RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İyi akşamlar herkese bol hamişli günler olsun inşallah
Ben bu dua işini çok saldım sanırım kimse de uyarmıyor bi 50 tane alarak başlıyım.
Göz altımda siğil gibi küçük kabarcıklar çıktı sinir oldum geçer mi acaba?Sürekli bi şey oluyo ya var ya..
Eşime azıcık bana oku dedim esne esne bi hal oldu,nazardan falan olur mu ki?

Hoşgeldin Alppın.Annen uzakta mı?

hemde ne ozlemek ablaaaa...benim annem melek oldu uctu 8 ay olacak keske hep iyi olsaa ben ugrunda canimi verirdim..aglamaktan gozlerim sisti...alisamadim alisamiycam yokluguna

İyi akşamlar firarperest:) o dediğinden bana da çıktı.dün gözüme bişey battı dedim herhalde bişey girdi bi baktım senin dediğin gibi siğil gibi bi kabarcık vardı.neden oluyor ki acaba?

Canımmmmm çok özür dilerim bilmiyordum benide ağlattın şimdi RABBİM rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah.Genç yaşta hastalıktanmı kaybettiniz cnm

ablaa seni uzduysem ozur dilerim amacim bu degildi...birden icimi bosalttim...kaynim annesiyle ve kayinvalidesiyle konusuyorlardi bende yanlarindaydim...bazi anilar aklima geldi kendimi tutamadim...bugun hastendeki cocukta aglatti..kimse yasamadan acisini anlayamaz..bazen insanlar kolay gibi gozukebilir...acisi icimi kavurduannem 7 yildir diyalize girioyrdu...son anda kotulesti teyzem verecekti tum tetkikler yapilmisti...cuma gunu istanbula gitti..son doku tahlili yapilacakti...pazartesiyi beklediler...pazar gunu annemin olum haberi geldi ailece yikildik annem 46 yasindaydi...kimselerle konusamaz oldum..kendimi acindiriyormusum gibi hiissine kapildim...ama insanin icinde nelere r kimse bilemez...ates dustugu yeri yakar!!!!

Firarcığım kızı mı olacak yoksa:))

hormonlarda etkiler ama nazarda mümkün bolca okusun eşinde sende cnm benim
Acaba Biz eşimle hep kız hissediyoruz kayınvalidem de zıbın almış pembe aldım kız olur inşallah diyo gülerek Hayırlısı olsun bakalım. İlk defa çıktı böyle bi şey. Gözlerim de çok hassastır benim hemen her şeye yaşarır falan geçen de diğer gözümün kapağı şişmişti. O geçti derken şimdi de bu Hormonlardan mı acaba? Bu arada ben de hiç hamile havası yok abla ya ne mide bulantısı ne ağrı. İşleri bitirince bel ağrım da geçti. Hep böyle mi olacak acaba? :26:

İyi akşamlar firarperest:) o dediğinden bana da çıktı.dün gözüme bişey battı dedim herhalde bişey girdi bi baktım senin dediğin gibi siğil gibi bi kabarcık vardı.neden oluyor ki acaba?

İyi akşamlar elfida :) Demek sende de var niye oluyo ben de bilmiyorum ki araştırdım stres falan da sebep olabilirmiş belki. Patates dilimi koyup yarım saat bekletin demişler forumda açılan bi konuda. Bi de siğil duası varmış onu okumak lazımmış geçiriyomuş. Denicem bakalım. Okumak istersen duayı da yazayım.

Alppın başın sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Çok zordur eminim rabbim sabır versin.

İyi akşamlar elfida :) Demek sende de var niye oluyo ben de bilmiyorum ki araştırdım stres falan da sebep olabilirmiş belki. Patates dilimi koyup yarım saat bekletin demişler forumda açılan bi konuda. Bi de siğil duası varmış onu okumak lazımmış geçiriyomuş. Denicem bakalım. Okumak istersen duayı da yazayım. [/QUOTE]

yaz canım okurum bende

Firarcığım içimden kız geçiyor cnm hayırlısı bakalım:)

Canım bulantılar için henüz erken hem herkes yaşayacak diyede bişey yok.Bazı kadınlar hamileliğinin 3.4. ayında tesadüfende öğrenebiliyor cnm.Bünye meselesi yani:)

yaz canım okurum bende
dua bu:
peygamberimizin elini toprağa vurarak okuduğu siğil duası
Temra (Siğil) Duası

Okunuşu: “Em ebremû emren fe innâ mumbrimûn.”

Yüzde ve elde bulunan temralar (siğiller) için kenarları kalemle işaretlenerek 3-5 ve 7-40 defa bu ayet oknursa Allah şifa verir.

Bu şekilde paylaşılmış canım inşallah iyi gelir.

Hayırlısı ablacım kız bebekler de bi tatlı oluyolar ki saçlar kıvır kıvır prenses gibiler ya
3-4 ay da çokmuş abla ya Bi haber izlemiştim kadın karın ağrısı şikayetiyle gitmiş doğum yapmış o ana kadar bilmiyomuş hamile olduğunu Çok şaşırmıştım yuh demiştim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…