- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.361
hemen baktım.bıraksan burdan fizana yol olur.
sen hala burdamısıın.Eşin nerdeeeeeeeeeee koş koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bende mutfağa koşayım bari.tarçınıda deneyeyim.Öptümmmmmmm hepinizi.
wel cim Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllahhh.besmeleyi unutmasın eşin o anda
raginda bende söylemesi ayıp balık yapmıştım mutfağı kilitledim o kadarçok iş var kiiiiyisimi gidip başlayayım her yer çamaşır suyuyla ovulacak
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
çoookk yorgunum kızlar yaaa ammaaa kocccaa haftayı devirdim artık o yüzden kendime tebrik koyuyorum
umut ve gamyoncu üzülmeyin diyemicem çünkü ne denirse boş biliyorum ama 2-3 gün sonra daha iyi olacaksınız, her ay yeni umut, demek ki hayırlı zaman değilmiş
endozlem adaşııııııııııııııımmm çookk sevindim rabbim kucağına almayı da nasib etsin
canıımmmm çok tatlısın yaaaaa teşekkür ederimm
kızlar hepinize çook çoook teşekkür ederim çok duygulandım gerçektenhepiniz için teker teker dua edicem allah biran önce hepinizi dileklerinize yavrularınıza kavustursun sağlıkla inş
eşim üstüne üstlük fazla almış balığı yarında yapacamoff abla o yüzden evde balık yapmayı hiç sevmiyorumeşimle topladık,fırına yağ çözücü sıktım biraz geçsin temizlemeye gidicem bende,iş bitmiyor hiiiiç
Kızlar merhaba ben de tam günümde bugün regl oldumBen yumurtlama günümü anlayamıyorum.Sanırım bu ay çok geç yumurtladım ve biz o dönemde hiç çalışmadık
Ovulasyon testini tavsiye eder misinniz? Hangi marka almalıyım, bu ay denemek istiyorum. Kendi haline bırakınca bu işi beceremicez galiba
pozisyonuda mı var bunun.anaaaaağğğm
şimdi şöyle canım ya kocam pazar günü şehir dışına gidicek ve 5-6 ay gibi bi süre için olmucak.ayda bir yada 2 kez gelicek.
bebek çok istiyoruz.
ne zaman çalışma yapıcazda ne zaman çocuğumuz olucak üzülüyorum.
onun için bu ay oldu oldu.sonra 5 ay yok işte
bebek olayına ayrı, kocamdan ayrı olmama ayrı üzülücem.
fatmacım senin test sonuçları ne oldu cnm
Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım :))
cnm ben test yaptıramadım yumurtlama zamanı gidebildim dr.a oda sadece yumoşlara baktı reglinin 3.günü geldedi bu ay çalış çalışma hiçbirşey demedi beklemedeyim yani yılbaşına hamiş giremiyebilirim büyük ihtimal
kızlar dr. kontrolünde ne yapıyorlar benimki sadece vajinal ultrasonla baktı bir dahaki gidişimede öyle bakacakmış
kızlar dr. kontrolünde ne yapıyorlar benimki sadece vajinal ultrasonla baktı bir dahaki gidişimede öyle bakacakmış
iyi akşamlar hoşgeldin cnm.
Canım yumurtaların çok güzeldi maaşallahBen çok umutluyum ama senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?