- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.341
bende aynı sebepten dedim cnm arada kaçmasın lazım onlar bize bebek yapıcazCanım benim için sorun yok ekliyorum ben ama ben yokken bunları yazarsan gözden kçabilir cnm.
Canım benim için sorun yok ekliyorum ben ama ben yokken bunları yazarsan gözden kçabilir cnm.
beni de yaz canım dün 20 tane okumustum.. benım okudummu sayılmıo mu raınbowum
görüntü güzel inşAllah kullanımıda öyledir.İyigünlerde kullan canım benim
dua listesinde benim adım yok
tam sopalığım demi.Madem öyle sıraya seni alıyorum cnm madem yumurtlamana şahit olduk bunu duayla perçiştirelim.ebal bitsin sana okuyalım cnm.
bende aynı sebepten dedim cnm arada kaçmasın lazım onlar bize bebek yapıcaz
bide bişi daha sorucam.içinizden bu kızda çok oldu diyebilirsiniz ama dememenizi tercih ederim
şimdi ben ateş ölçümüde yapıyorum aynı zamanda.geçen ay adetimden 2 gün önce düşmeye başladı ateşim.bu sabaha kadar hep 36.1-36.2 bazende 36.3 tü.bu sabah aniden 36.5 oluverdi.
niye ?:44:
Canım hep aynı saatte ölçüyorsun değil mi.Eğer yarında yüksselmeye devam ettiyse.36.7 gibi bu gece yumurtladın demek.yada yarın 36 1 e düşerse yarınyumurtlayacaksın demek.
ama bence buna takılma test çubuğu ateş ölçme ile kıyaslanamaz bile.en garantisi bu
raginda bende söylemesi ayıp balık yapmıştım mutfağı kilitledim o kadarçok iş var kiiiiyisimi gidip başlayayım her yer çamaşır suyuyla ovulacak
aşkolsun kızarmıyım hiç.o akıntıyı parmağının arasına alınca uzuyorsa buda yumurtlamanın ya çok yaklaştığının yada yumurtladığının işareti..bak bakim uzuor mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?