- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.541
selam ablacim ve arkadslar ben seninle varimmm haftada 2 kilo vermeye..bugun doktordaydim geldimm...bana yumurtalarim gelismesi icin clomod ve folikasit verdi...bunlari icecem...haftaya yanina gidecem...esimin sperm sayisi 18 milyon..ona da ilac verdi bakalim...bugun hastanede bi cocuk anne demesi beni aglattibende anne demeyi ozledim
Hayırlısı olsun canım.umudumuzu kaybetmiyoruz dualara devam.Hayırlı zamanda Allah nasip eder inşallah
Canım ben alttan almasam bizdde hep bozuk olacak ama sabrediyorumBu erkeklerin yaradılışı farklı napacan cnm ya.:13:
Oyyy bitanem benimanneni özlüyorsun değil mi.Allah kavuştursun inşAllahh.Napacan canım ya oda sende olduğunuz yerde iyi olunda inşAllahhh.Canım eşinin toplamdamı 18 milyon yoksa 1 cc.demi.keçi boynuzu varmı orada.Mutlaka kür yap cnm.
İyi akşamlar herkese bol hamişli günler olsun inşallah
Ben bu dua işini çok saldım sanırım kimse de uyarmıyorbi 50 tane alarak başlıyım.
Göz altımda siğil gibi küçük kabarcıklar çıktı sinir oldum geçer mi acaba?Sürekli bi şey oluyo ya var ya..
Eşime azıcık bana oku dedim esne esne bi hal oldu,nazardan falan olur mu ki?
hemde ne ozlemek ablaaaa...benim annem melek oldu uctu 8 ay olacakkeske hep iyi olsaa ben ugrunda canimi verirdim..aglamaktan gozlerim sisti...alisamadim alisamiycam yokluguna
Canımmmmm çok özür dilerim bilmiyordum benide ağlattın şimdiRABBİM rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah.Genç yaşta hastalıktanmı kaybettiniz cnm
AcabaFirarcığım kızı mı olacak yoksa:))
hormonlarda etkiler ama nazarda mümkün bolca okusun eşinde sende cnm benim
İyi akşamlar firarperest:) o dediğinden bana da çıktı.dün gözüme bişey battı dedim herhalde bişey girdi bi baktım senin dediğin gibi siğil gibi bi kabarcık vardı.neden oluyor ki acaba?
Alppın başın sağolsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Çok zordur eminim rabbim sabır versin.
dua bu:yaz canım okurum bende
Hayırlısı ablacım kız bebekler de bi tatlı oluyolar ki saçlar kıvır kıvır prenses gibiler yaFirarcığım içimden kız geçiyor cnm hayırlısı bakalım:)
Canım bulantılar için henüz erken hem herkes yaşayacak diyede bişey yok.Bazı kadınlar hamileliğinin 3.4. ayında tesadüfende öğrenebiliyor cnm.Bünye meselesi yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?