RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rainbow
sıradaki arkadaş için 20 tane okuyorum
eklersen sevnirim
sonuca inanamadım
sperm sonucunda üst sınır diye bişey yokmuş ama sizinki rekor olsa gerek ne yediriyosun kocana söylede bizde yedirelim
bizim sonuclarımızda iyi 35 milyon cıktı ama sizikinin yanında lafı olmaz

selam kizlar nasilsiniz dun doktora gittim folikasit ve clomid icmemi istedi...bende corekotu bal tarcin polen tozu karisimini iciyorum..esim de ari sutu iciyor..esimede ilac yazdi...bakalim artik hayurlisi...bende kilo vermeye basladim sabah aksam 1 saat yuruyus ekmegi sekeri kestim...bakalim ne sonuc alacam...rainbow ablacimmm ben seninleyimmm bana destek ol bende sana

zehracım geçmiş olsun cnm.Kullandığın ilaç kisti atacak cnm çalışmalara başlayacaksın inş.Geç olsun güç olmasın cnm

teşekkür ederim.artık hiç iyi değilim.bu gecikme beni çok umutlandırdı ama kistmiş.buda benim sınavım ne yapayım rabbim neylerse güzel eyler

FANAA Hg canimmmm nasilsin...ben ilgilenebilirim seninleee buyrun..

h.b tşk ederim ya ben listeye adımı yazdırmış ve dua ederim demiştim daha doğrusu ayetelkürsi okurum demiştim Fakat çok yoğunum Malesef hiç okumaya fırsatım olmuyor.Ben arkadaşlara dua edicem ama bu sureyi okuyamam rica etsem bu bildirilebilir mi topik sahibine

folik asit tamamda diğer ilaç ne için cnm:26:
bu arada 1 yıldır cayı şekersiz içiyorum şiddetle tavsiye ederim çayı sevmeni sağladı

herkese ıı aksamlarr bebek mujdesı yokmuu ?? bn yıne içi boş tost yedım eşim kızıyo kussanda ye dıo bu aksam balıkcıya gıtcez dedı ! bnı mahwedecek laj anlatmyrm

cnm özel bir kür yapmadım hatta testten sonra keçiboynuzu almıştım direk onları yiyor eşim şimdi dahamı yüksek olurki.yanlış yazmamışlardır heralde dr.uda iyi demişti zaten.ama yinede bebiş olmuyor işte

rainbow ben senin kilona insem daha ne isterimki ben sabah 65.5 çıktım

Az once test yaptım bu sefer bayagı belırgın negatıf cızgı malesef ama 5. Gun oldu hala hastalanmadım

benimde son bat30 kasımdı,ama hala hastalanmadım,dün kanda test yaptırdım sonuç negatif,çok sinirliyim sıkıldım bu hayattan ndn ben böyle olyorum bilmiyorum,çocuk konusunda çok yoruldum,herkesin sorularından,bıktım bıktım yaaa

sabırlı ol kardeşim sakın isyan etme.gerçekten zor bi durum seni iyi anlıyorum ama pes etme çok dua et.bende bu ay bebek beklerken kist geldi.16. ayımız.ama ilerde bir gün inşallah rabbim bize bebiş verdiğinde bugünleri unutacaz.sank, hiç olmamış gibi inşallahh bizde bizim içn hayırlı zamanı bekliyoruz

Canım lütfen üzme kendini vakti gelmemiş demek ki.Doktora gittiniz mi peki.Görünen bir problem var mı ?

herkese ıı aksamlarr bebek mujdesı yokmuu ?? bn yıne içi boş tost yedım eşim kızıyo kussanda ye dıo bu aksam balıkcıya gıtcez dedı ! bnı mahwedecek laj anlatmyrm

henüz yok ama gelir inşAllah..Canım çok zor bir durum yaa Rabbim yardım etsin..

Az once test yaptım bu sefer bayagı belırgın negatıf cızgı malesef ama 5. Gun oldu hala hastalanmadım

Canım lütfen üzme kendini önümüzdeki maçlara bakıyoruz umutla devam ediyoruz olur mu cnm

hadi hayırlısı cnm.Bu ay iyi haberler gelecek inşAllahhh.Kaçkilosun habibtem hep destek tam destekk:13:

rainbow ben senin kilona insem daha ne isterimki ben sabah 65.5 çıktım

canım ama bende boyda kısa 161 galiba yada 162.o yüzden çok bu kilo.pantolonlarıma sığmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…