- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.601
sonuca inanamadımmerhaba kızlar...bende bugün temizlik yaptım evin büyük olması iyi ama temizlik mahvediyor beni yaaaa....kollarım ağrıyor vallahi birde beni bekleyen bir sepet ütü var az dinleneyim yemek yiyip ütüye başlıyacağım akşamada gezmeye gideceğiz arkadaşlara....
kızlar eşimiin sperm sonuçları bilgisi olan varmı
ph...................8
viskozite...........normal
canlı%1 saat içinde..........70
sayı.............131.200.000
Sanırım topik sahibi arkadaş yok Bu listelerle ilgilenen başka bi arkadaş var mı
zehracım geçmiş olsun cnm.Kullandığın ilaç kisti atacak cnm çalışmalara başlayacaksın inş.Geç olsun güç olmasın cnm
FANAA Hg canimmmm nasilsin...ben ilgilenebilirim seninleee buyrun..
folik asit tamamda diğer ilaç ne için cnm:26:selam kizlar nasilsiniz dun doktora gittim folikasit ve clomid icmemi istedi...bende corekotu bal tarcin polen tozu karisimini iciyorum..esim de ari sutu iciyor..esimede ilac yazdi...bakalim artik hayurlisi...bende kilo vermeye basladim sabah aksam 1 saat yuruyus ekmegi sekeri kestim...bakalim ne sonuc alacam...rainbow ablacimmm ben seninleyimmm bana destek ol bende sana
Ama tek cizgı vardı o da silik 2. Cızgı hıc yoktu
rainbow
sıradaki arkadaş için 20 tane okuyorum
eklersen sevnirim
sonuca inanamadım
sperm sonucunda üst sınır diye bişey yokmuş ama sizinki rekor olsa gerek ne yediriyosun kocana söylede bizde yedirelim
bizim sonuclarımızda iyi 35 milyon cıktı ama sizikinin yanında lafı olmaz
Sabah tartıldım arkadaşlar gözlerime inanamadımkısa süree 2 kilo daha alarak.58.6 olmuşum
hedef 55 altı hatta 54 bugün başladım eğer istediğim gibi ekmekği keser çrblara ağırlık verirsem kolay kilo vereceğim inşAllah.
Az once test yaptım bu sefer bayagı belırgın negatıf cızgı malesef ama 5. Gun oldu hala hastalanmadım
benimde son bat30 kasımdı,ama hala hastalanmadım,dün kanda test yaptırdım sonuç negatif,çok sinirliyim sıkıldım bu hayattan ndn ben böyle olyorum bilmiyorum,çocuk konusunda çok yoruldum,herkesin sorularından,bıktım bıktım yaaa
benimde son bat30 kasımdı,ama hala hastalanmadım,dün kanda test yaptırdım sonuç negatif,çok sinirliyim sıkıldım bu hayattan ndn ben böyle olyorum bilmiyorum,çocuk konusunda çok yoruldum,herkesin sorularından,bıktım bıktım yaaa
herkese ıı aksamlarr bebek mujdesı yokmuu ?? bn yıne içi boş tost yedım eşim kızıyo kussanda ye dıo bu aksam balıkcıya gıtcez dedı ! bnı mahwedecek laj anlatmyrm
Az once test yaptım bu sefer bayagı belırgın negatıf cızgı malesef ama 5. Gun oldu hala hastalanmadım
selam kizlar nasilsiniz dun doktora gittim folikasit ve clomid icmemi istedi...bende corekotu bal tarcin polen tozu karisimini iciyorum..esim de ari sutu iciyor..esimede ilac yazdi...bakalim artik hayurlisi...bende kilo vermeye basladim sabah aksam 1 saat yuruyus ekmegi sekeri kestim...bakalim ne sonuc alacam...rainbow ablacimmm ben seninleyimmm bana destek ol bende sana
rainbow ben senin kilona insem daha ne isterimki ben sabah 65.5 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?