- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.481
Ragindacım Allah kabul etsin cnm.
Kirazcığım biizim yaşımızdakiler için en doğrusu tedaviye yönelmek.Önümüzde zamanımız yok çünkü.Bence aşılamadan önce bir yumurta takibi yptır.Ama önce şu kistten bir kurtul.Yanlışmı hatırlıyorum kist vardı değilmi.Doğum kontrol hapıyla geçen şu önemsiz kistlerden..
WelFalt
Ayetel kürsi
Alminna:200
rmzeynep:100
nartanesiii:200
8scorpions:50
RainbowColors:50
raginda:31
Kalan:370
merhaba kızlar...bende bugün temizlik yaptım evin büyük olması iyi ama temizlik mahvediyor beni yaaaa....kollarım ağrıyor vallahi birde beni bekleyen bir sepet ütü var az dinleneyim yemek yiyip ütüye başlıyacağım akşamada gezmeye gideceğiz arkadaşlara....
kızlar eşimiin sperm sonuçları bilgisi olan varmı
ph...................8
viskozite...........normal
canlı%1 saat içinde..........70
sayı.............131.200.000
apppllaaaaaa peki ben bu kürle beraber harnup pekmezi de yedirsem bişe olur muuuuuuu, aşırı yükleme olur mu yaniiiiiiiii :26:
Kirazcığımm canım maaşallah kst gitti demek.O zaman aşılama dene mutlaka hiç zaman kaybetme cnm.Zaman öyle çabuk geçiyorki.Herşeyin hayırlısı.
eşinin değerlerine bakıldımı cnm.
merhaba kızlar...bende bugün temizlik yaptım evin büyük olması iyi ama temizlik mahvediyor beni yaaaa....kollarım ağrıyor vallahi birde beni bekleyen bir sepet ütü var az dinleneyim yemek yiyip ütüye başlıyacağım akşamada gezmeye gideceğiz arkadaşlara....
kızlar eşimiin sperm sonuçları bilgisi olan varmı
ph...................8
viskozite...........normal
canlı%1 saat içinde..........70
sayı.............131.200.000
cnm hormonlarda da sıkıntı yoksa sebepsiz olmuyor demektir ondada yapacak bişey yok beklemekten.bu arada hayıt suyunada devam ediyorum ama burnumu tıkayıp içiyorum
Yehan karşılaşamadık cnm nasılsın bakimgüzel kızın nasıl
leke konusunu bende çok iyi bilmem ama kaynanam ciğere elleme derdi leke olur çocukta.Eltimde hiç dikkat etmezdi buna ve hakkatende kızında leke var tesadüfmü bilememiyorum.Tıpta açıklamadı yok ma o kadar örnek varki çevremde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?