RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ragindacım Allah kabul etsin cnm.

Kirazcığım biizim yaşımızdakiler için en doğrusu tedaviye yönelmek.Önümüzde zamanımız yok çünkü.Bence aşılamadan önce bir yumurta takibi yptır.Ama önce şu kistten bir kurtul.Yanlışmı hatırlıyorum kist vardı değilmi.Doğum kontrol hapıyla geçen şu önemsiz kistlerden..

soğan suyu yapmıştım ya gitmiş o kist doktor rahimin tertemiz demişti, yumurta takibini de yaptım iki kez yaptım olmadı malesef

merhaba kızlar...bende bugün temizlik yaptım evin büyük olması iyi ama temizlik mahvediyor beni yaaaa....kollarım ağrıyor vallahi birde beni bekleyen bir sepet ütü var az dinleneyim yemek yiyip ütüye başlıyacağım akşamada gezmeye gideceğiz arkadaşlara....

kızlar eşimiin sperm sonuçları bilgisi olan varmı
ph...................8
viskozite...........normal
canlı%1 saat içinde..........70
sayı.............131.200.000

apppllaaaaaa peki ben bu kürle beraber harnup pekmezi de yedirsem bişe olur muuuuuuu, aşırı yükleme olur mu yaniiiiiiiii :26:

maaşallah barekAllah.Rekor sayı vallaaa...hareketi yazmıyor ama

Kirazcığımm canım maaşallah kst gitti demek.O zaman aşılama dene mutlaka hiç zaman kaybetme cnm.Zaman öyle çabuk geçiyorki.Herşeyin hayırlısı.

eşinin değerlerine bakıldımı cnm.

Kirazcığımm canım maaşallah kst gitti demek.O zaman aşılama dene mutlaka hiç zaman kaybetme cnm.Zaman öyle çabuk geçiyorki.Herşeyin hayırlısı.

eşinin değerlerine bakıldımı cnm.

eşimin değerleri de güzel çıktı yani sorun yok sorun bende zaman uzadıkça bünye sapıtmaya başladı, çevremde de kaçtane aşılama yaptırıp ikizi olan var onun için düşünmüştüm birazda

çok anlamıyorum ama netten biraz baktım iyi gibi duruyor, inşallah sende de bir sorun yoksa oldi bu işşşş

cnm hormonlarda da sıkıntı yoksa sebepsiz olmuyor demektir ondada yapacak bişey yok beklemekten.bu arada hayıt suyunada devam ediyorum ama burnumu tıkayıp içiyorum

İdare ediyorum ablacım, sen nasılsın ? Günüm günüme uymuyor inanki. Bir bakıyorsun ohhh evi havaya kaldırıyorum, bir bakıyorsun ki kolumu dahi kaldıramıyorum eğer böleyse ben ciğer felan ellemem zaten, eti pek tutamam mesele yok demektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…