RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kadiköy inşAllah pozitif çıkar cnm sonucun.Hadi hayırlısıı

yehancığım hamileliğin en güzel dönemleri 3-6 ay :)) bu zamanlar ve son zamanlar biraz sıkıntılı ama yinede insan hiç bir dönem kendini bu kadar kıymetli hissetmiyor

canım çok sağol yaaa.. İşte böle yönlendirmeler istiyorum. Nelere dikkat etmem gerek, neleri yemeliyim vs çok iyi bilmiyorum. İşin kötüsü ben baldan nefret ederim, ağzıma sürmem, pekmezi de pek sevdiğim söylenemez. Ama tahin pekmez karışımını severim, öyle yiyebilirim mesela. kola uzun zamandır içmiyorum, kahve de canım isterse 40 yılda 1 yani. abur cuburu da eskisi kadar yemiyorum ama senin dediğin gb ceviz badem fıstık vs yemeye bile korkuyorum kilo yapar diye. Gece yatmadan süt içiyodum onu bıraktım, gece sütü kilo yapar dedi doktorum. Ne yiyeceğimi bilemiyorum çoğu zaman. Çok tşk ederim çok yardımcı oldun bana. yine aklında kalan ve bilmem gereken bişe varsa yazarsan sevinirim..

yehan cnm kilo sıkıntınmı var niye bu kadar çok kilo alıcam diye korkuyorsun.hamur işi ve tatlı yemeyince çok kilo almazsın zaten birde tabi geç vakitte yemek yememek lazım .ama hamileyken insan gece bile uykusundan uyanıp yemek yiyebiliyor.

ne demek cnm,birbirimize yardım edeceğiz beraber öğreneceğiz böyle böyle
ben gece pek bişe yememeye çalışıyorum.meyve ve kuruyemiş sadece canım isterse.arada çikolata
sütüde canım isterse kahvaltıyla istemezse kahvaltıdan sonra içiyorum.
tahin pekmezi birer tatlı kaşığı kahvaltılarda tüket cnm,kan değerlerini yükseltir
evde ne pişiriyorsan onu pişir.sonuçta o çocuk o evde büyüyecek inş.o yemekleri yiyecek büyüyünce,şimdiden alışsın
ama haftada birer kez tavuk-balık-et yemeye çalış.yada birini.sebzeni ihmal etme.
bak ben bu akşam bulgurlu yeşil mercimek çorbası yaptım.bulgurda folik asit var yeşil mercimek tam bir vitamin deposu.
ağız tadına uydurup yapmaya çalış.
brokoli karnıbahar pırasa ıspanak sevmezsen beşamel sosa bula ver fırına
kuruyemişte az yediğin sürece kilo yapmaz,3-5 tane hepsinden koy kaseye ara öğünlerde ye mesela.meyvelerde aynı şekilde.
sen zaten zararlı birşey yemiyormuşsun cnm.bende öyleydim.
sadece sebze et bakliyat düzenli yemezdim onu düzene soktum o kadar.

şuan yok ama hamileyken çok almak da istemiyorum. Doktorum başlangıç için iyisin ama dikkat etmek gerek dedi. Balık etliyim, az salsam duba gibi olurum yani. akşam yemek yiyoruz eşimle, gece 1 den sonra ben tekrar acıkıp yiyorum bişiler işte, hiç istemiyorum ama öle yemeden de duramıyorum..

yehan bende öleyim,bir açlık var doymuyorum.demin yemek yedik,arkadaş pizza yollamış,eşimin gözünün içine baka baka onuda yedim.adam böyle

Süt mutlaka her gün içiyorum 1 bardak, hamile kalmadan önce ben sütü ağzıma sürmezdim :)
hergün 1 tane muz yemeye dikkat ediyorum, bir yakınımdan öğrenmiştim, kan dolaşımını düzenliyor, kramp girmesini engelliyormuş, bana çok olurdu kramp..
Mutlaka akşam yemeklerinin yanında 1 kase yoğurt yiyorum. Gün içinde canım isterse peynir de yiyorum.
Bunların dışında daha önce evde ne pişiyorsa herşey aynı. Sebze bolca tüketiliyor, eşim tencere yemeğini çok seviyor çünkü. Balık, et ben pek yapamıyorum, elleyemiyorum çünkü ama annem sağolsun takviye ediyor :) meyve çok yiyorum, en fazla yediğim şey diyebilirim. Özellikle mandalinayı ve ayvayı çok seviyorum. Kivi yiyorum.
Dün de ben yapmıştım, erişteli yeşil mercimek çorbasını ama yeşil mercimeğin vitamin deposu olduğunu bilmiyordum. Genelinde herşey eskisi gb, hamile kalalı yemedim ama pide çiğ köfte lahmacun vs de yicem bir ara, senin dediğin gb damak tadı gelişsin diye :)) bazen midem bulanmıyor da, dönüyor sanki, o zamanlar kraker atıyorum ağzıma. ben zaten genelde ekşi ve tuzlu şeyleri istiyorum hamile kalalı nedense. Tatlıyla hiiiiççç aram yoooooooğğğğğğğğğ

Arkadaşlar yaw yemin ederim size öyle çok özeniyorum ki ))) inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılıp ne ye sem yarar ne yemesem diye sizlerle muhabbet edebilsem hamile bir bayan olarak)))))

Arkadaşlar yaw yemin ederim size öyle çok özeniyorum ki ))) inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılıp ne ye sem yarar ne yemesem diye sizlerle muhabbet edebilsem hamile bir bayan olarak)))))

İnşallah canım ALLAH en kısa zamanda sana da nasip etsin... Hayırlı zamanda olsun da varsın geç olsun. Sabretmek gerekiyor biraz malesef...

süper cnm sen zaten doğru besleniyorsun bende et çok severim,kebap lahmacun.tiksinmedikçe vazgeçmem onlardan o dönme bendede oluyor birşey yiyince geççiyor.keşke hep öle olsa yeşil mercimeği vejeteryan olanlara önerirler cnm,çünkü resmen et kadar vitamin var içinde.
bence mide bulantın başlamadan herşeyi ye uzun süre mahrum kalabiliriz.benim cnm mercimek köftesi çekti önceki gün,yaptık yedik.zaten kısıra çiğ köfteye böle bol ekşili bayılırımmmmmmm ben ekşide tatlıda yiyorum benimki nasıl bişe anlamadım

ayy cnm inş. inş.
çok dua et cnm bizlerde edioruz.yakın zamanda hep beraber konuşucaz inş.
biz size ön bilgi veriyoruz şimdiden

Gözümde canlandıııııı benim eşimde öle oluyo bazennnnn saldırıya geçince mutfaktaaa

ben hafif göbeğime bebekten o bebekten,şiştim ben,ilaçlar öle yapıo diyordum.bu akşam sanki o bebek değilde göbek ha ne dersin diye dalga geçio benlee

Son düzenleme:
Yehan ve raginda güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler.. Aynen yazdıklarınızı okuyup bizde bilgi sahibi oluyoruz önceden)))

kızlar yumurtlama günlerinde karnınızı ayağınızı sıcak tutmayı unutmayın.bez ısıtın koyun atletin altına.çorapsız gezmeyin.o günler çok ağır şeylerde kaldırmayın olur muuuu

Kızlar yarın siteye giremeyebilirim misafirim gelecekte evde işler beni bekler...çalışınca daha da zor oluyor ev işleri((( dileği şu ki pzartesiye kadar olmam.. Ve önümüzdeki hafta benim ve benim gibi bekleyenler için çok ama çok güzel bir hafta olur.. Ve inşallah bende hamileyim diyebilirim...diyemezsekte can sağlığı olsun diiicez artık napalım)))

ayyy sen benim gibisin raginda aynııı.. Ben mercimek köftesi, kısır, çiğ köfte vs bayılırım bunlara. İçine de bol nar ekşisi koyarım offff.. Aynı şekilde kebap pide lahmacun da benim kalemim. Tiksinmedikçe ben de ucunu kaçırmadan yerim, dikkat etmem lazımmmm.. Hamur işi çok seviyorum zaten, mantı felan tek geçerim yani. Bulguru da seviyorum, bulgur pilavını da meyhane tarzı yapıyorum bol sebzeli offf yeme de yanında yat.. Bak canım bunların hepsini çekti yani şuandaa.. Gözümde mercimek köfteleri mantılar kebaplar uçuşuyooooooo

kızlar ve yehan unutmadan yazayım hamile olun olmayın.tek çeşit ekmeğe bağlı kalmayın.bimde var ya da uno nun alabilirsiniz.kepek çavdar tam buğday ekmeği çeşit çeşit yiyin.
metabolizmanız hızlanır,yararlı besin almış olursunuz

of of offffff mantı köfteler kısırlar hepsine bayılırım hepsini de süper yaparımmmm ayıptır sölemesi.samsuna gelince bizde ağırlıyayım rehan ben seni kuşum.oturur hepsini yeriz afiyetleeeeee offf böle koca masa,bir yanda çiğ köfteler kısırlar bir yanda adana,kuşbaşı kebap,öbür yanda pide lahmacun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…