RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende mutfağa koşayım bari.tarçınıda deneyeyim.Öptümmmmmmm hepinizi.

wel cim Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllahhh.besmeleyi unutmasın eşin o anda

her zaman cnm benim.Eşin maç oynamayamı gitti.eğer öyleyse gelince sıcak suyla banyo yapmasın.olabildiğince ılık suyla.buda çok önemli.sprm kalitesi için.hadi rasgele..

raginda bende söylemesi ayıp balık yapmıştım mutfağı kilitledim o kadarçok iş var kiii iyisimi gidip başlayayım her yer çamaşır suyuyla ovulacak

off abla o yüzden evde balık yapmayı hiç sevmiyorum eşimle topladık,fırına yağ çözücü sıktım biraz geçsin temizlemeye gidicem bende,iş bitmiyor hiiiiç

Kızlar merhaba ben de tam günümde bugün regl oldum Ben yumurtlama günümü anlayamıyorum.Sanırım bu ay çok geç yumurtladım ve biz o dönemde hiç çalışmadık
Ovulasyon testini tavsiye eder misinniz? Hangi marka almalıyım, bu ay denemek istiyorum. Kendi haline bırakınca bu işi beceremicez galiba

Canım tebrik ederim .İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu :)

merhaba canım.üzülmek yok değil mi.
Gellecek aya bomba ibi hazırlanıyorux.Arkadaşlar uygun fiyata alıyorlar testi alan arkadaşlar yazar cnm mutlaka

Canım moralini iyi tut. Bu ay bir arkadaşın kocası askere gidiyordu, tek bir ayları vardı tutturdular valla :))

lex cnm ben laboquik almıştım gittigidiyordan 2 güne geliyor en geç 20 ovulasyan 6 gebelik testi 20 liraydı.3 ay kullandım ama olmayıncada olmuyor malesef ama dene onda bile çift çizgiyi görmek mutluluk verici

fatmacım senin test sonuçları ne oldu cnm

cnm ben test yaptıramadım yumurtlama zamanı gidebildim dr.a oda sadece yumoşlara baktı reglinin 3.günü geldedi bu ay çalış çalışma hiçbirşey demedi beklemedeyim yani yılbaşına hamiş giremiyebilirim büyük ihtimal

kızlar dr. kontrolünde ne yapıyorlar benimki sadece vajinal ultrasonla baktı bir dahaki gidişimede öyle bakacakmış

Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım :))

iyi akşamlar hoşgeldin cnm.

Canım yumurtaların çok güzeldi maaşallahBen çok umutluyum ama senden

iyi akşamlar hoşgeldin cnm.

Canım yumurtaların çok güzeldi maaşallahBen çok umutluyum ama senden

cnm yumurtaları görünce bende umutlandım ama ne bileyim çok akıntım olmadı bugün 15.günüm olmasına rağmen ama çalışmaya devam tabiki .Dr. önce 1 gördü yumoşu sonra 4 gördü birde bana muayane etmeden ateş basıyormu diye sordu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…