RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kiraztepe sağol tatlım.Rabbim bugünlerimizi aratmasın.yuvarlanıp gidiyoruz işte.
sen neler yapıyorsun,nasılsın?

heyaaa sorma ne manyaklık

iyiyim çok şükür canımmm, çocukların sınavlarını okuyacam şimdi sen napıyon canım nasılsınn

kolay gelsin canım, senin kurtulduğun şeyden benim kurtulmam mümkün değil çünkü ev göçmek üzere, dün tutulmuşum üzerinize afiyet, bütün gün yattım, bugün temizliğe daha yeni başlıyacağım

geçmiş olsun canımm, çok yorma kendini bari, ev işi bitmez bitmeeeeeeeezzz

amin canım, ne güzel hamiş kaldın yuvarlanıyorsun, biz hala sürünüyoz

sizinde yuvarlanacağınız günler yakın canım inş.

Allah herşeyin hayırlısını versin tatlım ya.herşeyin bir vakti saati var.

olacak olan,başımıza gelecek olan herneyse de hayırlı ise gelsin.

bazen insan çok istediğini elde eder ama onunla imtihan olur,Rabbim korusun.

gelen de gelecek olan da hayırlı varsın kapımıza inş.

amin canım inşallah, ben de isterken zaten ennnnn hayırlısını tez zamanda bütünnn isteyenlere nasip et diye dua ediyorum

canım inşAllah hamilesin.belirti aramak çokta doğru değil.iyi haberlerini bekliyoruz cnm.

hoşgeldin ablaaaaa,biz iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür.Dışarda işlerim vardı halledemedim geldim :)

[/COLOR]
Hoşgeldiiiiiiiiiinn ablacımmmmBenim canım sıkkın 2 haftadır çamaşır mainam bozuk, tamirci geldi yapamadı, bi daha gelcekmiş yığınla çamaşırım var sen napıyon nasılsın

Hay Allah ya.Ne kötü oluyor makine bozulunca.eldede yıkamak çok zor.Canım komşun yokmu rica etsen.

amin canım inşallah, ben de isterken zaten ennnnn hayırlısını tez zamanda bütünnn isteyenlere nasip et diye dua ediyorum

Aminnn inşAllahhhhhhhh

Son düzenleme:
Canım hadi gözün aydınnnn.

Şimdi canım onu çok ince ince kırıyorsun.Yarım liste suyun içine atıyorsun kaynadığı anı takip ediyorsun ve tam 3 dakika kaynatıyorsun.Sonra kapağı kapalı 20 dakika demlendiriyorsun sonra süzüyorsun ılıkolunca içiyor.yarısını sabah yarısını akşam.

1 hafta boyuca sabah akşam snrasında sadece akşam içiyor.

akşam içerken ölçüleri yarıya indiriyorsun cnm.yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…