- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.441
benıde tek awutan sey bu aylarda yedıklerımızden etkılenmemesı..bn sadece tost yıyorum cunkuuu wede meyve oda sadece mandalına..gercekten cokkk sanslısınız yapabildiğiniz we herseyı yıyebıldıgınız ıcın sıze coooooooook özenıyorum gercekten we kendım ıcınde uzuluyorumm
kızlar hepinize günaydınn
bugün moralim çok bozuk kırmızı kartı yemiş bulunuyorum:85:
yarın hasta olmam gerekiyordu ama bir gün erken oldum
bu kadar belirti bulduktan sonra hasta olunca moral olarak biraz çöktümm
ama biz bu ay sadece bir gün çalışma yapmıştık 14. günü
başka da olmamıştı ondan dolayı biraz kendimi rahatlatıyorumm
napalım kader kısmet Rabbim diğer ay yüzümüzü güldürsünn
selamm herkese, günaydın..şu cuma sabahı, Rabbim biliyor ya, herkese o müjdeli haberi vermeyi ne çok isterdim..şuan ise bin parçayım yine..gözlerime ne zaman söz geçiririm bilmiyorum..
işte yine bir hayal kırıkılğınla baş başayım..hadi geçen ay öyleydi böyleydi derken, bu ay tedbirimi aldım derken, şu son bı haftadır adet zamanım geliyor diye çok stres yaptım kendime..gerek bikaç belirti yaşıyorum dedim..gerekse kendimi kaptırdım..ama şu son iki aydır çok şeyler yaptım diye, insanız iste, bekliyor insan, hayalini kuruyor yaptıklarıyla, o minicik cennet kokulu meleğin..yine kaç ay daha böyle hasret kalıcam bilmiyorum...dua, dua, onca yaptıklarımla, hem çok yoruldum, hem çok bunaldım..kendimi biraz fazla zorladım galiba, ve uğrastıklarımla olur diye sandım..olmadı. .ne yapayım ki daha ?? esim artık dktara da gitmiyor, bnde gidemiyorum tek basıma..elimden de ancak bu kadarı geliyor..şu an vücudum ve hormonlarım ne halde oldğnu bilmeden, elimden geleni yaptım, çok yapsam zararı olur mu ki dedim hep..uğrastım, çabaladım ve yine olmadı işte..ama işte gel de anlat şu bin parça olan ruh halime..
birde şu son bir haftadır, etrafımda gereksiz diye nitelendireceğim bikaç insan yüzünden, strese girmeme sebep oldular..biliyorum kızıyorsunuz bana, neden olmadık şeyler yüzünden stsere girip kendini düşünmüyosun diyebilirsiniz..inanın buna engel olmak, adetime engel olmak gibi birsey..yine de Rabbime sükür ki adet oluyorum en azından..bu ruh halim yüzünden, kendimi bir türlü rahat bırakamıyorum yılların verdiği yaşanmışlıkla, yılların verdiği hüsranlı yorgunlukla..hep bu yüzden küçük bir kelimeyi bile hazmedemez oldum..kaldıramıyordum..ne yapayim elimde değil işte..dktor desteği almadan da bunu kendim başaramıycam sanırım..nyse..
gelelim 2gün önceye..?
geçen güne kadar, yaşadığım adı batasıca belirti diyeyim, yada ben hayalini yaşadım diyeyim..artık ne derseniz diyin..cünkü, ben ancak o belirtilerinde, o çift çizginin de, hayalini kurup, hayalini yaşarım..bnbir heeycanla yaptığım o testin, o heyecanımı anlatamam..hyalini bile gördüğüm dedğim o silik çizgi varyaaaa..o an ki mutluluğumu anlatsam da anlatamam ki..o heyecanla buraya yazıp paylaştım, tam resmini çekmeye gideyim dedim baktım gözleriem inanamadım..o hüsranımı bir kenara bırakın, sizlere ne diyeceğimi ve bu durumu kendime nasıl anlatacağımı bilemedim..geldim bakıyorum sizlere, sevincinizi görmek mi çok güzeldi o an bana, yoksa sizlere burdaki durumu anlatamamak mı, yoksa anlattığım anda, beni hangi kefeye koyacağınız mı..? o anda gözlerim sizin sevincinize akıyordu ama, Allahım dedim, nasıl anlatacam durumu ben simdi, o zaman o gördüğüm neydi..?? smdi bnle alaycı gözüyle bakılırsa..?? yada kafaya taktığın bu belirntilerle ancak sen hayalini görürsün ..diye akıllarından geçiren olur mu ki??....neler neler geçmedi ki aklımdan..keske emin olmadan demeseydim sizlere..nasıl mahçup olduğumu anlatsam bilemedim..esim sorup duruyor, e bu hallerin için forumda ki arkadasların ne diyor, ona tam olarak neler hissettiğimi, içimde neler yaşadığım son şu 2gündür demiyordum, son ki hafif kahverengi akıntalırımı bile dememistim, olup olup bitiyordu cünkü, ama anlatsam da, azcık lekelenmeyle olmadı der geçerdi..ona göre günüm tam geçecek..ve yine diyordu ki aksam, kan vermeye bile gerek yok..günün 2hafta bi geçsin öyle gideriz teste ve dktara.. ben içimde ölüyorum haberi yok..gel de anlat bunu umut'a, hem kendime, hem esine...
biliyorum ki, kimsenin hayatı kimsenin kine benzemez..herkesin belli bi hayatı ve kaderinde yaşayacak oldukları var..
ama Rabbim biliyor ya?? imrenerek bakıyorumda hamile kalan arkadaslara, ben onlar gibi olabilir miyim ki ?? diyordum hep...
onları parlayan yıldızlar gibi gördüğüm için, onların mertebesine ulaşmam çok zor heralde diyordum hep..
yada onların yolundan gitmeyi bir türlü beceremiyorum işte..elimden geldiği kadarını yaptığımla sonuç hep aynı oluyordu işte..
bazen diyordum kendi kendime, O parlak yıldızlar gibi günlerim olduğunda, ben o zaman mutluluktan yaşar mıyım bilmiyorum..
ama işte insan, gerçeklerle yüzleşiyor bi zaman sonra..
burada ki bana dua eden , bana candan samimiyetlerini ve ilgi-alakalarıın gösteren canlarıma ne kadar tskkür etsem azdır..hiç tanımadığım halde, hiç görmediğim halde, kimisinin samimiyetini buradan can-ı gönülden hissettim..Allah razı olsun, Rabbim onları da mutlulukların en yücesine nail eder insaAllah..
nyse..anlattıklarımla, her anlattığımı uzun tutabiliyorum, sizleri de sıkmiim daha fazla..hakkınızıı helal edin..bir süre gelmeyebilirim..
ama günün birinde olursa şayet sizlere haber vermeye seve seve gelirim..
gönlünüzün muradı olması dileğiyle..
Rabbim yardımcınız olsun, kimseyi benim kadar yılların yorgunu yapmasın dilerim ki..
Rabbim kimsenin kucağını benim gibi bos bırakmasın insaAllah..
desteklerini gördüğüm ve dualarını eksik etmeyen sizleri çokkk sevdimm, her zaman dualarımdasınız..
Allah'a emanet olun simdilik ..
Selamlar canlar benimde geleneksel hafta sonu temizliğim basladi Ozoommmm gel bana yardım et atla ucaga
selaam kızlarrr
akşam olmadan girebildim çok şükür...dün hastanede aynen şöyle oldum danısmaya konulan fingirdek kızların yuzunden madem bi mok bildiğiniz yok ne işiniz var sizin ordaaaa haa bıde bu hengamede adetim geldimi neyseki hazırlıklıydım ancak o karın agrısı vajı agrsı öldürdü beniiii bilgi işleme gidicem kayıt olmam lazım kan vermek için mesela.. kıza dıyorum nerde sağdaki oda gidiyorum..sağdaki odadası adam demezmi burası adli vakalar içinn kıza yenıden soruyorum .o dediğiniz yerde adli vakalar oluyormus dıyorum..kız dıyordu haa pardon yaa soldaki oda.. gidiyorumm o odada çalışan ssklılar için sevk /izin/rapor yeriymişş anaaammm delirmeme kıza dalmama ramak kalmıstı artık kıza sormaktan vazgecıp kendim 2saat içinde buldum en azından sinirim tepeme gelmedi yaaa sabahın köründe evden çıkıp eşimle aynı zamanda eve giriş yaptık neyse geyik kısmını geçelim...
rahmimde herşey normal..dr.erkekti dedimki ben adetliyim size mahsuru olur belki adamda yokyok daha iyi dedieyi dedim sen bilin içimden
sonra tıbbi genetik içinde kan sonuclarım 20 gün sonra acıklanacak
4ocakta eşimle beraber gidicem ,ikimizinde kromozonların bakılacak.. kısaca ben bu yıl hamile kalamıcam bu gidişlehayırlısı ,herşeyde vardır bir hayır saaaakınnnn yanlışşşşş anlaşılmasınnnnn buuuu vedaaa değilll dualarınıza katılacağım benden ölee kolay kurtulamazsınızz
sonra hastanede tıbbi genetiğin öünde sıra beklerken bır hastayla tanıstımmm.. çok cana yakın samimi (gerçi bende öleeyim neyse) onada Allah şifa versin inşaAllah ,beli ağrıyomuş sürkli ve romatizma çıkmış onun araştırılması için hastaneye gelmiş .. sürekli bişiler mırıldanım dijital tesbihe basıyordu..merak ettim dedimkiş Allah kabul etsin ne çekiyorsunuz Ayşede (bak ismini yazdım sitenınde reklamını yaptım cagırdım seni Kazen bana yevmiye versin ) İhlas çekiyorum dedi.. her bir harfine şu kadar sevabı var dedi.. hımm dedim bende sizlerden bahsettim.. bizde bırbrımıze bebişlerimiz olsun diye 1001 tane ayetel kursi okuyıoruz dedim.. ama dedim kımse kımseyı yakınen tanımıyo böyle kalplerimizde dualarımızda buluşuyoruz dedim daha çok etkilendi ve çok sevindi.. ddimki benımde evde eski babanne usulu mekanık tesbıhım var oda iş goruyor ama dijital alıcam bende ses çıkarmayan bişey lazım dedim yolculukta filan iyi olur dedim.. sonra onun sırası geldi ve dijital tesbihini bana bıraktı hediyem olsun dedi .. çok şaşırdım ve mahçup oldum keşke o cümleleri kurmasaydım diye.. bu çektiğim 750 ihlası sana bağışladım.. eve gidicinde kendinden 100 ayetel kursu düş senin iç,n okucam dedi hem bı şaşkınlık sevinç ve mahcup olma duygularıyla karmançorman oldum şimdi dijital tesbihim oldu Allah razı olsun Ayşeden
Yavrum bune kafam allak bullak oldu hoşgeldin tesbihin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?