RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ebal16

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

savaş 5482: 50

kiraztepe:50

rainbowcolors:50

nartanesi:100

asbelove:100

lex:31

8scorpion:50

fatmaipek:100

rimel84:20

WelFalt:100

Kalan:50

bide bişi daha sorucam.içinizden bu kızda çok oldu diyebilirsiniz ama dememenizi tercih ederim
şimdi ben ateş ölçümüde yapıyorum aynı zamanda.geçen ay adetimden 2 gün önce düşmeye başladı ateşim.bu sabaha kadar hep 36.1-36.2 bazende 36.3 tü.bu sabah aniden 36.5 oluverdi.
niye ?:44:

daha namaz kılmadım,dua etmedim,mutfağı toplamadım,böyle boş boş oturuyorum.
bir tembellik çöktü üstüme

Canım hep aynı saatte ölçüyorsun değil mi.Eğer yarında yüksselmeye devam ettiyse.36.7 gibi bu gece yumurtladın demek.yada yarın 36 1 e düşerse yarınyumurtlayacaksın demek.

ama bence buna takılma test çubuğu ateş ölçme ile kıyaslanamaz bile.en garantisi bu

evet hep aynı saatte.hep sabah 07:46 da ölçüyorum
peki takılmıyım o zaman ben buna.bide dün biraz bugün yoğun akıntım var o neden ?

böyle sorup duruyorum ama cahilim.kızma olur mu

raginda bende söylemesi ayıp balık yapmıştım mutfağı kilitledim o kadarçok iş var kiii iyisimi gidip başlayayım her yer çamaşır suyuyla ovulacak

çamaşır suyuyla falan çıkmıyor o koku.çamaşır suyunu bulaşıklarda kullan mutlaka ama en öncelikli yapman gereken.fırını 180 derecede 15 dakika ısıtıcaksın.ısındıktan sonra toz tarçın koyucaksın fırına.5 dakika sonra fırının kapağını açıcaksın.kokudan eser kalmıyo.ben öyle yapıyorum dene bak.

aşkolsun kızarmıyım hiç.o akıntıyı parmağının arasına alınca uzuyorsa buda yumurtlamanın ya çok yaklaştığının yada yumurtladığının işareti..bak bakim uzuor mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…