- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.961
günaydınnn
evet rimelcim topikce diyete başlıyoruz.Bende senin gibi sıkı diyet yapmıyacağım cnm sadece dikkat edeceğim.Bu dönemde sıkı yapmak doğru olmaz.
Cetvelimi görmediniz sanırım henüz.Yorum yok
aramız düzeliyo ama kırgınım hala bilmiyorum biraz akışına bıraktımTatlım günaydın naptın eşinle barıştınız mı?
kıskandım bende yapcam uğraşıyım birazgünaydınnn
evet rimelcim topikce diyete başlıyoruz.Bende senin gibi sıkı diyet yapmıyacağım cnm sadece dikkat edeceğim.Bu dönemde sıkı yapmak doğru olmaz.
gumus19
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
kalan 856
aramız düzeliyo ama kırgınım hala bilmiyorum biraz akışına bıraktım
gözü korktu biraz
facede yazısmalarımı okumuş
iyiydi akşam ama ben pas vermedim bakalım zamanla düzelcek inş
ewet canım gördümve neden ben akıl edemedım die sordum kendıme.. harika bişe bu yaptıgın ve inşallah gercek olacak.. ben evlenmeden once hep hayal ederdım,o arada erkek arkadasım olsun olmasın, hayalımdekı ınsancıl dengelı guleryuzlu,orta boylu sevecen,kara kaslı gozlu,kirpikleri kocaman kocaman birini,onun yuzume sevgıyle dokundugunu, ve ben hayale basladıktan 1 yıl sonra eşimle tanıstım,7 ay sonrada evlendık..ayy gozlerım doldu Rabbimin mucızesı senın ıstedıklerını vermek..bebişlerinin hayalını bırakma hep devam et,hep ınan canım,huyunu suyunu saglıklı olduklarını hepsini.. inşallah olcak.. hatta bu ay olmassa gelecek ay bende yapayım bundan..
kızlar utanarak söylüyorum ben bu sabah 1tane poaça yedimmmmm
günaydınnn
poğaca bir paket margarinle eşdeğermiş dr ayça kaya söylemiştikızlar utanarak söylüyorum ben bu sabah 1tane poaça yedimmmmm
aramız düzeliyo ama kırgınım hala bilmiyorum biraz akışına bıraktım
gözü korktu biraz
facede yazısmalarımı okumuş
iyiydi akşam ama ben pas vermedim bakalım zamanla düzelcek inş
afiyet olsun canım benim :) bugun ekmeğini azaltırsın olur biter mucksss
poğaca bir paket margarinle eşdeğermiş dr ayça kaya söylemişti
hiç ekmek yemeyeceğim bugün tatlım öğlen çorba yemek akşamda salata ohhhh mis mis inşallahhhh:13:
seviyorum kız seniiii
hiçbişey olmamış gibi bebek yapmıyomuyuz diyoAranızın düzelmesine sevindim.
Erkekler şunu anlamıyor.Biz kırılınca öyle hemen
laylaylom olamıyoruz.İçimizin kırgınlığı geçmiyor hemen.
Onlar bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
valla saldım içime sinmeyerek saldımevet canım üstüne gidince daha bi kasılıyorlar
bırak o üstüne düşsünnnn
düzelecek düzelecek hiç merak etme
aferin yavru kuşumtamam yaa bi daha yememmmm:26:
bende seni seviyorum I Love Youbizim üst katın çatısı akmış kız bir sürü fatura su içinde kalmış ne etçez bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?