RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

lexcim ben bunu aldım; en uygunu bu, ben çok memnunum valla; istersen al ben sana anlatırım nasıl kullanacağını LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 67399298

iyi akşamlar hoşgeldin cnm.

Hosbulduk.bende birşey sormak istiyorum:)dr.a son gittiğimde muayene ederken vajinanın içi pitir pitir sende farkettim mi dedi.içini çok fazla mı yikiyosun dedi.ki böyle bişey yapmadım.ama birşeyde sormadım çocuğa engel bişey mi diye.öyle birşey olsa söylerdi herhalde değil mi birkaç gündür bu aklıma takılıyor.

Ebal16

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

savaş 5482: 50

kiraztepe:50

rainbowcolors:50

nartanesi:100

asbelove:100

lex:31

8scorpion:50

fatmaipek:100

rimel84:20

WelFalt:100

Kalan:50

WelFalt

Ayetel kürsi

Kalan:1001

Son düzenleme:

afedersin ama saçmalamış.O ne demek öyle.hiç düşünme bile.Sanırım kullandığı jel kayganlık az yapdı onu kasdetti.

Canım moralini iyi tut. Bu ay bir arkadaşın kocası askere gidiyordu, tek bir ayları vardı tutturdular valla :))

ya çok canım sıkkın.bilemiyorum.neye üzülüceğimi şaşırdım.bu gece gidiyormuş kocam.gitmesine mi üzülüyüm.anne olma isteğimi 5 ay sonrasına ertelediğime mi bilemedim.

afedersin ama saçmalamış.O ne demek öyle.hiç düşünme bile.Sanırım kullandığı jel kayganlık az yapdı onu kasdetti.

Alttan ultrasonla baktı sonrada kendisi eliyle muayene etti ozaman söyledi.O öyle dediktenn sonra bende dikkat ettim gerçekten öyle ama.önceden oylemiydi bilmiyorum ne bileyim hiç merak edip bakmadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…