RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

yehancım aklımdayken yazayım,cnm ben böyle batıl şeylere pek inanmıyorum.onun için de pek araştırmıyorum,bilmediğimiz için de tutmaz diye düşünüyorum

diğer sorularına gelirsem bende yeme içme konusunda eskisi gibi devam ediyorum.öyle saatli,ara saatlere dikkat ederek yiyemiyorum valla.sabah tipik türk kahvaltımı yapıyorum.süt ve yumurta dahil buna.ama kızartma,salam,sosis tüketmiyorum mesela.

evde yine aynı yemekler pişiyor.et,sebze,balık bulabilsem onu da yiyeceğim de işte burada zor :)

arkadaşların dediği gibi çok hamur işi tatlı tüketmemeye bak bebeğe hiçbir yararı yok çünkü.

sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı bal ve pekmez yiyebilirsen ye,onlardaki şeker diğerini azaltırsan birşey yapmaz cnm.

günde 1-2 meyve bir tabağa da ceviz badem fıstık koyup yemeye çalışıyorum.

kahve kola hazır meyve suyu hazır yemek yapılan gıdalar (hazır çorba et suyu hazır soslar falan) tüketmemeye bak.

ben nestle gofretimden vazgeçemem mesela onu yiyorum.ama oturupta cipsler hazır kekler jelibonlar tüketmiyorum.sen iç sesini dinle o seni yönlendirecektir cnm,sıkıntı etme.

zaten ilk 3 ay bebek o kadar da etkilenmiyor.seni ayakta tutuyor biraz.4.aydan sonra da doktor diyor zaten günde işte 2 bardak süt iç,2 yumurta ye vs.vs...

benıde tek awutan sey bu aylarda yedıklerımızden etkılenmemesı..bn sadece tost yıyorum cunkuuu wede meyve oda sadece mandalına..gercekten cokkk sanslısınız yapabildiğiniz we herseyı yıyebıldıgınız ıcın sıze coooooooook özenıyorum gercekten we kendım ıcınde uzuluyorumm

cnm benim Allah aşkına ne diye üzülüyorsun?hiiiiç canını sıkma.senin vücudundan alacağını alıyor o meraklanma.benim arkadaşım 9 ay makarna peynir yedi ne oldu?taş gibi valla bebeği maşaallah

hem bizim daha başlamadı mide bulantılarımız,senin erken başladı erken biticek inş. bak göreceksin.bakalım biz neler yaşıcaz :18:

yediklerinden bir saatten sonra sıkılırmış birde hamileler aynı eski yeme düzenine geri dönermiş
en lazım zamanda 4.aydan sonra sende en sağlıklısını yedirirsin tontuşuna

birde ben herşeyden yiyeyim diyorum bol baharatlı,salçalı.lahmacun pide falan.damak zevki geniş olsun benim gibi

gamyoncu canım üzme kendini, bidahaki aya sıkı çalışırsın inşallah mutlu haberlerini alırız

Son düzenleme:
Hiç üzülme tatlım bunda da vardır bir hayır.bak geçen ay kuzenimle beraber bekliyorduk o hamile olduğunu öğrendi bense 32. Günde hastalandım ve çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıymış ki bak şimdi kuzenimde kanama oldu ve çocuğun gelişim iyi gitmiyormuş.anlıycan bu durumuda yaşadıktan sonra diyorum ki allah bana resmen gösterdi ki hayatta herşeyin ama herşeyin hayırlısı istenmeli. çok istemek de iyi değil bence hayırlı olanı dilemek lazım..açıkçası bu ayda hamile değilsem bunda da vardır bir hayır deyip moralimi bozmadan devam edicem yoluma...

Kendimi haftada 1 temizlik yapmaya o kadar şartlamışım ki daha 3 gün önceden oooffff hafta sonu temizlik yapcam diyodum...Anaaamm sabah kalktım da şöööyllleee bi eve baktım, ne toz ne kir bişeycik yok evde valla,deli misin kızım temizliğe ne gerek var dedim..hatta o kadar heyecanlandım ki eşimi aradım "biliyo musun biliyo musun evimizz çok temiz, bu hafta temizlik yapmicam yaşasıııınnn" modundayken eminim eşim de "karı da hasta mıdır nedir" modundaydı...neyse bi elektrik süpürgesiyle çektim evi, lavaboları wc de halledilirse bitti gitti

umutcum canım çok üzüldüm, kendini bu kadar üzmene, aslında seni bir nebze de olsa anlıyabiliyorum, yıllarca umutla bekliyip hüsrana uğramak çok yıpratıyor insanı, ama umudunu kesme Rabbim mutlaka vverecek ben bütün kalbimle inanıyorum buna,
Hz Zekeriyya'nın bir duası var Kuran'da "velem eküm bi duaike rabbi şekıyya" Rabbim sana yaptığım dua sebebiyle hiç bedbaht olmadım" ben bunu hergün okuyorum sende oku canım ve sen de bütün kalbinle inan en kısa zamanda dualarını kabul olacağına,
umutcum, umutla, umudunla birlikte seni aramızda görmek istiyoruz, bizi çok bekletme olur mu

selaam kızlarrr

akşam olmadan girebildim çok şükür... dün hastanede aynen şöyle oldum danısmaya konulan fingirdek kızların yuzunden madem bi mok bildiğiniz yok ne işiniz var sizin ordaaaa haa bıde bu hengamede adetim geldimi neyseki hazırlıklıydım ancak o karın agrısı vajı agrsı öldürdü beniiii bilgi işleme gidicem kayıt olmam lazım kan vermek için mesela.. kıza dıyorum nerde sağdaki oda gidiyorum..sağdaki odadası adam demezmi burası adli vakalar içinn kıza yenıden soruyorum .o dediğiniz yerde adli vakalar oluyormus dıyorum..kız dıyordu haa pardon yaa soldaki oda.. gidiyorumm o odada çalışan ssklılar için sevk /izin/rapor yeriymişş anaaammm delirmeme kıza dalmama ramak kalmıstı artık kıza sormaktan vazgecıp kendim 2saat içinde buldum en azından sinirim tepeme gelmedi yaaa sabahın köründe evden çıkıp eşimle aynı zamanda eve giriş yaptık neyse geyik kısmını geçelim...

rahmimde herşey normal..dr.erkekti dedimki ben adetliyim size mahsuru olur belki adamda yokyok daha iyi dedi eyi dedim sen bilin içimden
sonra tıbbi genetik içinde kan sonuclarım 20 gün sonra acıklanacak
4ocakta eşimle beraber gidicem ,ikimizinde kromozonların bakılacak.. kısaca ben bu yıl hamile kalamıcam bu gidişle hayırlısı ,herşeyde vardır bir hayır saaaakınnnn yanlışşşşş anlaşılmasınnnnn buuuu vedaaa değilll dualarınıza katılacağım benden ölee kolay kurtulamazsınızz

sonra hastanede tıbbi genetiğin öünde sıra beklerken bır hastayla tanıstımmm.. çok cana yakın samimi (gerçi bende öleeyim neyse ) onada Allah şifa versin inşaAllah ,beli ağrıyomuş sürkli ve romatizma çıkmış onun araştırılması için hastaneye gelmiş .. sürekli bişiler mırıldanım dijital tesbihe basıyordu..merak ettim dedimkiş Allah kabul etsin ne çekiyorsunuz Ayşede (bak ismini yazdım sitenınde reklamını yaptım cagırdım seni Kazen bana yevmiye versin ) İhlas çekiyorum dedi.. her bir harfine şu kadar sevabı var dedi.. hımm dedim bende sizlerden bahsettim.. bizde bırbrımıze bebişlerimiz olsun diye 1001 tane ayetel kursi okuyıoruz dedim.. ama dedim kımse kımseyı yakınen tanımıyo böyle kalplerimizde dualarımızda buluşuyoruz dedim daha çok etkilendi ve çok sevindi.. ddimki benımde evde eski babanne usulu mekanık tesbıhım var oda iş goruyor ama dijital alıcam bende ses çıkarmayan bişey lazım dedim yolculukta filan iyi olur dedim.. sonra onun sırası geldi ve dijital tesbihini bana bıraktı hediyem olsun dedi .. çok şaşırdım ve mahçup oldum keşke o cümleleri kurmasaydım diye.. bu çektiğim 750 ihlası sana bağışladım.. eve gidicinde kendinden 100 ayetel kursu düş senin iç,n okucam dedi hem bı şaşkınlık sevinç ve mahcup olma duygularıyla karmançorman oldum şimdi dijital tesbihim oldu Allah razı olsun Ayşeden

Cnm yazını şimdi okuyabildim beni mahvettin diyebilirim işyerinde gözlerim öyle doldu ki..ama hep aynı şeyi diyoruz belki ama herşeyin hayırlısını ve zamanını allah biliyor. Bu bizler içinde geçerli..inşallah birden çok çocuğun olurda kolların dolar taşar.. Allah çok büyük..kib

kızzz hadi geçmiş olsun ne iyi teyzeymiş o, ben de istiyorum valla dijital tesbihten nerde bulabilirim acep :44:

hayırlısı olsun canım, inşalah tahlil sonuçların iyi çıkar, çok beklemeden hamiş kalırsın

napim tülayyyyyyy arkadaş geldi çay içtik,eşim evde yok.bir kızçe var yanımda onla trt çocuk izliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…