RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rainbow cnm bende 50 tane okuyabilirim yarın akşam daha da fazla okuyabilirsem söylerim yine .

Fatmacım maaşallah gitmiş 1 kilo bende bu ara çok aldım gibi geliyor bana.Sabah tartılalım birlikte daha motive olacağız cnm.Sabah tartıl olurmu...Yarış yapalım:)

Fatmacım maaşallah gitmiş 1 kilo bende bu ara çok aldım gibi geliyor bana.Sabah tartılalım birlikte daha motive olacağız cnm.Sabah tartıl olurmu...Yarış yapalım:)

tamam cnm ben her sabah tartılıyorum zaten bende bebek planı yapmaya başladığımdan beri düzenim iyice bozuldu benim epey fazlam varda artık ne kadar verirsem okadar kar

iyi geceler kızlar ben yatıyorum sağ kolum tutmuyor resmen ya dinlenmeye ihtiyacım var

YEhan we Ragında bnde Samsunluyumm..Demek kı topikte samsunlular hamıle..Size tekrar tekrar MaşaAllah cekiyorummm Rabbım nazarlrdan korusun böyle yemek yemenız gercekten harıkaaaaaaa
ben mutfagın kapısı qacılınca öğürmeye baslıyorum kı oturma odasında kapısı kapalı yattığım halde..Bu sabah yıne tost yedımm hepde içi boş süt urunlerı yıyemıyorum koyacak bısı yoktu eşimde sade yaptı ama çok şükür en azından tost yıyorum wede meyweee
bnm annemde böyleymiş sizin annelerınız ıyı gecırmıs demek kı
herkeseee dua edıyorum gırmıyorum ama hep aklımdasınızzz ilk sayfaya gırıp bakıyorum batı en yakın olana dua edıyorum cıkıyorum hemen çünkü gercekten mıdem korkunc boyle oluncada aglıyorum çok artık gözlerım yanıyoo

Gunaydın herkeze ıyı pazarlar ben dun gece dayanamadım testi yaptım ılk once hıcbırsey cıkmadı sonra tek cızgı ama o da bıraz silik ti cok fazla degil ama acaba daha erken diyemı cıkmadi 4.gunumde yapmistım ama bugun yıne yapsam saglikli olurmu merak tan olmek uzereyım

Sabah tartıldım arkadaşlar gözlerime inanamadım kısa süree 2 kilo daha alarak.58.6 olmuşum

hedef 55 altı hatta 54 bugün başladım eğer istediğim gibi ekmekği keser çrblara ağırlık verirsem kolay kilo vereceğim inşAllah.

Canım gece yaparsan daha silik çıkar çünkü yemiş içmiş oluyorsun sabahta yapsaydın keşkee..Yehanda silikti inanmıyordu hatta hamile olduğuna hadi lütfen sende yap tekrardan ve hemen yaz...Heyecanla bekliyorummm

slm herkese
annemleri gönderdim evler berbattı temzledim nevresimler mutfağın kilimi yıkadım daha 2 posta çamaşır var
banyomu yaptım
ctesi günüde bi türbe ziyareti yaptık herkese dua ettim hayırlı sağlıklı evlatlar istedim
şimsi sıra çalışmalarda bol balık bol soğan bakalım bu ay tutacakmı

Son düzenleme:
ayen1986

kiraztepe 50

rainbowcolors 50

asblove 100

rean 300

8scorpions 50

neşe 50

welfalt 100

savaş5482 40

fatmaipek 59

rimel84 20

gumus19 20

kalan 161

geçmişe bakamadım sayfalar cok ilerlemişti eğer okuyan ve adı burda olmayan varsa söylesin ekliyim

Son düzenleme:
bide kötü bi haber aldımdün
eltimin kız kardeşi 1,5 yıl sonra hamile kalabilmşti dün bebeğin kalbi durmuş
çok üzüldüm eltimlede küsüz kaynoş barışalım bahane olsun diye hemen ptesi git eltine diyo bnde ses etmedim ama gitmem ararım sonuçta gecmiş olsuna kız kardeşine gitmek lazım oda başka şehirde ablasınıda ararım gercekten cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…