

ohhh uzun bi kişisel temizliğin ardından burdayım
3 kilo verdim heralde cok rahatladım bide çalışmalara başlasaydık daha iyi olcaktım

Selam kızlar nasılsınız.
Geçmişi okudum biraz,Umut'a çok üzüldüm.
Daha doğrusu onun bu kadar üzülmesine üzüldüm.
Niye bu kadar umutsuz,çok uzun süre mi uğraşıyordu acaba.
Tevadi falan görüyormuydu.Eşinden destek görmüyormuş gibi anladım ama
yanlış mı anladım ki..
Cumalar yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlı bir evlat nasip eder mevlam.

Canım 15 yıldır evli yanlış bilmiyorsam ama tedavi süreci geçrdimi net bilmiyorum.İnşAllah Rabbim nasib etsin tez vakitte.

Canım 15yıldır evli ve 15yıldır bebiş istiyorlar 2defa tüp bebek denemesi başarısız olunca eşi pes etmiş onunda eşini ikna etmeye çalışmaya gücü yok sanırım o yüzden kendi halinde bişeyler yapmaya çalışıyor ve aylar geçtikçe daha çok hüsrana uğruyor
Allahım hayırlısıyla nasip etsinnnn

Dün bir program izledim tesadüf.Tüp bebek yöntemi ile bebeği olan
anne-babalarla röportaj yapıyorlardı.Yıllarca bekleyen,deneyen,uğraşan,hayaline
kavuşan bir sürü insan vardı.Öyle bir mutlulukla anlatıyorlardıki.
Keşke eşi de biraz destek olabilseydi ya da tedaviye devam edebilselerdi.

evet canım bu durumda tek kalmak çok zor ve sinir bozucu ilk başlarda benim eşimde aynıydı herşey normal bi sıkıntı yok diodu ama dr. direk sıkıntı var ilaç kullanman bi an önce tedaviye başlaman gerek deyince zavallım şoka girdi her dediğimi yapıo şimdi özel beslenme programları yaptık inşallah işe yarar da kavuşuruz bebişimize

Eş desteği çok önemli kızlar.Benim görümcemde 7 senelik evli,
bir kere düşük yaşadı.Hep kendi gidiyor doktorlara.Eşi bu konuda
sadece bir kere doktora gitmiş ve sperm sayısı düşük çıkmış.
Tedaviye yanaşmadı maalesef.Görümcem kendi başına araştırıp uygulamaya
çalışıyor ama tek başına olmuyor işte.

erkek içinde zor bi durum
meşhur erkeklik gururları var tabi bide ama eşin bunları aşmış takdir ettim kendisini boş boş çalışın

Son düzenleme:
canlrimmm doktora gidemedim bugun burada cuma gunu tatil kimse calisamaz yarin sabah gidecem...aldigim ilaclar sanirim oyle yapti,..doktorumu degistirecem...adetlerim duzensiz bende pko var..yumurtaliklarim tembel..bana glukofene es deger formit adli bir ilac verdi duphaston ve clomid diye ilaclari kullanmami soyledi...clomid sanirim klomen gibi adetin 2.gunu ic 11.gun yanima gel dedi...kafam cok karisik kizlar habibtelerim benim

antakyalı mısın habibteem? benımde şubat martta ust uste 21 e düşmüştü canım..sonra 28 e cıktı uzun sure.. olabılıo.. ilaç fılan kullanmısmıydın gecen ay?

evet antakyaliyim canim...suan esimin yanindayim yurtdisindayim...9 kasimda adet oldum 28 kasimda tekrar adet oldum...ilac kullanmaya basladim..yan etkillerini cok gordum..yarin doktora gidecem ins birsey cikmaz cok korkuyorummmm

acaba çatlatma iğnesimi yapıcak bana öyle geldi biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…