- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.321
koooooooooşş koooooooooooşşş pazara kadar günde 2 defakızzz 1 saat kalkma tamammı
gittiğine üzülüyorsan anlarımbebek çinse Rabbim bak nasip etti o gidene kadar çoktannnnn yumurtlamış olacaksın inşAllah ama yinede sen o günde çalış garanti olsun...
bak pozisyon önemli.diz dirsek pozisyonu deneyin mutlakaaaaaaaaaaaaaaa
OLSUN bugün yarın değerlendirin spermler sana transfer olduktan sonra 17 saatle 3 gün arasında yaşıo
tamam en iyi şekilde değerlendiricem.sabah akşam mokoko
eşin pazar gidecekya hani sana emanet bıraktığı spermler 3 güne kadar çalışacak cnm içerde rimelin söylediği gibi içini ferah tut.Dualarımız seninlee bitanemmm.....
kız güldürdün beni.. ewet canım sabah aksam , hatta gitmeden ne alabılırsen al kocandan
pozisyonuda mı var bunun.anaaaaağğğm
şimdi şöyle canım ya kocam pazar günü şehir dışına gidicek ve 5-6 ay gibi bi süre için olmucak.ayda bir yada 2 kez gelicek.
bebek çok istiyoruz.
ne zaman çalışma yapıcazda ne zaman çocuğumuz olucak üzülüyorum.
onun için bu ay oldu oldu.sonra 5 ay yok işte
bebek olayına ayrı, kocamdan ayrı olmama ayrı üzülücem.
asıl mesele bu şekilde alışıyo olmaları benm evime her misafir geldiğinde onları çağıramam hoş çağırmasamda geliyolar az önce aradı sok soğuk konuştum umarım anlarena me hibbek.. aldım canımmm saolasınnn habibteee
bunu bi sınaw gıbı dusun canım benım, yapcak bişe yok yasanıp bitcek.. bazı anlarda sabır.. napalım bizde böyle sınava cekılıoruz, Allahım beterınden korusunnnnnn.. işte bööleolcak tatlışım sıkma senın güzel canınıı
aaa ben ayakları omuza atıyodum bunuda deniyim daha dibe gidiyo diye öyle düşünmüştümgittiğine üzülüyorsan anlarımbebek çinse Rabbim bak nasip etti o gidene kadar çoktannnnn yumurtlamış olacaksın inşAllah ama yinede sen o günde çalış garanti olsun...
bak pozisyon önemli.diz dirsek pozisyonu deneyin mutlakaaaaaaaaaaaaaaa
cnm öyle okumasan sırası gelene oku bak arada kaynıyo okudukların illa okıycam boş durmam diyosan sıradakilere ekleme yap böyle karışıyo bencebu arada ben nartanesine 100 dua daha okudum.
kardelen03 e de 100 dua okudum.
ben hepsine yüzer tane okuyorum bu arada.eklerseniz yanlarına sevinirim aslında
Allah kavuştursun cnm benim.Napacan olduğun yerde iyi olsunda sayılı gün çabuk geçer inş.Pozsyon evet cnm çok önemli.anladınmı neyi kasdettiğimi nette arattır cnm diz dirsek diye çıkar karşına:26:
bide bikaç saattir benim bazen sağ bazen sol kasığımda bi ağrı oluyo kızlar.hani regl olmadan bikaçgün önce ılık ılık vuran bi ağrı vardır hani.regl ben geliyorum der sanki.öyle bi ağrı.regl ağrısı gibi ama rahatsız edici boyutta değil hissedilir derecede.bacağa falanda vuruyo.bu yumurtlama olayından mı kaynaklanır.merak ettim.yavaştan vücudumu tanıyim bende.
asıl mesele bu şekilde alışıyo olmaları benm evime her misafir geldiğinde onları çağıramam hoş çağırmasamda geliyolar az önce aradı sok soğuk konuştum umarım anlar
aaa ben ayakları omuza atıyodum bunuda deniyim daha dibe gidiyo diye öyle düşünmüştüm
cnm öyle okumasan sırası gelene oku bak arada kaynıyo okudukların illa okıycam boş durmam diyosan sıradakilere ekleme yap böyle karışıyo bence
ewet canım doğru tespit :)
merhaba kızlar yarına dr a gidiyorum inşallah adetimin 4. günü.ağlamakla olmuyo bu iş.biliyorum rabbim banada vercek cennet kokulumu inşallah.yeterki hayırlısı olsun...
kızlar kettleım bozulmuş.aşağıdakini görmeden alacağım mecbur netten,nasıl sizce
Fantom KT-3000 Fokurdak Gizli Rezistanslı Çelik Su Isıtıcısı 1,5 Lt - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Allahım hepimizin dualarını kabul etsn inşallah...rainbow abla uzun zamandır göremedim ...iyisin umarım.. Ben işyerinde fırsat buldukça girebiliyorum da.. Bu arada dün evdeydim izinliydim yine bol bol dua ettim hepimize allah kabul etsin namazlarımın sonunda hep ayetel kürsü okudum allah kabul etsin inş hepimiz için kızlarrr...hepinizi seviyorum. Nolur dua edin bu ay inş artık yüzüm gülsün..ne biiliim çok umutluyum ama yinede iki taraflı düşünmek zorundayım.yoksa çok büyük yıkım oluyor))))kibbb...yarın görüşürüz güzel bi gün olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?