RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

iyi akşamlar kızlar acayip uykum geldi ben uyumaya gidiyorum:80:

Şu hamilelik psikolojisi ne kötü bişey.dünden beri başım dönüyor ve akşam erkenden uykum geliyor.içimdeki seste bu ay olmadı diyor:)hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Ben geldiiiiiiiiimmmm
ablacım hoşbuldummm...akşam köpeği gezdireyim diye eşimin yanına kadar gittim, illa benle nöbete kal dedi, bi güzel yemeğimizi yedik, film izliyoruz..yani ben de nöbetteyim yani
ALPPINciğim habibtem benim başın sağolsun, sözün bittiği yer malesef, mekanı cennet olsun, benim annem de yurt dışında yaşıyor bi kaç yılda bir görüyorum ancak, ama yokluğu zor oluyor...Allah sana sabırlar versin kuzummm
ALMİNNAcım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuğuunnn

bugün dr a gittim 4 cmlik kist varmış doğum kontrol hapı verdi gynelle diye.keşke beklesemde 1 ay beklesem.şifa olur inşallahhh.kullanan varmı kızlar kist için

Abloşummm nereye kaçıyooonnn? benim de normal kilom 52 ama şuan 55-56larda geziyorum, diyet yapmadım daha önce hiç..yemeği kıstım mı çabucak veriyorum kiloyu...başlıyorum der de yarım bırakırım uymam diye korkuyorum:26:

Yarın sabah tartılıp diyete başlıyorum biri eşilk etse süper olacaktı.

cnm bende başladım diyete salı günü şimdilik 1 kg gitti elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum vakit buldukçada 6-7 km pedal çeviriyorum.hatta bir ark.diyetisyenini önerdi randevu alayım dedim ocağın sonuna tarih veriyor kalsın dedim artık.birbirimize destek olalım verelim kilocukları yarın sabah bende tekrar tartılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…