- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.461
temizlik yok demişsin yaa,sanki ben yapmıcakmışım gibi sevindim.
temizlik manyağıyız yaaa
iyiyim çok şükür canımmm, çocukların sınavlarını okuyacam şimdiraginda öz-lem feryalnur nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
heyaaa sorma ne manyaklık
iyiyim çok şükür canımmm, çocukların sınavlarını okuyacam şimdisen napıyon canım nasılsınn
kiraztepe sağol tatlım.Rabbim bugünlerimizi aratmasın.yuvarlanıp gidiyoruz işte.
sen neler yapıyorsun,nasılsın?
kolay gelsin canım, senin kurtulduğun şeyden benim kurtulmam mümkün değil çünkü ev göçmek üzere, dün tutulmuşum üzerinize afiyet, bütün gün yattım, bugün temizliğe daha yeni başlıyacağım
amin canım, ne güzel hamiş kaldın yuvarlanıyorsun, biz hala sürünüyoz
Ablaaaaaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldiiiiiiiiiinn ablacımmmm
ben geldimmmmmmmmmm.:118: nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
sizinde yuvarlanacağınız günler yakın canım inş.
Allah herşeyin hayırlısını versin tatlım ya.herşeyin bir vakti saati var.
olacak olan,başımıza gelecek olan herneyse de hayırlı ise gelsin.
bazen insan çok istediğini elde eder ama onunla imtihan olur,Rabbim korusun.
gelen de gelecek olan da hayırlı varsın kapımıza inş.
ben geldimmmmmmmmmm.:118: nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr
Gunaydın arkadaslar bir konuda yardım edermisiniz? Benım bugun itıbarıyle 4. Gunum oldu gecikeli acaba hamilemiyim dıye merak ıcındeyım ıdrar testı yapsam cikarmı yoksa bıraz daha beklıyım mi? Son batım 27 kasımdı normalde ben 33 gunde bır oluyorum yanı hep 2 -3 gun gec olurum sadece bır kere 4. Gun olmustum . Sımdı bugun 4. Gunum ve merak icindeyim. Bıde bende hıcbır degişiklik yok.ne kasık agrısı, ne bel, ne gogusde agrı hicbirı yok.test yapsam mi bilmiyorum hayal kırıklıgına ugramak da cok kotu
hoşgeldin ablaaaaa,biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
[/COLOR]
Hoşgeldiiiiiiiiiinn ablacımmmmBenim canım sıkkın 2 haftadır çamaşır mainam bozuk, tamirci geldi yapamadı, bi daha gelcekmiş yığınla çamaşırım var sen napıyon nasılsın
amin canım inşallah, ben de isterken zaten ennnnn hayırlısını tez zamanda bütünnn isteyenlere nasip et diye dua ediyorum
oooo rainbowcum gelmişşşş, hoş geldiiin
hoşbuldum canım.Nasılsın,nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?