- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.381
Kızlar merhaba ben de tam günümde bugün regl oldumBen yumurtlama günümü anlayamıyorum.Sanırım bu ay çok geç yumurtladım ve biz o dönemde hiç çalışmadık
Ovulasyon testini tavsiye eder misinniz? Hangi marka almalıyım, bu ay denemek istiyorum. Kendi haline bırakınca bu işi beceremicez galiba
iyi akşamlar hoşgeldin cnm.
Hosbulduk.bende birşey sormak istiyorum:)dr.a son gittiğimde muayene ederken vajinanın içi pitir pitir sende farkettim mi dedi.içini çok fazla mı yikiyosun dedi.ki böyle bişey yapmadım.ama birşeyde sormadım çocuğa engel bişey mi diye.öyle birşey olsa söylerdi herhalde değil mi birkaç gündür bu aklıma takılıyor.
her zaman cnm benim.Eşin maç oynamayamı gitti.eğer öyleyse gelince sıcak suyla banyo yapmasın.olabildiğince ılık suyla.buda çok önemli.sprm kalitesi için.hadi rasgele..
Canım moralini iyi tut. Bu ay bir arkadaşın kocası askere gidiyordu, tek bir ayları vardı tutturdular valla :))
Ozom naber Canimmmmm
Bende yaydim canım aynen.neden ağrıyor acaba canım ya
afedersin ama saçmalamış.O ne demek öyle.hiç düşünme bile.Sanırım kullandığı jel kayganlık az yapdı onu kasdetti.
Ayyy bi bilsemmm
Reglin devam ediyormu tatlım
herkes toplasmış şekerler nasılsınizz.
beni sorarsaniz iyiyim . buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden operimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?